Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh asker karşılamasına hazırlanıyorsun ne güzel :1hug:
bende yemin törenine giderken tshirt almıştım aşkıma törenden sonra ulaştırdım ona giyip geldi yanımıza boshayallersmile

valla canım kendimden çok ona alayım edeyim diye hevesleniyorum. onları bi şekilde mutlu etmek çok hoşumuza gidiyo dimi:asigim:
ben bide kotona bakmazsam diğer baktığım yerlerden bişey anlamam bugün koton tadilattaydı malesef kendime bişey alamadan çıktım geldim.kaydirigubbakcemile3
e öyle olunca kozmetiğe sardım ama bi tane ruj buldum tesadüfen golden rose 221 numara aklınızda bulunsun ben çok beğendim ve aldım.

kaça aldın ve rengi felan nasıl

ay ne şanslısın maşallah valla kıskandım ne mutlu sana arkadaşım bende kocişimi çok özledim oda ekimde izne gelecek

kaça aldın ve rengi felan nasıl

canım sanırım 7 lira falandı bi kaç bişey aldım tam bilmiyorum fiyatını rengi çok tatlı geldi bana becerebilirsem fotosunu ekliyeyim bak
ay ne şanslısın maşallah valla kıskandım ne mutlu sana arkadaşım bende kocişimi çok özledim oda ekimde izne gelecek

sağol canım benim senide Allah kavuştursun inşallah izne de az kalmış bakkaydirigubbakcemile5

tatlım iş bi ciddiye binsin o zaman gör bak sen herşey daha güzel netleşir üzme kendini sen şimdi. tamam mı fıstığımkaydirigubbakcemile5

haklısın canım ya tamam tatlım üzmücem kendimi
bu arada askerim geldiği gün veya ertes gün süprz yapmayı planlıyorum canım

aynen cnm ya valla kendimden çok ona alıyorum ben opuyorumnanaktan
geçen hafta polo'dan tshirt aldım ona bir yıkadam çekti kare biçim aldı tshirt siz siz olun sakın almayın bu mağazadan.adı var kalitesi yok birde normale göre daha çok para verdim.çok üzüldüm

pembiş rujunla sevdiceğini karşılamakta bi başka tatlı olur kanımca aklinialirimsmile

baktım şimdi netten canım çok pembe değil mi
koyucam birazdan fotosunu canım pembe değil aslında daha değişik bi renk

bende öyle düşünüyorum pissyim valla
aklinialirimsmile
poloyu ben çok seviyorum yaa neden öyle oldu ki sizinki keşke geri götürüp gösterseydin bibilmiyorumkismile

sevgililerinizle inşallah evlenirsiniz ben öyle yaptım ve çok mutluyum çok şükür ben 5 senelik evliyim 4 yılda öncesi var

inşşaallah canım bende bir an önce evlenmek hayatımı paylaşmak istiyorum askerimle
da diyor zaten seninle herşeyi dolu dolu yaşamak istiyorum diyr:)

tatlım ben manisa oturuyorum ama iş yerim izmirde gidip geliyorum. foruma nişanlım olmadan gidemiyorum o olduğunda arabasıyla gidip geliyoruz.diğer türlü otobüs taksi baya masraflı oluyor.ama yarın tshrtü yanıma alıcam ofisteki arkadaştan rica edicem beni bi götürüp getirsin.günah olacak yoksa paraya -tatlicadiarzu-

tatlıkis ne süprizi yapıcaksın?

valla herkesin bildiği şey canım cafede buluşmamızı sölücem o askerdeyken yazdıpım günlüğü resimleri mektubumu koyucam bir güzel paket alıcam onlara sonra güzel bir kazak alıcam malum önümüz kış ördüğüm atkkıyı da koyucam içine
bir cafeye gitcez ben lavaboya gidim dicem elimde pastayla gelicem üzerine ne yazdırcağımı bilmiyorum ya hoşgeldin aşkım mı yazdırsam ya bu konuda yardımınıza ihtiyacım var aslında kızlar

aynen canım sen onu hallet o şekilde. yazık valla poloya verilen para az uz bişey değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…