- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.221
hoşbulduk canııımmm opuyorumnanaktan
İnsallah canıım seninde ben senden birgüncük sonra kavusuyorum ..
Allahin izniyle hemencik gelsinler artikin , bugun artik esyalarını teslim edecekler sivil oluyolarr kaydirigubbakcemile3
Saol canım benniiiiiiiimm :CüvCüv:
şu yazını okuyunca içim bir tuhaf oldu valla
neden kuzum ?
Valla aklım sırrım ermiyo bitti gibi birşey artık.
diyene bak hele sanki kaç günü kaldı burcu askerliğinizin bitmesine
sende böyle dersen bizler napalım kaydirigubbakcemile3
seviniyorum açıkcası ama benim o günleri görmeme dah var ya çok özledim esracım kaanımı yapamıyorum onsuz
bitti kız yediniz askerliği vallaalkisalkisalkis
haklısın canım tamam konuşmuyorum sustum:umursamaz:
olsun canım sizinde az kaldi
bende cok özledim bu aralar o kadar güzel anlaşiyoruz ki o kadar güzel msjlar atiyo ki bana :kedi::kedi::kedi:
Allahım hepinize göstersin insssallah
susma burcum susma :1hug:
ayy.. süper cümleler bunlar yaaa... darısı başımıza allahım..sağol canım darısı başına olsun inşallah çok heyecanlıyım yaaa:teytey:
amiiinnnn... gelsin artık o günler...
bugün son günü orda tatlım en geç yarın sabah erkenden çıkıcaklar onuda saymıyorum zaten. bugün son nöbetlerini tutuyo ayyy çok mutluyum.:dance:
Kızlar Selammm opuyorumnanaktan
Nasılsınız ?
Şafak 8 Tek rakamlara düştüüükkkkk bayanssulusmile:lepi::dance:
ne güzel nazar değmesin canım
selam canııımm... süpermiş.. bugün sonmuş okudum sonraki yazdıklarında.. aynı yer civarı oldukları için okurkenn heyecan bastı beni de.. nişanlım hep erken çıkıcam sana süpriz olucak diyip duruyo, sen boşa şafak sayıyosun dyo, sen bi kavuş da sana sorularım olucak bu konuda hazır ol
tamam konuşim bari
kızlar evlilik nasıl br duygu kendi eviniziin olması etrafınızdan anlatanlar var mı?
ayy.. süper cümleler bunlar yaaa... darısı başımıza allahım..
benim evlenen arkadaşlarım deli misin sen yaa napıcan avelenip de işi hiç bitmiyo, işten gel yemek hazırla ye toparla derken 10:30 oluyo uykun geliyo, eskisi gibi tv, kitap fln unut diyolar... :bbo: ki hepsi de yeni evli... bıkmaları mümkün deil...
valla evlilik için kimisi tavsiye ediyor kimisi etmiyor.
annem hiç etmiyor mesela kaydirigubbakcemile3
daha önce ki konularda bende evlilikten korktuğumu yazmıştım. işte bu evlilikteki dengeyi korumak açısından biraz korkuyorum.Yani becerebilecekmiyim yapabilirmiyim diye.Nişanlım evcimen birisi şimdilik.daim olmasını ümit ediyorum. şimdi bile bizde yada onlarda yemek hazırlarken yardım eder bişeyler yapmaya çalışır.ama dağınıklığına çok sinir oluyorum çoook kaydirigubbakcemile3
dağınık olmayan erkek yokki tatlım benimki şimdiden söledi bekleme benden diye iyi o zaman çalışmam bende her istediğimi alırsın dedi ne isteyebilrsinki valla bilemicem artık dedimkaydirigubbakcemile3
bende nişanlımın iyi kazançlı bir işi olursa çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.oda zaten aynı fikirde evimde onu güler yüzle karşılamam için benim çok çalışıp bu zemini hazırlamam lazım diyorboshayallersmile
bu devirdede bu zor tabi
men deldimmbayanssulusmile
selamlaaaarropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?