Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzülme canııımm.. hepsi sinirlendirmeyi çok sever.. öle de böyle de seviyoruz onları, idare ediyoruz.. dalga geçen o olsun boşver

Bende askima kiyamiyorum.. cok el ustunde tutuyorum arizayiiiiii.. oda simariyo tabiki :)

aynen.. bitane onlar, canımız :)

canıım.. ihmal etme, dün haberlerde izledim, grip gibi hava yoluyla bulaşan bir göz hastalığı salgınmış İstanbulda, göz kaşıntısı, kızarma, şişme falan olursa mutlak adoktora gitmek lazımmış..

selam canııım.. hoşgeldin :) allah kavuştursun yeniden.. aynen bak 9 ayımız bitti gitti, 6 ay da biticek geçicek, hemen hemen aynı günlerde kavuşucaz canlarımıza :)

saol cnm yok kız 90/4 değil 89/4 :))

ben de ben de 89/4'üm alkisalkisalkis

amin cnm inşallah emin ol 400 ler 300 ler çabuk geçiyo ama 200 ler bitmiyo vallahi aman sağ salim gelsinlerde hayırlısıyla biz bekleriz gamyoncuiremsu nerde senin askerin

benim şimdi hedefim 400'e düşmek kaydirigubbakcemile3 ondan sonra 399'dan 300'e öyle sayayım diyorum.
cnm benm askerim çanakkale gelibolu'da
seninki nerde

,
bende dedim sen geç dalganı sen gel o zaman ben seniinle iyi dalga geçicem dedim diyoki kötü kötü planlar yapıyosundur diyokaydirigubbakcemile3

duygum benim askerimde aöf sınavına gelebilirse mehtabımız bizimde 18 zemuszemus
izin veriyorlar dimi kızlar?
veriyorlar tabiki benimki sınva geliyo ama 10 gün kullanıcak :dance: :dance:
Heyaa özledim seni yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
Mehtap 22 oleyyyyyyyyyyy
:lepi:
heyecan tavan yapıyo babikim ya her günümüzü ayrı planlıyorum :lepi:

valla ben pek giremedimbu ara yaa konuşamadık.. idare ediyoruz işte gün saymaya devam :) senden naber canım?

veriyorlar tabiki benimki sınva geliyo ama 10 gün kullanıcak :dance: :dance:

heyecan tavan yapıyo babikim ya her günümüzü ayrı planlıyorum :lepi:

aa seninkide mi sınav için gelicek? ya bizde kararsızız aslında. sınava gelip bayramıda dahil edip izin mi kullansa diyoruz ama bu defa izinleri erkenden eritmiş olacağız. çanakkaleden manisaya 2 gün git-gel toplam 4 gün yol izni veriyorlarmış.banaa çok gibi geldi bu yol izni sizce doğrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…