Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burdan biz sucuk yağ falan herşeyi yolladık canım bide karakol öyle büyük bişey değil.
kendilerinin yapma imkanı oluyo işe. ızgara bile yapıyolar.
hihoyyyt

annem de şırnaktayken dayım ona mısır ekmeği yolluyodu burdan kaydirigubbakcemile3 bende askıma yollicam süt yollicam bi de soru bankası kaydirigubbakcemile3

valla acemilikte yemekler şirketten geliyormuş ama çok kötü diye hiç yiyemedi benimkisi.
kantincide kafasına göre isterse açıyormuş yani çok aç kaldığını biliyorum. o yüzden 10 kilo verip geldi.
şimdi gittiği yerdede yemekler fena deil ama çok az veriyorlar diyor.kantinden bişey alcakmış kantinci sen benim devrem deilsin demiş vermemiş kötükedihüso eşolueşşek çok kızdım çooook

Canım sen yolla bişeyler, ben bi sefer yollamıştım çok hoşuna gitmiştii, gerçi
benmki hayatta aç kalmaz ama yinede yollamıştım ben... olumunekankayizsmile

kız benimki kantinci ama öle ayrım yapmazda askerlerde çok yükleniyo am abizi bi konuşturmuyolar azıcık sabretsinler yani.gece yatmaya gidiyo bazen uyandırıyolar aç diye öle olmaz ki

kız benimki kantinci ama öle ayrım yapmazda askerlerde çok yükleniyo am abizi bi konuşturmuyolar azıcık sabretsinler yani.gece yatmaya gidiyo bazen uyandırıyolar aç diye öle olmaz ki

yok cnm benimki öyle uykudan felan uyandırmaz kimseyi, zaten daha 2.günü ustalıkta.her kantinci bir değil tabi genel anlamda söylemedim yanlış anlama sakın :1hug:

Canım sen yolla bişeyler, ben bi sefer yollamıştım çok hoşuna gitmiştii, gerçi
benmki hayatta aç kalmaz ama yinede yollamıştım ben... olumunekankayizsmile

yollıycam tatlım ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum. hem yaptıklarımı nerde saklayabilir ki şimdi? yani buzdolabına felan nasıl koyabilirler?

yollıycam tatlım ama biraz zaman geçsin diye bekliyorum. hem yaptıklarımı nerde saklayabilir ki şimdi? yani buzdolabına felan nasıl koyabilirler?

Canım buzdolabi zor yanii, gün içnde yicek ve bitiricek hazır şeyler yollarsan
onları saklıyabilir dolabında.
Ben kek, simit, kurabiye yapıp yolladım arkadşlarıyla yemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…