- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.521
selam kızlarrrrrrrrrrmafoldumben
selam kızlarrrrrrrrrrmafoldumben
aaa adaşım gelmişş.. hoşgeldin adaşşş
ya sendemii ama sıkma canını noldu tatlım yaa :teselli:
canım benim nasılsın? askerin teslim oldu değil mi birliğe?
Allah kavuştursun tatlım hepimizi...
ayy özlemişim burayı 9 gün oldu nerdeyse girmeyeli.. hoşbulduk adaşım nasılsın??opuyorumnanaktan
ben çok fenayım dün askerimi gönderdim..dağıtım iznimiz bitti.. içimden parça koptu ya.. havaalanından tek başına göndermek çok daha zormuşş mafoldumben cumartesi gitcekti 2 gün taktı.. naparlar acabaeyvahedigeldismile
♥ ♥88 SIYAH_INCI ♥ ♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
♥ ♥92 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥
♥ ♥95 OZLEMBBC ♥♥
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
♥ ♥115 SEHT ♥ ♥
♥ ♥122 YORGUN_SEWDA ♥ ♥
♥ ♥169 03062008 ♥ ♥
♥ ♥178 DİDEM_EVO ♥ ♥
♥ ♥180 GFB 1907 ♥ ♥
♥ ♥182 BABYKE ♥ ♥
♥ ♥187 HEJAR12 ♥ ♥
♥ ♥189 FLOWERB ♥ ♥
♥ ♥194 HAYRANIIM ♥ ♥
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
♥ ♥207 FIDES ♥ ♥
♥ ♥209 ACELYA ♥ ♥
♥ ♥218 MELISAM09 ♥ ♥
♥ ♥223 HEATH19 ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
ayy özlemişim burayı 9 gün oldu nerdeyse girmeyeli.. hoşbulduk adaşım nasılsın??opuyorumnanaktan
ben çok fenayım dün askerimi gönderdim..dağıtım iznimiz bitti.. içimden parça koptu ya.. havaalanından tek başına göndermek çok daha zormuşş mafoldumben cumartesi gitcekti 2 gün taktı.. naparlar acabaeyvahedigeldismile
saol canımm pek iyi değilim:gitme: sen nasılsın? amin canımm:Saruboceq:
evet teslim oldu dün akşam.. bugün de merkezden dağıtımları oldu ilçelere.. yaa 2 saat öteye gönderemezken şimdi taaa nerelerde yaa.. napıyo oralarda offmafoldumben
ayy korkuttun kız benieyvahedigeldismile inşallah bişey olmaz. havaalanında 3 kişi daha vardı ağrıya giden onlar da 2 gün takmış, teslim olduğu gün 90 kişi gelmiş hepsi geç gelmiş ama nolcağı belli olmaz, 2 gün uzar da gerisi ne olureyvahedigeldismile benimki resmen depresyona girdi karışmayın bana dedi suratı hep asıktı, bi de aramızda bi problem olmuştu onu hallettik ama üzgündü 2 gün daha seninle olcam diye tutturdu:kedi: biz de bişey diyemedik. valla heryer dümdüz diyo ağaç yok diyobenim nişanlımda 2 gün takacaktı 1 güne 7 gün takanlarda varmış yada disko oluyormuş.askeriyenin komutanların nasıl olduğunu bilmediğimizden günüde teslim olmasına ikna ettik ailecek kaydirigubbakcemile3
Gönlünü ferah tut inşallah bişey olmaz cnım. Nasılmış yeri?
