- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.301
ohh asker karşılamasına hazırlanıyorsun ne güzel :1hug:
bende yemin törenine giderken tshirt almıştım aşkıma törenden sonra ulaştırdım ona giyip geldi yanımıza boshayallersmile
[ı]canım benim niye kafana takıyosun alevi olsa evet aleviyim der ki böyle bişey olmadığını söylemiş. üzülme boş yere tatlım yaa.:teselli: Yalan mı söylicek çocuk sana.lmaz:[/ı]
[ı]valla canım kendimden çok ona alayım edeyim diye hevesleniyorum. Onları bi şekilde mutlu etmek çok hoşumuza gidiyo dimi:asigim:
Ben bide kotona bakmazsam diğer baktığım yerlerden bişey anlamam bugün koton tadilattaydı malesef kendime bişey alamadan çıktım geldim.kaydirigubbakcemile3
e öyle olunca kozmetiğe sardım ama bi tane ruj buldum tesadüfen golden rose 221 numara aklınızda bulunsun ben çok beğendim ve aldım.[/ı]
selam canlar opuyorumnanaktan
yaptım alışverişimide geldim uff dışarısı felaket sıcak yanıyo gerçekten.
aşkımada aldım yeni yeni ciciler ohh mis misszemuszemus
daha yine gidicem kendime sadece kozmetik ürünler alabildim bide ıvır zıvır işte bi sürü.bayanssulusmile
sizler napıyosunuz keyifler nasıl?:1hug:
bende öle düşünüyorum ama işte ailem melayım ya napıcam bilmiyorum
kaça aldın ve rengi felan nasıl
ay ne şanslısın maşallah valla kıskandım ne mutlu sana arkadaşım bende kocişimi çok özledim oda ekimde izne gelecek
tatlım iş bi ciddiye binsin o zaman gör bak sen herşey daha güzel netleşir üzme kendini sen şimdi. tamam mı fıstığımkaydirigubbakcemile5
valla canım kendimden çok ona alayım edeyim diye hevesleniyorum. onları bi şekilde mutlu etmek çok hoşumuza gidiyo dimi:asigim:
ben bide kotona bakmazsam diğer baktığım yerlerden bişey anlamam bugün koton tadilattaydı malesef kendime bişey alamadan çıktım geldim.kaydirigubbakcemile3
e öyle olunca kozmetiğe sardım ama bi tane ruj buldum tesadüfen golden rose 221 numara aklınızda bulunsun ben çok beğendim ve aldım.
koyucam birazdan fotosunu canım pembe değil aslında daha değişik bi renkbaktım şimdi netten canım çok pembe değil mi
aynen cnm ya valla kendimden çok ona alıyorum ben opuyorumnanaktan
geçen hafta polo'dan tshirt aldım ona bir yıkadam çekti kare biçim aldı tshirt siz siz olun sakın almayın bu mağazadan.adı var kalitesi yok birde normale göre daha çok para verdim.çok üzüldüm
pembiş rujunla sevdiceğini karşılamakta bi başka tatlı olur kanımca aklinialirimsmile
sevgililerinizle inşallah evlenirsiniz ben öyle yaptım ve çok mutluyum çok şükür ben 5 senelik evliyim 4 yılda öncesi var
koyucam birazdan fotosunu canım pembe değil aslında daha değişik bi renk
bende öyle düşünüyorum pissyim vallaaklinialirimsmile
poloyu ben çok seviyorum yaa neden öyle oldu ki sizinki keşke geri götürüp gösterseydin bibilmiyorumkismile
tatlıkis ne süprizi yapıcaksın?
tatlım ben manisa oturuyorum ama iş yerim izmirde gidip geliyorum. foruma nişanlım olmadan gidemiyorum o olduğunda arabasıyla gidip geliyoruz.diğer türlü otobüs taksi baya masraflı oluyor.ama yarın tshrtü yanıma alıcam ofisteki arkadaştan rica edicem beni bi götürüp getirsin.günah olacak yoksa paraya -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?