- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.441
Ahh canim belki seni sinirlendirmek hosuna gidiyo :) öyle sakasina demistir canimmm.. üzülmee..
Günaydin canim.. masallah safaginaa.. seni aticam yakinda listemden :lepi:
Erkek milleti iste.. Benimkide beni kizdirmayi cok sever... Ariza iste neolcak :)evet hemde çok hoşuna gidiyor öyle böyle değil yani ben kapatıyorum dedim ne o kızdın mı valla kzıdın he felan dedi gıcık:bbo:
günaydın tatlımm valla yavaş yavaşş iniyorumm depüğe doğruu
günaydın kuzumm evettt bende depük istiyommm :lepi:
Erkek milleti iste.. Benimkide beni kizdirmayi cok sever... Ariza iste neolcak :)
Erkek milleti iste.. Benimkide beni kizdirmayi cok sever... Ariza iste neolcak :)
Evet mesela şimdi ben benimkini şöle evire çevire dövmek isterdim işte sadece istemekle kalıyorumm sözden anlamıyo bunlarr kötekle girişiceksinnklava: klava:
yok kız yapma ööyle de
Bende askima kiyamiyorum.. cok el ustunde tutuyorum arizayiiiiii.. oda simariyo tabiki :)
benim gibi sakin mi sakin bi insanı bu hale getirdi yaaa :mymeka:
hepinize günaydın arkadaşlar, iyi bir gün gerçimenizi dilerim bayanssulusmile
17 Ağustos 1999 depreminde vefat edenler için Allah'tan rahmet, geride kalanlarada çok büyük sabır diliyorum.
günaydın kızlaaaar :)) nasılsınız bakalım?
Kızlarr
10 aralık doğumgünüm
Hem doğumgünümü kutlamak hemde sevgilim için hoşgeldin partisi gibi bişey tertip etmek istiyorum..
Değişik fikir ve önerilere açığımm sempatiksalakcinni
Hade bakemmm dökülünn
günaydın canım
amin canım amin nasılsın bugünkaydirigubbakcemile5
anam kız benimkide 8 aralık
h.g kardelencim ben iyiyim sen nasılsın canım
günaydın burcu'cum, çok şükür tatlım iyiyim. sol gözümde bi sulanma var bugün sabah uyandığımda çok fazla çapak olmuştu gözüm.mikrop felan mı kaptı diye şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz. çok pc'ye odaklanıp bakmaktanda kaynaklanıyor gerçi bu durum.
sen nasılsın?
bir yay daha buldummmm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?