- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.941
bugün aradığında bu konuyu bi konuşayım bakalım ne diycek teşekkürler canım.
canım genelkurmay başkanlığındaa şu kımıldamadan duran askerler varya onlardannsositosositoseninki neeredee
nişanlımıda o seçmelerde seçmişler fakat kütük ankarada olduğundan olmadı.çok zormuş galiba dimi? topuklaırndan felan iğne yapılıyormuş
evet canım hiç kımıldamıyor valla anıtkabirdeki askerlerdennkaydirigubbakcemile3kımıldamadan duran asker ay çok güldüm kaydirigubbakcemile3 hahahahaha ne güzel opuyorumnanaktan
evet canım hiç kımıldamıyor valla anıtkabirdeki askerlerdennkaydirigubbakcemile3
canım seçilerek gitti zaten biraz uzun boylu eli yüzü düzgünleri alıolar zatenn..benimkide yakışıklıdır yanii:roflol:yok canım iğne fln hikaye hiç bişey yapmıolardı..günde 8 saat 2 şer saatlerle nöbet tuttu sevgilim hiç kımıldamadan:Saruboceq:ama 3 ay sonra düştü nöbetten sevdirmiş kendini yazıcı olduukaydirigubbakcemile3hala tören takımında gerçi meselaa başbakan fln genelkurmaya gelince tören yapıolarr..geçen belki tvde görmüşsünüzdür yaş olduğunda kapıda bi asker vardı..benimkide öle asker valla çok zorr herkes rütbeliii..iyiki orası olmamış canım valla
evet canım zordu ama bu şafaktan sonra hiç bi önemi yok:lepi:tugayda büyüktür ama şoför olduğu için biraz daha rahattır heralde askerinnHadi yaa işi çok zormuş canımm.. :bbo: Benmki Erzurum'da, tugayda şöförlük yapıoo yerimseniben
evet canım zordu ama bu şafaktan sonra hiç bi önemi yok:lepi:tugayda büyüktür ama şoför olduğu için biraz daha rahattır heralde askerinn
canım vaallaa her yer komutan kaynıoo ve düşük rütbeli yok yanii her gün tören oluoo birileri gelio süreklii..dünden önceki günde ilker başbuğ iftar yapmış bizimkilerleekaydirigubbakcemile3..evci izni yok bişey yokk valla iyi olmuş canım
albaydı sanırım rütbeli birisi söylemiş aileni arayabiliriz telaş yapmasınlar diye, ankarada oturan akrabalarını felan sormuşlar amca hala hepsi orda tabi kaydirigubbakcemile3 ama sonradan oda olmadığına sevindi rütbeliler felan oldukça zor oluyormuş.
hepside artist gibidir onların hadi yine iyisin hatun aklinialirimsmile
canım bu arada benimki trabzon maçkalı heralde yakışıklı olcak dimi:roflol:hepside artist gibidir onların hadi yine iyisin hatun aklinialirimsmile
valla canım herkesin sevdiği kendisine güzel gelir zaten ama yakışıklıdır benim sevgilimmmaklinialirimsmile..buralara yakışıklılığımla geldim ben zaten diookaydirigubbakcemile3yerim ben onuuu:asigim:kız ordakiler genelde öle zatenn:roflol:
valla canım herkesin sevdiği kendisine güzel gelir zaten ama yakışıklıdır benim sevgilimmmaklinialirimsmile..buralara yakışıklılığımla geldim ben zaten diookaydirigubbakcemile3yerim ben onuuu:asigim:kız ordakiler genelde öle zatenn:roflol:
amin canım hepimizinnnolumunekankayizsmileAllah sana bağışlasın canım sevdiğini :1hug:
canım yemin törenine kadar çarşı yok yani 1 ay
anladım cnm tşk ederm,inş acemi birliği cok uzun sürmez
canım vaallaa her yer komutan kaynıoo ve düşük rütbeli yok yanii her gün tören oluoo birileri gelio süreklii..dünden önceki günde ilker başbuğ iftar yapmış bizimkilerleekaydirigubbakcemile3..evci izni yok bişey yokk valla iyi olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?