Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şu yazını okuyunca içim bir tuhaf oldu valla

seviniyorum açıkcası ama benim o günleri görmeme dah var ya çok özledim esracım kaanımı yapamıyorum onsuz
bitti kız yediniz askerliği vallaalkisalkisalkis

olsun canım sizinde az kaldi
bende cok özledim bu aralar o kadar güzel anlaşiyoruz ki o kadar güzel msjlar atiyo ki bana :kedi::kedi::kedi:
Allahım hepinize göstersin insssallah

olsun canım sizinde az kaldi
bende cok özledim bu aralar o kadar güzel anlaşiyoruz ki o kadar güzel msjlar atiyo ki bana :kedi::kedi::kedi:
Allahım hepinize göstersin insssallah

ne güzel nazar değmesin canım

susma burcum susma :1hug:

tamam konuşim bari

kızlar evlilik nasıl br duygu kendi eviniziin olması etrafınızdan anlatanlar var mı?

ayy.. süper cümleler bunlar yaaa... darısı başımıza allahım..

Kızlar Selammm opuyorumnanaktan
Nasılsınız ?

Şafak 8 Tek rakamlara düştüüükkkkk bayanssulusmile:lepi::dance:

benim evlenen arkadaşlarım deli misin sen yaa napıcan avelenip de işi hiç bitmiyo, işten gel yemek hazırla ye toparla derken 10:30 oluyo uykun geliyo, eskisi gibi tv, kitap fln unut diyolar... :bbo: ki hepsi de yeni evli... bıkmaları mümkün deil...

emin olki onlara ben kendimi hazırladım ama ne kadar dayanaırım o belirsiz:)sempatiksalakcinni
kaana diyorum yardım edrsin hiiç işim olmaz diyor gıcık

valla evlilik için kimisi tavsiye ediyor kimisi etmiyor.
annem hiç etmiyor mesela kaydirigubbakcemile3

daha önce ki konularda bende evlilikten korktuğumu yazmıştım. işte bu evlilikteki dengeyi korumak açısından biraz korkuyorum.Yani becerebilecekmiyim yapabilirmiyim diye.Nişanlım evcimen birisi şimdilik.daim olmasını ümit ediyorum. şimdi bile bizde yada onlarda yemek hazırlarken yardım eder bişeyler yapmaya çalışır.ama dağınıklığına çok sinir oluyorum çoook kaydirigubbakcemile3

dağınık olmayan erkek yokki tatlım benimki şimdiden söledi bekleme benden diye iyi o zaman çalışmam bende her istediğimi alırsın dedi ne isteyebilrsinki valla bilemicem artık dedimkaydirigubbakcemile3

dağınık olmayan erkek yokki tatlım benimki şimdiden söledi bekleme benden diye iyi o zaman çalışmam bende her istediğimi alırsın dedi ne isteyebilrsinki valla bilemicem artık dedimkaydirigubbakcemile3

bende nişanlımın iyi kazançlı bir işi olursa çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.oda zaten aynı fikirde evimde onu güler yüzle karşılamam için benim çok çalışıp bu zemini hazırlamam lazım diyorboshayallersmile

bu devirdede bu zor tabi

bend eöle istiyorum aslında ya ama canımda sıkılır yani gün boyu evde bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…