Siyahincim benimkinin yol 22 saat filan sürdüğü için cuma günü gitti ben napıyım uçaklada gidemedi kuzum :sinifsinif:
oyy hadi yaa canım kötü olmuş:2: olsun canım yerleşti dimi iyi mi şimdi?
geçsin yaaa bu sefer yollamak çok zor geldi hiç bilmediğim uzak yerlere gitti.. tutanak falan tutmamışlar canım hatta telefonu yakalatmış ama geri vermişleriyiyim canım benim sıkma canını gelip geçer zamann.. :1hug: Allah kavuştursun tatlım benimkide saat olarak geç gitmişti tutanak tuttularama devamı gelmedi.. 2 gün de ne olur bilmiyorum ama dağıtım zaten kalabalık karışık bişeycik olmaz
bende cumartesi günü fenaydım senin gibi :gitme:
hafta sonu zaman hiç geçmedi gibi geldi, ama bugün daha iyiyim.zamanla alışmaya çalışıcaz cnm mecburuz.Yeterki iyi olsunlar onlar orda, telefonda sesini iyi duyayım yeter.
seninki merkez mi kaldı yoksa ilçelere mi gitti?
Canim bu listeler uzun dönemler icin.. Bana öyle dediler devreden kisi.. Sadece uzun dönemler bu listeye katilablir diye bilmiyorumkismilebende bendeeeeeeee şafak 151!!!!bilmiyorumkismile
ayy korkuttun kız benieyvahedigeldismile inşallah bişey olmaz. havaalanında 3 kişi daha vardı ağrıya giden onlar da 2 gün takmış, teslim olduğu gün 90 kişi gelmiş hepsi geç gelmiş ama nolcağı belli olmaz, 2 gün uzar da gerisi ne olureyvahedigeldismile benimki resmen depresyona girdi karışmayın bana dedi suratı hep asıktı, bi de aramızda bi problem olmuştu onu hallettik ama üzgündü 2 gün daha seninle olcam diye tutturdu:kedi: biz de bişey diyemedik. valla heryer dümdüz diyo ağaç yok diyoaskeriye iyi sanırım ama daha asıl yerine gitmedi inşallah iyidir.
sizin yeriniz nasılmış canım yerleştimi askerin?
oyy hadi yaa canım kötü olmuş:2: olsun canım yerleşti dimi iyi mi şimdi?
üzülme canım hayırlısı olsun inşallah erken çıkar ama opuyorumnanaktan az daha sabır canım bitti artık turkbayragiselam kızlar
bugün moral bozukluğuyla uyandım aşkımın tezkere tarihini daha bugün öğreniyoruz ve bizim hesaplardan 1 gün fazla çıkmış tezkeresi. hatta birliğine 1 gün geç katılan arkadaşının bile hesaplanan tarih çıkmış:gitme:
komutana söylemiş bi yanlışlık olmalı bu tarihde demiş bakalım sonucu bekliyoruzkafamçokkarıştı
şafağım 1 gün uzayabilirde uff ne şanssızız yaa hayırlısıyla bi gelsee:sinifsinif:
saol canım aminn.. inşallah bişey olmaz ya haftsonuna denk geldi zaten ama ne biliyim şu an tutanak da yokeyvahedigeldismile inşallah aşkın da hemen gelir ynına canım üzülme sen:teselli:Allah kavuştursun canım. ama 2 günden bişey olucağını zannetmiyorum. benim nişanlımın arkadaşına bişey olmadı. hatta şuanda aşkımdan daha önce bile çıkabilir yani.
evet canım bu gün asıl yerine gidicek bakalım nasıl bi yer.. burda ankesörlü az diyodu ama gittiği yerde çok olur inşallah ve cep telfn kullanabilir.. çünkü diğer arkadaşları kullanabiliyor
canım benim korkma bak kabalıklarmış bişey olmaz.hem sizin biraz uzak ya insanın içi el vermiyor tabi hemen gitmesine. Allah'ın izniyle bişicik olmaz.
Valla bizim yerimiz vukuatlı tiplerle doluymuş.Heran tetikte uyuyorum diyor, hırsızlık jiletci baya bişey varmış.karargah için seçmeler olcakmış haftaya onlara katılacak işte.çok şükür canım herşey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?