Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evvtt... lazım canıım.. ben de bir günümü evde kıyafet seçerek bir günümü kuaförde komple temizlik bakımla geçirmiştim dağıtım iznine gelirken nişanlım kaydirigubbakcemile3

benimki de aynı şeyi yapmıtşı tek değilmiş demekki.. beklemedeyiz canım 5-6 ay sonra belli olcak napacakları ama nişanlım +2 gün koy şafağa dedi, bilmiyorum..

amin canım inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
bu şafakta bitti ama düşünürken böyle herşeyi bende bittim:sinifsinif:
sende içini ferah tut canım dağıtımlarda pek belli olmuyo askerler
:teselli:

benimki de aynı şeyi yapmıtşı tek değilmiş demekki.. beklemedeyiz canım 5-6 ay sonra belli olcak napacakları ama nişanlım +2 gün koy şafağa dedi, bilmiyorum..
evet canım +2 gün olsa razıyım yeterki ceza almasın
amin canım inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
bu şafakta bitti ama düşünürken böyle herşeyi bende bittim:sinifsinif:
sende içini ferah tut canım dağıtımlarda pek belli olmuyo askerler
:teselli:
kısa sürede normale dönersiniz canım artık sivile alışma döenmi geldi
inşallah sorun çıkmaz canım ya..

Siyahincimmmm Allah kavustursun canimmmm..

saol canım.. çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

inşallah arar yaa merak ettim bugün arasa fena olmaz bekliyorum çünkü kafamçokkarıştı bu arada adaşız da hemşeri dışında kaydirigubbakcemile5

seni anlıyorum canım ya ben telefon çok beklediğmde acemideyken çaldığında hemen ağlıyodum ama telefonu açatığımda belli etmiyodum tabikaydirigubbakcemile3
hem de adaşız hemi??olumunekankayizsmile
trabzonun neresi?

ya şu kompleyi bi ben yapamıyorum galiba kuaförde :kedi:

Canım anladım senin bahsettiğin konuyu ben de o hariç kompleden bahsediyorum
manikür,pedikür,kaş,bıyık,saça fön falan filan kaydirigubbakcemile3

ya Eren 2 gün önce teslim olması lazımdı Şırnak a hala aramadı beni öff :gitme:

canıım.. toplama merkezi yoluyla mı gitti? ne zaman teslim olacağı belli olmaz öyleyse:çok üzgünüm:

ama usta birliğine gideli 2 gün oluyor beni 2 tane tanımadığım numara aradı biri çaldırdı daha doğrusu o mu bilemiyorum da merak ettim işte aramadı hala bilmiyorumkismile oo hee! :)) Trabzon merkezdeyim canım daha önce ktü de oturuyordum ünv. tarafında şuan Çamlıktayım.
canıım.. toplama merkezi yoluyla mı gitti? ne zaman teslim olacağı belli olmaz öyleyse:çok üzgünüm:

uçakla önce diyarbakıra mı ne gitti sanırım ordan Şırnak il merkez jandarmaya teslim olacaktı 2 gün önce 4 gibi işte ama hala aramadı merak ediyorum ben de :gitme:

bölük komutanına göre değişiyormuş canım bu durum.. nişanlım +2 dedi ama bakalım görücez :) ben de dua ediyorum farklı bi cezsı olmasın diye, allah korusun :Saruboceq:

e tatlım o numaraları geri ara sevgilinin adını söyle çağısınlar dene en azından ?
bende özlediim ya 3 senedir gelmiyorum sevgilmde trabzonlu birlikte gidicez önce trabzonun maçına gidicekmişizzemuszemus

e tatlım o numaraları geri ara sevgilinin adını söyle çağısınlar dene en azından ?
bende özlediim ya 3 senedir gelmiyorum sevgilmde trabzonlu birlikte gidicez önce trabzonun maçına gidicekmişizzemuszemus

ama canım biri vodafone diğeri avea numarasıydı eren de baskasının telefonundan beni caldırmaz numaram kalır falan diye hem de ilk günden bilemiyorum zaten bi tanesini açtım efendim dedim şak kapattı sanmıyorum o olduğunu ama merak ettim annesini arasam mı diye düşünüyorum ama bakalım arar belki bugün. :1no2: gelin gelin de çok sıcak bu aralar nem de maalum simdi gelmeyin biraz kışa doğru gelin guclubacismile

vayy :) Melay 4 güncük kalmiş ya ..
Ama bizimkiler ramazanda geliyor nolucak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin tatlikisimmm boshayallersmile

4 güncük veya 5 güncük canım. aşkımdan haber bekliyorum bakalım hangisi diye. normalde 4 gün olması lazımdı.boshayallersmile
ramazan konusundada yapıcak bişey yok canım ramazan sonrası var
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…