- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.541
bende giremiyorum işler yoğun bu ara
ne olsun canım ya, sevgilim gelicek heyecan yaptım alışveriş yapıcam yeni ciceler aliim di mi :1rolleyes: saçımı da azıcık kestirip şekil verdiriim :1rolleyes: sonra komple temizlik lazım :kedi: temiz pırıl pırıl olmak lazım di mi :1rolleyes:
evet canım sınava geliyor 10 gün kullanıcak 10 gün daha izni var onu da yılbaşında kullanıcak kurban bayramında da muhtemelen ben giderim öyle böyle geçiricez yani yok yol izni 4 gün doğru canım bezimde zaten 4+6 izin günümüz
ayy özlemişim burayı 9 gün oldu nerdeyse girmeyeli.. hoşbulduk adaşım nasılsın??opuyorumnanaktan
ben çok fenayım dün askerimi gönderdim..dağıtım iznimiz bitti.. içimden parça koptu ya.. havaalanından tek başına göndermek çok daha zormuşş mafoldumben cumartesi gitcekti 2 gün taktı.. naparlar acabaeyvahedigeldismile
evvtt... lazım canıım.. ben de bir günümü evde kıyafet seçerek bir günümü kuaförde komple temizlik bakımla geçirmiştim dağıtım iznine gelirken nişanlım kaydirigubbakcemile3
üzülme canım hayırlısı olsun inşallah erken çıkar ama opuyorumnanaktan az daha sabır canım bitti artık turkbayragi
saol canım aminn.. inşallah bişey olmaz ya haftsonuna denk geldi zaten ama ne biliyim şu an tutanak da yokeyvahedigeldismile inşallah aşkın da hemen gelir ynına canım üzülme sen:teselli:
evet benimki de ankesörlü az diyo bilec,kte adım başı telefon vardıalsanaalsanasmile inşallah rahat konuşabiliriz canım benimki de bugün yarın asıl yerine gidicek.. cep tel de kullanırlar inşallah.. doğuda kullanmak biraz daha rahatmış sanırım:Saruboceq:
ya Eren 2 gün önce teslim olması lazımdı Şırnak a hala aramadı beni öff :gitme:
arar canım sabret trabzonlu hemşerim :) fırsatı olmamıştır..
evet canım +2 gün olsa razıyım yeterki ceza almasınbenimki de aynı şeyi yapmıtşıtek değilmiş demekki.. beklemedeyiz canım 5-6 ay sonra belli olcak napacakları ama nişanlım +2 gün koy şafağa dedi, bilmiyorum..
kısa sürede normale dönersiniz canım artık sivile alışma döenmi geldiamin canım inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
bu şafakta bitti ama düşünürken böyle herşeyi bende bittim:sinifsinif:
sende içini ferah tut canım dağıtımlarda pek belli olmuyo askerler:teselli:
Siyahincimmmm Allah kavustursun canimmmm..
inşallah arar yaa merak ettim bugün arasa fena olmaz bekliyorum çünkü kafamçokkarıştı bu arada adaşız da hemşeri dışında kaydirigubbakcemile5
ya şu kompleyi bi ben yapamıyorum galiba kuaförde :kedi:
ya Eren 2 gün önce teslim olması lazımdı Şırnak a hala aramadı beni öff :gitme:
ama usta birliğine gideli 2 gün oluyor beni 2 tane tanımadığım numara aradı biri çaldırdı daha doğrusu o mu bilemiyorum da merak ettim işte aramadı hala bilmiyorumkismile oo hee! :)) Trabzon merkezdeyim canım daha önce ktü de oturuyordum ünv. tarafında şuan Çamlıktayım.seni anlıyorum canım ya ben telefon çok beklediğmde acemideyken çaldığında hemen ağlıyodum ama telefonu açatığımda belli etmiyodum tabikaydirigubbakcemile3
hem de adaşız hemi??olumunekankayizsmile
trabzonun neresi?
canıım.. toplama merkezi yoluyla mı gitti? ne zaman teslim olacağı belli olmaz öyleyse:çok üzgünüm:
evet canım +2 gün olsa razıyım yeterki ceza almasın
kısa sürede normale dönersiniz canım artık sivile alışma döenmi geldi
inşallah sorun çıkmaz canım ya..
saol canım.. çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
vayy :) Melay 4 güncük kalmiş ya ..ŞAFAK 04
AĞRI'YA SELAMturkbayragi
Hoşgeldin tatlikisimmm boshayallersmileyemeğimi yiyip geldim napıyonuz bakalım
ama usta birliğine gideli 2 gün oluyor beni 2 tane tanımadığım numara aradı biri çaldırdı daha doğrusu o mu bilemiyorum da merak ettim işte aramadı hala bilmiyorumkismile oo hee! :)) Trabzon merkezdeyim canım daha önce ktü de oturuyordum ünv. tarafında şuan Çamlıktayım.
uçakla önce diyarbakıra mı ne gitti sanırım ordan Şırnak il merkez jandarmaya teslim olacaktı 2 gün önce 4 gibi işte ama hala aramadı merak ediyorum ben de :gitme:
e tatlım o numaraları geri ara sevgilinin adını söyle çağısınlar dene en azından ?
bende özlediim ya 3 senedir gelmiyorum sevgilmde trabzonlu birlikte gidicez önce trabzonun maçına gidicekmişizzemuszemus
vayy :) Melay 4 güncük kalmiş ya ..
Ama bizimkiler ramazanda geliyor nolucak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin tatlikisimmm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?