Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

♥ ♥89 SIYAH_INCI ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥93 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥96 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥116 SEHT ♥ ♥

♥ ♥123 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥170 03062008 ♥ ♥

♥ ♥179 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥181 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥183 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥188 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥190 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥195 HAYRANIIM ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥208 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 210 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 219 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 224 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

hımm ben daha bi kac gün önce konustum ablasıyla cok tatlı kız benden fazlada büyük değil arkadas gibiyiz aynı

benimkide öyle fazla büyük değil 86 lı aramızda 4 yaş var ama abla diye hitap ediyorum kaan abla dediği çin
biyanan diyorum samimi olmasam mı diyorum bi yandan konuşim diyorum kararsızım

benimkide öyle fazla büyük değil 86 lı aramızda 4 yaş var ama abla diye hitap ediyorum kaan abla dediği çin
biyanan diyorum samimi olmasam mı diyorum bi yandan konuşim diyorum kararsızım

bence kaandan gercekten emin olduktan sonra ablasıyla tanıs ben o konuda okadar sanslı olmadım benimki biraz emrivaki oldu annesi benim icin manisadan buraya gelince bende gitmek zorunda kaldım hem annesiyle hemde ablasıyla hemde eniştesiyle tanıstım he ii insanlar ama daha sonucta ne olduktalarını tam olarak bilemem ben yapamamdım bence sen temkinli davran küp sekerim

kaandan eminim ama yok yok konuşmiyim en iyisi ya sonuçta ortada bişey yok yani
kendisini bişey sanar sonra

niye uzadı kız bir gün?

kız bizim normalde zaten coktan askerlik bitmişti ben askımla 10 kez görüşmüştüm bile sonra biz ceza yedik akıllı sevgilim:mymeka: yüzünden bir gün daha uzadı şimdi cezada bitmesinede 6 gün var biz askerliği yedik fazladan mesayi yapıyoruz anlıcan bu yüzden de benim sabrım ice gerilmiş durumda anlıcan kavusuyoken gene hasretlik cekiyoruz

kaandan eminim ama yok yok konuşmiyim en iyisi ya sonuçta ortada bişey yok yani
kendisini bişey sanar sonra

bencede benimki birazcık zoraki oldu için bide kadın sırf benim için manisadan gelince ee ben hayır diyemedim cok ayıp olurdu ama senin öle bi sansın var bence hersey zamanında güzel küp şekerim kaan bunu senin önüne sürene denk sen bu konuyu acma bence opuyorumnanaktan

niye ceza yedi güzelim? geç felan mı teslim oldu?
nişanlımda geç teslim olmak istiyordu sonra korktu disko yada gün uzar diye.

bencede iyi olmuş tanışmanız kız kayınvaide adayın nasıl peki
yok zaten ablası tanışmak istiyor yani bilmiyorum açıkcasuı gelince belki tanışma gibi durum söz konuusu olabilir

niye ceza yedi güzelim? geç felan mı teslim oldu?
nişanlımda geç teslim olmak istiyordu sonra korktu disko yada gün uzar diye.

buda diskoda zaten su an nöbette ayakta durmuyormus 2 dak lına oturmus die komutanı askerliğini uzattı oda kalmadı dahada uzatcaktık ama işte Allah izin vermedi artık neyse bunada sükür he 10 erken yada gec sag sağlim gelsinde de artık

tatlikis, bencede kaan gelmeden tanışma derim ben. dur bakalım gelsin hele bi siz ilişkinizi rayına oturtun ondan sonra zaten istemesende çoook görüşceniz.

işte komutandan komutana değişiyor, ters birine denk gelmiş seninkide
aman canım öyle sağsalim gelsinlerde 3-5 günden bişey çıkmaz.

tatlikis, bencede kaan gelmeden tanışma derim ben. dur bakalım gelsin hele bi siz ilişkinizi rayına oturtun ondan sonra zaten istemesende çoook görüşceniz.

yok canım zaten oo tanışmak istiyordu ama ben pek istemiyordum sonra o beni face felan ekeldi resimlerie yorum yaptı kaanla beraber bir resim yapmıştım onu albümüne felan koydu bilmiyorum yani ne yapsam nasıl bir süpriz yapsam kararsızım açıkcası

Son düzenleyen: Moderatör:
hoş geldin dadlum
oh oh masallah kız inş su gibi gecerde car cabuk askerine kavusursun boshayallersmile
hoşbulduk canııımmm opuyorumnanaktan
İnsallah canıım seninde ben senden birgüncük sonra kavusuyorum ..
Allahin izniyle hemencik gelsinler artikin , bugun artik esyalarını teslim edecekler sivil oluyolarr kaydirigubbakcemile3
hey maşallah yesinler sizin şafağınızı şekerim

Saol canım benniiiiiiiimm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…