- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.981
Kızlarrrrrrr...Bugün süper süper süper bi haberrle uyandımmm :teytey::teytey:
ama kimse yok muu :uhm:
kızlar iyi akşamlar hepinize.benim sevdiceğimde bugün hiç aramadı daha aklım onda kulağım telefonda bilmiyorumkismileiftardan önce biraz dışarı çıktım elele olan sevgilileri gördükçe iç geçiriyorum resmen
cicim burdasın gördüm seni
evleniyosun devremmmm:roflol:
yokk kızz kaydirigubbakcemile3
askerim ani müdahale mangasında tatlım dün akşam 2 tane teriröst yakalamışlar birlikte çatışma falan olmuş akannehir
çok şükür bişey yok iyi tarafı ise ödül olarak 10 gün erken terhis olucaklarmışşş
gün itibari ile şafak 90 turkbayragi :teytey::teytey:
askerim ani müdahale mangasında tatlım dün akşam 2 tane teriröst yakalamışlar birlikte çatışma falan olmuş akannehir
çok şükür bişey yok iyi tarafı ise ödül olarak 10 gün erken terhis olucaklarmışşş
vayy devrem arayı kapattık hee benimkinede diyim ödül alsın yavvopuyorumnanaktan
anaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden:1shok::1shok: 10 gün birden dü$üyo hadi gözün aydin canim
hemde iki $erefsiz yakalami$lar turkbayragi
hadi ya sölesene kız ne oldu:lepi:
oyyy helal olsun enişteye seninde yeni şafağın tatlımkaydirigubbakcemile5
çok güzel cnm benim çok sevindim allah korusun tüm askerlerimiziturkbayragisaol tatlım yaaa :1hug:
birden 10 gün düşmek süper olduu :lepi:
çok güzel cnm benim çok sevindim allah korusun tüm askerlerimiziturkbayragi
benimde 12den sonra son 5 kalıyo allah ım bu hafta artık başlasın ve çabucak bitsin:Saruboceq:
yapma pissy'm ama böyle , benimkide cuma günü teslim olmasina ragmen daha hic aramami$ annesini , teslim olmadan önce bi konu$mu$ o kadar. ilk zamanlar zaten cok yogun geciyo biliyosundur canim acemilikten , arar daha meraklanma hic:1hug: el ele olan sevgililere de hic üzülme canim , sende sevdiginle berabersin araniza askerlik girmi$ olsada , sadece $imdilik böyle
ben bu durumda ne deyim beraber bile degiliz
seninde bitmiş artık tatlım ya hayırlısıyla kavuşcaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?