- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.461
hımm aman canım dikkat et sağlığın herşeyden önemli.
bir doktora görün göz sonuçta bu mideye karın ağrısına benzemez
iyiyim canım bende napim işte çalışıyorum şafak öldürüyorum bide:1closedeyes:
bakalım geçmezse gideceğim.
aynen cnm ya sevdiceklerimiz gelene kadar hayat monoton bi şekilde geçiyor -tatlicadiarzu-
kzı kim vardı başka
git g,t canım ne olur ne olmaz allah korusun kötü felan olur
kesinlikle katılıyorum sana canım dün benimki 3 defa aramış telde sessizdeydi
ben aradım sitem ediyor bu telefon niye açılmıyor 3 defa aradım diye :)bende tel sessizdeydi sen ne yapıyordun dedi bende hiç oturuyodum dedim bozuldu:roflol:
sağolun kızlar...
benimde doğum günüm 5 aralık...:))
hahaha +1 dahaa süperr olumunekankayizsmile
sorma valla bende arayacağı saatlerde bir yere gitmemeye çalışıyorum hep.
ya burcu geçenlerde bahsettim ama ben kntlü avea kullanıyorum. askerimle görüşmek için hangi tarife uygun ? sen ne kullanıyosun? gün içinde beni cepten aradığında çok kntü gidiyor. evi arasada 2 günde 50 knt bitiyor ben arıyorum ev telefon faturası yüklü geliyor. ne yapsam bilemedim.
sağolun kızlar...
benimde doğum günüm 5 aralık...:))
günaydın kızlar bende 23 kasım kaydirigubbakcemile5
kızlar bu sabah askerimi yolladım moralim çok bozuk keşke izne gelmeseydi daha bi zor ayrıldım sanki her gidişinde içimden bi parça daha kopuyo sanki cnm çok acıyo dayanamıcakmış gibi oluyom geçmişe baktığımda 9 ay hemncik bitmiş ama sanki nümüzdeki 6 ay geçmicekmiş gibi çok tuhaf duygular içerisindeyim karmakarışığım bu aralar ben bile bilmiyom ne yaptığımı ne düşündüğümü öyle dolanıyom ortalıkta Allah hepimizin yardımcısı olsn :çok üzgünüm:
şafak 194
anammm ee süper ya kısa mesafede
kardelen : 5 aralık
ben : 8 aralık
siyainci:10 aralık
kızlar bu sabah askerimi yolladım moralim çok bozuk keşke izne gelmeseydi daha bi zor ayrıldım sanki her gidişinde içimden bi parça daha kopuyo sanki cnm çok acıyo dayanamıcakmış gibi oluyom geçmişe baktığımda 9 ay hemncik bitmiş ama sanki nümüzdeki 6 ay geçmicekmiş gibi çok tuhaf duygular içerisindeyim karmakarışığım bu aralar ben bile bilmiyom ne yaptığımı ne düşündüğümü öyle dolanıyom ortalıkta Allah hepimizin yardımcısı olsn :çok üzgünüm:
şafak 194
şafak 194
çok iyi yaaa...opuyorumnanaktan
şafak 194
bitane daha:))))
oyy canım benim allah kavuştursun biraz erken gelmiş gelsin şöle 150 lerde gelseydi güzel olurdu bak 9 ayınız bitmiş canım öle böle 6 ayınızda biter tatlım sabret canım
amin canım
Ah canim.. allah kavustursun..
Sen benim Tertibimsin.. 90/4 :)
Allah kavuştursun canım..ben de 200 lerde gel diyorum ama göndermesi çok zor olacak eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?