Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bend eöle istiyorum aslında ya ama canımda sıkılır yani gün boyu evde bana göre değil

şuanda sıkıntılı ve yorucu bir iş sahibi olduğumdam belkide benim kulağıma hoş geliyor.
evde olsam bile hobilerimle uğraşmak isterim.ne bileyim ufak tefek bişeyler yapıp satabilirim.

mesela dikiş dikmeyi çok istiyorum.

Burcumun açtığı konuya bende yorum yapayım..
Ben evlilikten korkmuyorum..
Çünkü beni seven bi an önce evlenebilmemiz için askere gitmiş bi sevgilim var
Ev işlerinden çok iyi anlayan yardım etmeyi çok seven hatta şimdiden evlenince bazen ben yaparım yemeği diyen bi aşkım var
Aile kavramına çok önem veren hatta seneye nişanlı olucaz aşkım senin ailen benim ailem tatile gideriz diyen hayaller kuran bi aşkım var
Bazı konuşmalarımızda annemin nasıl olduğunu soran annemin ellerinden öp benim için diyen ve aileme önem veren bi aşkım var
Askere gitmeden ailesinin aldığı evi bizim ileriye yönelik attığımız ilk adım olarak gören ve bundan çok mutlu olan bi aşkım var
Şimdiye kadar bir kez bile bana saygızılık yapmayan yapacağı herşeyi bana danışarak yapan gitmeni istemiyorum dediğim yere asla gitmeyen bi aşkım var
Hayatımda kimse beni bu kadar sevip sahiplenmemişti hayatımın ilklerini onunla yaşadım umarım evliliğimde onunla olur rabbim kaderime onu yazmıştır:Saruboceq:

selam kızlarrrrrrrr. ben geldiimmm. göz attım forumlara evlilik konuları açılmış. size bişi söyliyim evlilik gerçekten aşık olduğunuz bi insanla olucaksa. dünyanın en eşsiz duygusu. ya bundan güzel bişi olabilr mi? gözleri onun gibi bakan ikinize ait bi bebeğiniz mutlu sıcacık sevgi dolu bir yuvanız olduğunu hayal edin. onunla her şartta mutluysanız ona aşkınızdan zerre şüpheniz yoksa ve her türlü zorluğun altından kalkabileceğinize inanıyorsanız ve en önemlisi aranızdaki saygı daimse BASIN NİKAHLARI SİZDE KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR ! hihoyyyt

WAYYY BEE DİDOM HELAL OLSUN AYNEN BENİM İLİŞKİMİ ANLATTIN BEBEĞİMkaydirigubbakcemile5
BENDE KORKMUYORUM HATTA BİR AN EVVEL EVLENSEK DYE BEN SIKIŞTIRIYORUM ONUkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

WAYYY BEE DİDOM HELAL OLSUN AYNEN BENİM İLİŞKİMİ ANLATTIN BEBEĞİMkaydirigubbakcemile5
BENDE KORKMUYORUM HATTA BİR AN EVVEL EVLENSEK DYE BEN SIKIŞTIRIYORUM ONUkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ebuşşş maşallah size allah ayırmasınn
he ya gelsin evlenin tabi 460 gün bekledin o kadar sempatiksalakcinni
siz sözlümüydünüz canım?

KATILIYORUM CANIM SAYGI ÇOK ÖNEMLİ Bİ İLİŞKİDE SAYGI YOKSA BENCE ORDA Bİ YANLIŞLIK VAR EKSİLİK BÜYÜKÇENE Bİ HATA VAR DEMEKTİRyerimseniben

ebuşşş maşallah size allah ayırmasınn
he ya gelsin evlenin tabi 460 gün bekledin o kadar sempatiksalakcinni
siz sözlümüydünüz canım?

TATLIM EVET CANIM RESMEN YÜZÜK TAKILMADI AMA BİZ VE ONUN AİLESİ TANIŞTI
ASKERE GİTMEDEN ÖNCE GELİNCEDE NİŞAN OLCAK DYE ZATEN BİLİYORLAR KISMETSE ARTIK GELİNCE HEMEN YAPICAZ BİŞEYLER:teytey::asigim:

Canımm ne güzedl yazmışsınn. işte bunu yakaladığında dünyanın en güzel şeyi evlilik. İnşallah birbirinize yazılmışsınızdır canım benim ama gerçekten insan inanıyor anlıyor. ben kocamı ilk gördüğümde hayatımın erkeği demiştim. o an bi güç beni öyle inandırdıki onunla evleneceğime. öyle de oldu işte seziyor insan gerçekten !

Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Evli bi insandan bunları duymak çok güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın
Bizlere en yakın zamanda yuvamızı kurmayı nasip etsin rabbim:Saruboceq:

ne guzel şaafaklarınız kımınızınkı 100lerde kımınızınkı 80lerde süper.benımkı okadar gecermi ,bn daha şafak saymya baslamadan kopmuş durumdayım.cook zor olucak gecmk bılmıycek zaman emınım..mafoldumben

TATLIM EVET CANIM RESMEN YÜZÜK TAKILMADI AMA BİZ VE ONUN AİLESİ TANIŞTI
ASKERE GİTMEDEN ÖNCE GELİNCEDE NİŞAN OLCAK DYE ZATEN BİLİYORLAR KISMETSE ARTIK GELİNCE HEMEN YAPICAZ BİŞEYLER:teytey::asigim:
Ailelerin tanışmasıda çok güzel bi adım ebrucum:1hug:
Hadi şimdi aşkın gelsin hasretinizi giderin ve hazırlıklara başlayın:asigim:

Canımm sağolasınopuyorumnanaktan
İnşallah bunlar askerden sonrada değişmez ve mutlu sona ulaşırız aşkımla:Saruboceq:
Siz kaç yıllık evlisiniz kaç çocuğunuz var canım?

çağlacım bende bu topiğe ilk geldiğimde herkes 100lerde kimisi plakalardaydı bende senin gibi nasıl geçicek diye dertleniyordum ama bak geçiyomuş dimi 179 günümüz kaldı bizde 460lardan geldik..Kimi zaman ağladık, kimi zaman geçmez dedik, kimi zaman vay be geçiyo dedik ama inan zaman geçiyo..Aşkın dağıtım iznine gelsin sen dahada güçleniceksin usta birliğine geçtiğinde daha rahat telle görüşeceksiniz ve önümüz kış günler kısa ve zaman daha çabuk geçicek..Güçlü ol zamanın geçeceğine inan inanmazsan günler zindan gibi geçer :teselli:

Normalde de cok hassas bi insanım bunun da çok etkisi var,cok az kaldı gıtmesıne cok korkuyorum doğuya sınıra cıkmasından nasıl yolcu edebılceğimi düşünmek bıle ıstemıyorum canım,ona destek olmam lazım bukadar uzuldumu göstermemem gereklı bılıyorum ama yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…