- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.481
saol cnm benim 150 de gelse ne olcakki yine gitcek yine gitcek boshayallersmile
Allah kavuştursun cnm, benim şafağıma bakıp moral bulabilirsin kaydirigubbakcemile3
ŞAFAK 418turkbayragi
saol cnm yok kız 90/4 değil 89/4 :))
hoşbuldum canım aman boşver sayma böylesi daha iyi
ya kızlar ben "r " leri söylemiyorum benimkide benle dalga geççti birde diyorki he bir konu daha buldum senle dalga geçmek için hiç söylenilecek şey mi nasıl sinir oldum ya sırf benimle dalga geçmek için mi konuşuyor acaba ya en hassas olduğum konulardan biriydi ona belli etmedim ama üzüldüm açıkcası yamafoldumben
Bende askima kiyamiyorum.. cok el ustunde tutuyorum arizayiiiiii.. oda simariyo tabiki :)
günaydın burcu'cum, çok şükür tatlım iyiyim. sol gözümde bi sulanma var bugün sabah uyandığımda çok fazla çapak olmuştu gözüm.mikrop felan mı kaptı diye şüpheleniyorum inşallah bişey çıkmaz. çok pc'ye odaklanıp bakmaktanda kaynaklanıyor gerçi bu durum.
sen nasılsın?
günaydın kızlar bende 23 kasım kaydirigubbakcemile5
kızlar bu sabah askerimi yolladım moralim çok bozuk keşke izne gelmeseydi daha bi zor ayrıldım sanki her gidişinde içimden bi parça daha kopuyo sanki cnm çok acıyo dayanamıcakmış gibi oluyom geçmişe baktığımda 9 ay hemncik bitmiş ama sanki nümüzdeki 6 ay geçmicekmiş gibi çok tuhaf duygular içerisindeyim karmakarışığım bu aralar ben bile bilmiyom ne yaptığımı ne düşündüğümü öyle dolanıyom ortalıkta Allah hepimizin yardımcısı olsn :çok üzgünüm:
şafak 194
saol cnm yok kız 90/4 değil 89/4 :))
heyooooooooo
selam canııım.. hoşgeldin :) allah kavuştursun yeniden.. aynen bak 9 ayımız bitti gitti, 6 ay da biticek geçicek, hemen hemen aynı günlerde kavuşucaz canlarımıza :)
ben de ben de 89/4'üm alkisalkisalkis
naber şekerim özledim be :1hug:heellllooooo :1hug:
babikiiimm canım benim iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmileDuygummmm mehtap arkadasimmmmmmm nasilsin
amin cnm inşallah emin ol 400 ler 300 ler çabuk geçiyo ama 200 ler bitmiyo vallahi aman sağ salim gelsinlerde hayırlısıyla biz bekleriz gamyoncuiremsu nerde senin askerin
naber şekerim özledim be :1hug:
babikiiimm canım benim iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
yoğunum bugünlerde çok fazla takılamıyoruum
mehtap kaç arkadaşım delikafadulden
mehtaaappp 18 :dance: :dance: :dance:
,üzülme canııımm.. hepsi sinirlendirmeyi çok sever.. öle de böyle de seviyoruz onları, idare ediyoruz.. dalga geçen o olsun boşver
aynen.. bitane onlar, canımız :)
canıım.. ihmal etme, dün haberlerde izledim, grip gibi hava yoluyla bulaşan bir göz hastalığı salgınmış İstanbulda, göz kaşıntısı, kızarma, şişme falan olursa mutlak adoktora gitmek lazımmış..
selam canııım.. hoşgeldin :) allah kavuştursun yeniden.. aynen bak 9 ayımız bitti gitti, 6 ay da biticek geçicek, hemen hemen aynı günlerde kavuşucaz canlarımıza :)
ben de ben de 89/4'üm alkisalkisalkis
benim şimdi hedefim 400'e düşmek kaydirigubbakcemile3 ondan sonra 399'dan 300'e öyle sayayım diyorum.
cnm benm askerim çanakkale gelibolu'da seninki nerde
veriyorlar tabiki benimki sınva geliyo ama 10 gün kullanıcak :dance: :dance:duygum benim askerimde aöf sınavına gelebilirse mehtabımız bizimde 18 zemuszemus
izin veriyorlar dimi kızlar?
heyecan tavan yapıyo babikim ya her günümüzü ayrı planlıyorum :lepi:Heyaa özledim seni yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
Mehtap 22 oleyyyyyyyyyyy
:lepi:
naber şekerim özledim be :1hug:
babikiiimm canım benim iyiyim sen nasılsın olumunekankayizsmile
yoğunum bugünlerde çok fazla takılamıyoruum
mehtap kaç arkadaşım delikafadulden
mehtaaappp 18 :dance: :dance: :dance:
veriyorlar tabiki benimki sınva geliyo ama 10 gün kullanıcak :dance: :dance:
heyecan tavan yapıyo babikim ya her günümüzü ayrı planlıyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?