Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yapma pissy'm ama böyle , benimkide cuma günü teslim olmasina ragmen daha hic aramami$ annesini , teslim olmadan önce bi konu$mu$ o kadar. ilk zamanlar zaten cok yogun geciyo biliyosundur canim acemilikten , arar daha meraklanma hic:1hug: el ele olan sevgililere de hic üzülme canim , sende sevdiginle berabersin araniza askerlik girmi$ olsada , sadece $imdilik böyle
ben bu durumda ne deyim beraber bile degiliz

Kızlarrrrrrr...Bugün süper süper süper bi haberrle uyandımmm :teytey::teytey:

hayirdir siyah_inci'm neymi$ o güzel haberin söyle de bizde sevinelim :sm_cool:

evleniyosun devremmmm:roflol:

yokk kızz kaydirigubbakcemile3

askerim ani müdahale mangasında tatlım dün akşam 2 tane teriröst yakalamışlar birlikte çatışma falan olmuş akannehir
çok şükür bişey yok iyi tarafı ise ödül olarak 10 gün erken terhis olucaklarmışşş

gün itibari ile şafak 90 turkbayragi :teytey::teytey:

vayy devrem arayı kapattık hee benimkinede diyim ödül alsın yavvopuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden:1shok::1shok: 10 gün birden dü$üyo hadi gözün aydin canim
hemde iki $erefsiz yakalami$lar turkbayragi

vayy devrem arayı kapattık hee benimkinede diyim ödül alsın yavvopuyorumnanaktan

hehehee ewet devremm süper bişi oldu ya 100 le yattım 90 la kalktımm :teytey:
anaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden:1shok::1shok: 10 gün birden dü$üyo hadi gözün aydin canim
hemde iki $erefsiz yakalami$lar turkbayragi

saol canım benimmm hepimizin gözü aydın iki pisliği yakaladılar hemdeeguclubacismile

oyyy helal olsun enişteye seninde yeni şafağın tatlımkaydirigubbakcemile5

laydim çok sağol cnm ne güzel moral verdin gerçektende :1hug:
az önce aradı konuştuk cnm biraz rahatladım opuyorumnanaktan
birileri kendini jiletlemiş tuvalette canı çok sıkılmış içi çok kötü olmuş mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…