- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.321
slm bayanlar ızmır bornova 57,topcu tugay ında askerlerınız varmıı ??
valla herkesin bildiği şey canım cafede buluşmamızı sölücem o askerdeyken yazdıpım günlüğü resimleri mektubumu koyucam bir güzel paket alıcam onlara sonra güzel bir kazak alıcam malum önümüz kış ördüğüm atkkıyı da koyucam içine
bir cafeye gitcez ben lavaboya gidim dicem elimde pastayla gelicem üzerine ne yazdırcağımı bilmiyorum ya hoşgeldin aşkım mı yazdırsam ya bu konuda yardımınıza ihtiyacım var aslında kızlar
canım çok güzelmiş nette bir tuhaf görünümü vardı
hımm güzel bir sürpriz olur gerçekten canım benim :1hug:
daha farklı bişeyler yazdırabilirsin gerçi pastanın üstüne en fazla 3 kelimelik bişeyler yazılıyor ama bi düşünelim cnım bunu.
kızzlaarrr selammm
saol canım benim aslında ablasıyla konuşup şu şekildeydi planım;
bu geldiği gün malum ewe gidicek ablası bunu dışarı çıkarcak sonrada bir cafeye felan gidilcek oturduklarında haberleşicez içicek bişey istediklerinde pastayla ben gelicem bu şekilde düşünmüştüm aslında tatlım ya
ama yine de pastanın üzerine düşünelim hep beraber yardımlarınızı bekliyorum
melayımhımm anladım canım ben bir site buldum Kozmedshop.com - Kozmetik, Salk rnleri, Gda medikal rnleri burdan gördüm onu
sipariş vericem bir ara güzel ve uygun şeyler var
benim abimin arkadaşı yapmıştı abimde izmir buca da yapmıştı hayırdır tatlım?
selam esincim nasılsın
canım yukarda yazdığıma bir bakar mıısn yardıma ihtiyacım varopuyorumnanaktan
burcum ilk anlattıkların bana daha cazip geldi şahsen. ya ablayı falan karıştırmayın bence başbaşa olun daha güzel olur.:asigim:
tamam canımmm bencede ilk yazdıkların daha mantıklıı amaadimi işyerinden arkadaşımda öyle dedi:)
selam büşracım nbr
esincim tamam tatlım aklına geldiğinde bana mesaj atarsan sevinirim ben akşamları giremiyorum malesefakannehir
saol canım benim aslında ablasıyla konuşup şu şekildeydi planım;
bu geldiği gün malum ewe gidicek ablası bunu dışarı çıkarcak sonrada bir cafeye felan gidilcek oturduklarında haberleşicez içicek bişey istediklerinde pastayla ben gelicem bu şekilde düşünmüştüm aslında tatlım ya
ama yine de pastanın üzerine düşünelim hep beraber yardımlarınızı bekliyorum
melayımhımm anladım canım ben bir site buldum Kozmedshop.com - Kozmetik, Salk rnleri, Gda medikal rnleri burdan gördüm onu
sipariş vericem bir ara güzel ve uygun şeyler var
geçmişe bakıyım azcık dedim de güzel muhabbet yapmışsınız cevap veriim dedimmkaydirigubbakcemile3..canım benim de nişanlımın şu an maddi hiç bi problemi yok çok çok iyi durumda hattabende nişanlımın iyi kazançlı bir işi olursa çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.oda zaten aynı fikirde evimde onu güler yüzle karşılamam için benim çok çalışıp bu zemini hazırlamam lazım diyorboshayallersmile
bu devirdede bu zor tabi
canım benimm maşallahhh aşkınızaaaa nazar değmesinnnBurcumun açtığı konuya bende yorum yapayım..
Ben evlilikten korkmuyorum..
Çünkü beni seven bi an önce evlenebilmemiz için askere gitmiş bi sevgilim var
Ev işlerinden çok iyi anlayan yardım etmeyi çok seven hatta şimdiden evlenince bazen ben yaparım yemeği diyen bi aşkım var
Aile kavramına çok önem veren hatta seneye nişanlı olucaz aşkım senin ailen benim ailem tatile gideriz diyen hayaller kuran bi aşkım var
Bazı konuşmalarımızda annemin nasıl olduğunu soran annemin ellerinden öp benim için diyen ve aileme önem veren bi aşkım var
Askere gitmeden ailesinin aldığı evi bizim ileriye yönelik attığımız ilk adım olarak gören ve bundan çok mutlu olan bi aşkım var
Şimdiye kadar bir kez bile bana saygızılık yapmayan yapacağı herşeyi bana danışarak yapan gitmeni istemiyorum dediğim yere asla gitmeyen bi aşkım var
Hayatımda kimse beni bu kadar sevip sahiplenmemişti hayatımın ilklerini onunla yaşadım umarım evliliğimde onunla olur rabbim kaderime onu yazmıştır:Saruboceq:
geçmişe bakıyım azcık dedim de güzel muhabbet yapmışsınız cevap veriim dedimmkaydirigubbakcemile3..canım benim de nişanlımın şu an maddi hiç bi problemi yok çok çok iyi durumda hattabana sen kendi kazandığını istediğin gibi kullanırsın ileride diorr..ama ne olursa olsun ben çalışmadan asla yapamammm..ama çocuk olursa ileride belki o zaman düşünebilirmmmmopuyorumnanaktan
canım benimm maşallahhh aşkınızaaaa nazar değmesinnninşallaahh sonu çok güzel olur tatlımm bende iş resmiyete binmeden önce evlenmeyi çok istiodum bana çok güzel geliodu ama yüzükler fln takılıncaa zamanı yaklaştıkça beni de bi korku aldı doğrusuukaydirigubbakcemile3nişanlımdan yana hiç bir korkum yok ama evli bi kadın olmak düşüncesi beni düşündürüo birazzzboshayallersmile..bunu geçenlerde özkanla da paylaştım hatta..seneye evlenmeyi düşünüodukk dedim acele etmesek bi sonraki sene olsa fln dedimm..çok bozulduu,üzüldüü:asigim:ben herşeye hazırım dio o bakalımm..ya birde beni en çok korkutan şey yaşayacağımız şehirr..istanbuldan zonguldağa gidecek olmakkkkboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?