Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sevgilin sivaslı demek umarım sevdiğinle evlenirsin.insanın sevdiği ile evlenmesi bambaşka

EWET HAFİK MERKEZ DEDİ AMA ANLAMADIM BEN BÖLE BİRŞEY VAR MI?
SİVASIN ADETLERİ FELAN NEDİR ?
BİR SORUM DAHA VAR YANLIŞ ANLAŞILMIYIM AMA AİLEMDEN SORUN YAŞICAĞIMI UMUYORUM ALEVİLİK KONUSUNDA MALESEFmafoldumben

selam canlar opuyorumnanaktan
yaptım alışverişimide geldim uff dışarısı felaket sıcak yanıyo gerçekten.
aşkımada aldım yeni yeni ciciler ohh mis misszemuszemus
daha yine gidicem kendime sadece kozmetik ürünler alabildim bide ıvır zıvır işte bi sürü.bayanssulusmile
sizler napıyosunuz keyifler nasıl?
:1hug:

sivasta alevi çok diye bilinir ama azdır,hafik buranın ilçesidir.küçük bir yerdir, canım umarım yaşamazsın sorun tabi zor bir durum

İNŞALLAH YAŞAMAM AMA ANNEM DİYOR EĞERKİ ALECVİYLE OLMAZ ŞİMDİDEN BİTİR DİYE OFF OFF
AAMA ONADA SORDUM BÖE BİŞEYİN OLMADIĞINI SÖYLEDİ

MELAYIM OHH N GÜZEL CANIM GİT AL BİZM KEYİFLER FNA DEĞİL
ŞİMDİ YAZDIĞIM KONU AKLIMA GELDİ CANIM SIKILDI AÇIKCASI:gitme:

ohh asker karşılamasına hazırlanıyorsun ne güzel :1hug:
bende yemin törenine giderken tshirt almıştım aşkıma törenden sonra ulaştırdım ona giyip geldi yanımıza boshayallersmile

canım benim niye kafana takıyosun alevi olsa evet aleviyim der ki böyle bişey olmadığını söylemiş. üzülme boş yere tatlım yaa.:teselli: yalan mı söylicek çocuk sana.lmaz:

canım burada alevi çok az belli bölgelerde hafikte pek alevi olmaz hani küçümsediğim için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama tabi farklıyız onlardan değilim diyorsa değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…