Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o zaman o da diyarbakırdaki toplama merkezine teslim olmuştur, ordan şırnaka konvoyun kaç günde geçeceği belli olmaz, bütün şırnak askerlerinin teslim olma gününü bekliyorlar.. arayamaması normal canım yerimseniben

hımmm bende öyle komple anladım kaydirigubbakcemile3
yaptırmak istiyorum ama korkuyorum yaa:1shok:

ama o tek başına gidecek diye biliyodum babası öyle toplu gitme demişti bilemiyorum yaaa ooff annesini arasam mı acaba duruyorum böyle köskös :gitme:

biz bileti aldik haftaya bugun 16:35 de görücem aşkımı ..
Cok heyecanlıyım ya kaydirigubbakcemile2
zaten oruc tutamiyorum şu sıralar cok zor geciiriyorum..
Ümit geldiğinde de tutmucam zzaten malum günlerim cok yaklastı kaydirigubbakcemile

ama o tek başına gidecek diye biliyodum babası öyle toplu gitme demişti bilemiyorum yaaa ooff annesini arasam mı acaba duruyorum böyle köskös :gitme:

izin vermezler ki, askerler bekliyomuş havaalanında zaten alıp direk götürüyolarmış, istersen ara bi annesine sor, haber almıştır o belki..

hmm cep numarasıysa arama tabi ben sabit numara sanmıştım ama o şimdi varya diyarbakırda bekliyodur daha konvoy olcak gidicek hatta sana bşey dicem benim sevgilimde şu an orda o da köye gitmek için konvoy bekliyo bugün öğleden sonra olcak dedi beraberlerdir kız belkikaydirigubbakcemile5

bizde bileti aldık canım pazar günü yanımda olması lazımdı ama tezkere tarihini malesef daha bugün öğrendiğimiz için başka biletde alınabilir. :sinifsinif:
umarım bi yanlışlık olmuştur diye dua ediyorum:Saruboceq: çünkü tüm arkadaşlarının pazar günü çıkışları nişanlımında hiç takması falan yok yani.

izin vermezler ki, askerler bekliyomuş havaalanında zaten alıp direk götürüyolarmış, istersen ara bi annesine sor, haber almıştır o belki..
hımmm madem bekliyorlar ozaman arar fırsat bulunca beklicem bikaç gün ozaman napalım yapcak bişey yok bilmiyorumkismile

sabit numara olsa açardım alan kodlarını biliyorum ozaman beklicem ben biraz daha ama ordan da arayamamışmı yani ne biliyim yaa bakalım arar belki bugün aramazsa ararım annesini hal hatır için :2: belkide bilemeyiz valla off offf

bence ara direk kaynananı için içini yemesin daha fazla..:1hug:

hoşbuldum hatun :jeyyar:
aşkolsun ben görülmicek hatunmuyum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
valla canım bilemicem gördüm ama sonunda aklinialirimsmile
bence ara direk kaynananı için içini yemesin daha fazla..:1hug:

kaynana deme yaa kaynana deyince sanki kötü biriymiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3 ayşe hatun diyorum ben o da benim anneme ayşe hatun diyor ikisi de adaş olunca kaydirigubbakcemile3 kaynana yok kaynana yok kaydirigubbakcemile3 pofff bekliyim ben biraz daha aramazsa Eren ararım annesini napim kafamçokkarıştı

bisen bi meley gördü zati beni bayanssulusmile
başkada gören yok CADIARZU
ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…