- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.501
bende giremiyorum işler yoğun bu aravalla ben pek giremedimbu ara yaa konuşamadık.. idare ediyoruz işte gün saymaya devam :) senden naber canım?
evet canım sınava geliyor 10 gün kullanıcak 10 gün daha izni var onu da yılbaşında kullanıcak kurban bayramında da muhtemelen ben giderim öyle böyle geçiricez yani yok yol izni 4 gün doğru canım bezimde zaten 4+6 izin günümüzaa seninkide mi sınav için gelicek? ya bizde kararsızız aslında. sınava gelip bayramıda dahil edip izin mi kullansa diyoruz ama bu defa izinleri erkenden eritmiş olacağız. çanakkaleden manisaya 2 gün git-gel toplam 4 gün yol izni veriyorlarmış.banaa çok gibi geldi bu yol izni sizce doğrumudur?
bende giremiyorum işler yoğun bu ara
ne olsun canım ya, sevgilim gelicek heyecan yaptım alışveriş yapıcam yeni ciceler aliim di mi :1rolleyes: saçımı da azıcık kestirip şekil verdiriim :1rolleyes: sonra komple temizlik lazım :kedi: temiz pırıl pırıl olmak lazım di mi :1rolleyes:
evet canım sınava geliyor 10 gün kullanıcak 10 gün daha izni var onu da yılbaşında kullanıcak kurban bayramında da muhtemelen ben giderim öyle böyle geçiricez yani yok yol izni 4 gün doğru canım bezimde zaten 4+6 izin günümüz
selam güzeller nasılsınız
hoşgeldin tatlım naber nasılsınselam güzeller nasılsınız
15 saatlik yoldan gelicek tatlım ama uçakla gelicek 15 saat yol mu çekilir 2 gün yolda gitmesine izin veremeeeeemm akannehirsenin askerin nereydi duygucum? nerden nereye gelicek yani?
bende şu günleri ayarlıyayım bari eğer 4 gün yol izni doğruysa hi deilse bayramın birinci günü bizimle olur.
iyi canım sen nasılsın
duygukaydirigubbakcemileboshayallersmile
nefesim, hoşgeldin cnm. iyilik sen nasılsın?
iyi canım sen nasılsın
hoşgeldin tatlım naber nasılsın
15 saatlik yoldan gelicek tatlım ama uçakla gelicek 15 saat yol mu çekilir 2 gün yolda gitmesine izin veremeeeeemm akannehir
görüyo da görmezlikten geliyo bak :umursamaz:
selam kızlarr... geçermi bu günlerrrrrrrr off ! çok özledm
günaydın canım
çizelgene bak only 2 days:dance:
3 yazıyo kıııız sırnaşık şey
doğru kız 3 yazıomuş nese boşver aman 2 3 ne farkeder ayy içim sıkılıyor ya nefes alamıyorum
nefesim hayırdır canım sorununn ne iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?