Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nişanlımıda o seçmelerde seçmişler fakat kütük ankarada olduğundan olmadı.çok zormuş galiba dimi? topuklaırndan felan iğne yapılıyormuş

canım seçilerek gitti zaten biraz uzun boylu eli yüzü düzgünleri alıolar zatenn..benimkide yakışıklıdır yanii:roflol:yok canım iğne fln hikaye hiç bişey yapmıolardı..günde 8 saat 2 şer saatlerle nöbet tuttu sevgilim hiç kımıldamadan:Saruboceq:ama 3 ay sonra düştü nöbetten sevdirmiş kendini yazıcı olduukaydirigubbakcemile3hala tören takımında gerçi meselaa başbakan fln genelkurmaya gelince tören yapıolarr..geçen belki tvde görmüşsünüzdür yaş olduğunda kapıda bi asker vardı..benimkide öle asker valla çok zorr herkes rütbeliii..iyiki orası olmamış canım valla

albaydı sanırım rütbeli birisi söylemiş aileni arayabiliriz telaş yapmasınlar diye, ankarada oturan akrabalarını felan sormuşlar amca hala hepsi orda tabi kaydirigubbakcemile3 ama sonradan oda olmadığına sevindi rütbeliler felan oldukça zor oluyormuş.

canım vaallaa her yer komutan kaynıoo ve düşük rütbeli yok yanii her gün tören oluoo birileri gelio süreklii..dünden önceki günde ilker başbuğ iftar yapmış bizimkilerleekaydirigubbakcemile3..evci izni yok bişey yokk valla iyi olmuş canım

hepside artist gibidir onların hadi yine iyisin hatun aklinialirimsmile

valla canım herkesin sevdiği kendisine güzel gelir zaten ama yakışıklıdır benim sevgilimmmaklinialirimsmile..buralara yakışıklılığımla geldim ben zaten diookaydirigubbakcemile3yerim ben onuuu:asigim:kız ordakiler genelde öle zatenn:roflol:

ondan diyorumya işte kaydirigubbakcemile3 tabi canım herkesin sevdiği kendine güzel ama öyle donuk donuk nasıl duruyolar yaa kaydirigubbakcemile3 sizinkler donuk donuk benimki hep atak hiç ortası yokmu bu askerliğin kaydirigubbakcemile3

benim askerim acemilkte ankara etimesguttaydı hergün bi tören bişi elimi selam vermekten indiremiyodum ki diyodu çok rütbeli var malum oranın kalabalığından ve sırasından kurtulduk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…