- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.561
ama usta birliğine gideli 2 gün oluyor beni 2 tane tanımadığım numara aradı biri çaldırdı daha doğrusu o mu bilemiyorum da merak ettim işte aramadı hala bilmiyorumkismile oo hee! :)) Trabzon merkezdeyim canım daha önce ktü de oturuyordum ünv. tarafında şuan Çamlıktayım.
uçakla önce diyarbakıra mı ne gitti sanırım ordan Şırnak il merkez jandarmaya teslim olacaktı 2 gün önce 4 gibi işte ama hala aramadı merak ediyorum ben de :gitme:
Canım anladım senin bahsettiğin konuyu ben de o hariç kompleden bahsediyorum
manikür,pedikür,kaş,bıyık,saça fön falan filan kaydirigubbakcemile3
canıım.. toplama merkezi yoluyla mı gitti? ne zaman teslim olacağı belli olmaz öyleyse:çok üzgünüm:
o zaman o da diyarbakırdaki toplama merkezine teslim olmuştur, ordan şırnaka konvoyun kaç günde geçeceği belli olmaz, bütün şırnak askerlerinin teslim olma gününü bekliyorlar.. arayamaması normal canım yerimseniben
4 güncük veya 5 güncük canım. aşkımdan haber bekliyorum bakalım hangisi diye. normalde 4 gün olması lazımdı.boshayallersmile
ramazan konusundada yapıcak bişey yok canım ramazan sonrası varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende geldimm
ama o tek başına gidecek diye biliyodum babası öyle toplu gitme demişti bilemiyorum yaaa ooff annesini arasam mı acaba duruyorum böyle köskös :gitme:
ama canım biri vodafone diğeri avea numarasıydı eren de baskasının telefonundan beni caldırmaz numaram kalır falan diye hem de ilk günden bilemiyorum zaten bi tanesini açtım efendim dedim şak kapattı sanmıyorum o olduğunu ama merak ettim annesini arasam mı diye düşünüyorum ama bakalım arar belki bugün. :1no2: gelin gelin de çok sıcak bu aralar nem de maalum simdi gelmeyin biraz kışa doğru gelin guclubacismile
hımmm bende öyle komple anladım kaydirigubbakcemile3
yaptırmak istiyorum ama korkuyorum yaa:1shok:
biz bileti aldik haftaya bugun 16:35 de görücem aşkımı ..
Cok heyecanlıyım ya kaydirigubbakcemile2
zaten oruc tutamiyorum şu sıralar cok zor geciiriyorum..
Ümit geldiğinde de tutmucamzzaten malum günlerim cok yaklastı kaydirigubbakcemile
ama o tek başına gidecek diye biliyodum babası öyle toplu gitme demişti bilemiyorum yaaa ooff annesini arasam mı acaba duruyorum böyle köskös :gitme:
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
hımmm madem bekliyorlar ozaman arar fırsat bulunca beklicem bikaç gün ozaman napalım yapcak bişey yok bilmiyorumkismileizin vermezler ki, askerler bekliyomuş havaalanında zaten alıp direk götürüyolarmış, istersen ara bi annesine sor, haber almıştır o belki..
hmm cep numarasıysa arama tabi ben sabit numara sanmıştım ama o şimdi varya diyarbakırda bekliyodur daha konvoy olcak gidicek hatta sana bşey dicem benim sevgilimde şu an orda o da köye gitmek için konvoy bekliyo bugün öğleden sonra olcak dedi beraberlerdir kız belkikaydirigubbakcemile5
hoşbuldum melaycım nasılsın olumunekankayizsmile
hatun hoşgeldin sen de görememişim seniiiii opuyorumnanaktan
hımmm madem bekliyorlar ozaman arar fırsat bulunca beklicem bikaç gün ozaman napalım yapcak bişey yok bilmiyorumkismile
sabit numara olsa açardım alan kodlarını biliyorum ozaman beklicem ben biraz daha ama ordan da arayamamışmı yani ne biliyim yaa bakalım arar belki bugün aramazsa ararım annesini hal hatır için :2: belkide bilemeyiz valla off offf
valla canım bilemicem gördüm ama sonunda aklinialirimsmilehoşbuldum hatun :jeyyar:
aşkolsun ben görülmicek hatunmuyum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bence ara direk kaynananı için içini yemesin daha fazla..:1hug:
valla canım bilemicem gördüm ama sonunda aklinialirimsmile
kaynana deme yaa kaynana deyince sanki kötü biriymiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3 ayşe hatun diyorum ben o da benim anneme ayşe hatun diyor ikisi de adaş olunca kaydirigubbakcemile3 kaynana yok kaynana yok kaydirigubbakcemile3 pofff bekliyim ben biraz daha aramazsa Eren ararım annesini napim kafamçokkarıştı
bisen bi meley gördü zati benibayanssulusmile
başkada gören yok CADIARZU
ohaoldumsmile
bisen bi meley gördü zati benibayanssulusmile
başkada gören yok CADIARZU
ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?