Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm güzel bir sürpriz olur gerçekten canım benim :1hug:
daha farklı bişeyler yazdırabilirsin gerçi pastanın üstüne en fazla 3 kelimelik bişeyler yazılıyor ama bi düşünelim cnım bunu.

hımm güzel bir sürpriz olur gerçekten canım benim :1hug:
daha farklı bişeyler yazdırabilirsin gerçi pastanın üstüne en fazla 3 kelimelik bişeyler yazılıyor ama bi düşünelim cnım bunu.

saol canım benim aslında ablasıyla konuşup şu şekildeydi planım;
bu geldiği gün malum ewe gidicek ablası bunu dışarı çıkarcak sonrada bir cafeye felan gidilcek oturduklarında haberleşicez içicek bişey istediklerinde pastayla ben gelicem bu şekilde düşünmüştüm aslında tatlım ya

ama yine de pastanın üzerine düşünelim hep beraber yardımlarınızı bekliyorum

melayımhımm anladım canım ben bir site buldum Kozmedshop.com - Kozmetik, Salk rnleri, Gda medikal rnleri burdan gördüm onu
sipariş vericem bir ara güzel ve uygun şeyler var

evet canım bende o siteden baktım demin renginede uzaktan yakından alakası yok oraya koydukları renkle. ama kesinlikle tavsiye ediyorum canım.kaydirigubbakcemile5
neyse kızlar ben biraz tv izleyeyim sonrada iftar hazırlıklarına başlarız hadi görüşürüz
opuyorumnanaktan

burcum ilk anlattıkların bana daha cazip geldi şahsen. ya ablayı falan karıştırmayın bence başbaşa olun daha güzel olur.:asigim:

burcum ilk anlattıkların bana daha cazip geldi şahsen. ya ablayı falan karıştırmayın bence başbaşa olun daha güzel olur.:asigim:

dimi işyerinden arkadaşımda öyle dedi:)

selam büşracım nbr

esincim tamam tatlım aklına geldiğinde bana mesaj atarsan sevinirim ben akşamları giremiyorum malesefakannehir

tatlım ablayı safdışı et olumunekankayizsmile

geçmişe bakıyım azcık dedim de güzel muhabbet yapmışsınız cevap veriim dedimmkaydirigubbakcemile3..canım benim de nişanlımın şu an maddi hiç bi problemi yok çok çok iyi durumda hattabana sen kendi kazandığını istediğin gibi kullanırsın ileride diorr..ama ne olursa olsun ben çalışmadan asla yapamammm..ama çocuk olursa ileride belki o zaman düşünebilirmmmmopuyorumnanaktan

canım benimm maşallahhh aşkınızaaaa nazar değmesinnninşallaahh sonu çok güzel olur tatlımmbende iş resmiyete binmeden önce evlenmeyi çok istiodum bana çok güzel geliodu ama yüzükler fln takılıncaa zamanı yaklaştıkça beni de bi korku aldı doğrusuukaydirigubbakcemile3nişanlımdan yana hiç bir korkum yok ama evli bi kadın olmak düşüncesi beni düşündürüo birazzzboshayallersmile..bunu geçenlerde özkanla da paylaştım hatta..seneye evlenmeyi düşünüodukk dedim acele etmesek bi sonraki sene olsa fln dedimm..çok bozulduu,üzüldüü:asigim:ben herşeye hazırım dio o bakalımm..ya birde beni en çok korkutan şey yaşayacağımız şehirr..istanbuldan zonguldağa gidecek olmakkkkboshayallersmile

kaynattık valla şekerim

canım dediğim gibi 5 yıldır çalışıyorum son bir yıldır işlerim oldukça yoğun ve sıkıntılı. ne bileyim bu olumsuzluklar beni biraz soğuttu sanırım işten.ama zaman ne gösterir bilemem.biz nişanlımla kendi işimizi kurmak istiyoruz.nasip...

aynı duyguları yaşıyoruz seninle :lepi:
bende nişanlandıktan sonra evlilikten korkar oldum azcık

bizim nasipse 2012 eylül ayında olur herhalde düğünümüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…