Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o şoku ben bilirim canım sen onu beklerken telefon etsin mesaj atsın derken facebookta 1 dk bile durması adama koyar bakarsın beğenmiş bişeyleri arkadaş olmuş bişeyler paylaşmış falan... ben 1 dk bile kalsa erkek arkadsıma derim askım 1 dk bile kalamadımki seni çağırıym hemen baktım çıktım derdi önceden artık kapatıcam dedim mi kapatıyorum sorun etmiyo ama sormaktan çekinme ben seni bekliyim sen facebooka bak aman ne hoş falan de hiçte alttan alma sonuçta sen üzülüyosun içine atıyosun. bu duyguyu o bilmediği için '' ne var bunda '' mantığıyla hareket ediyor çünkü o ne zmana arasa sen açıyorsun sana ulaşıyor ama sen ona ulaşamıyorsun bu rahatlık var onlarda... facebook u kapatmak için illa bişey bulmana gerek yok '' hoşlanmıyorum saçmaladılar artık '' diyip ben kapatıcam demiştim sevgilimde '' askım istiyosan simdi kapatabilirim benim için sorun değil senden önemli mi '' demişti seninkide böyle söyler eminim. bazen erkekler çok basit düşünüyorlar içini acıtıyorsa söylemekten çekinme benim en büyük hatam içime atmak olmuş meğer ona söyledim mi kızdım mı artık hep alttan alıyor eskiden sineye çekince almazdı artık alıyor en güzeli söylemen duygularını belli etmen :umursamaz:

esracım öyle söyleme
sevgi kalmadı mı bitirmek istiyorsun canım

yok canm ayın 10unda girmiş
en sonu bi ccocuğa yorum yapmiş işte

büyük ihtimallede telden girdi.

Kıyamam sana:teselli:
Biraz sakinleş o kadar zaman bekledin ayrılığıda düşünme canım..
Girmiş tamam kızmakta haklısın ama abuk subuk kızları falanmı eklemiş böyle birşey yoksa çok takma kafana asker işte aman ya

benimki mi söylemez senin sevgilinin söylediği gibi ..
o bildiğini okur genelde
Neyse daha cok sinirleniyorum ..
Allttan almayacağım kesin canım , söylediklerinde cok haklısın.
Yüz verince astar istiyolar..

bir de ne zaman telimi acmazsam cok ilgisizleştin diye msjlar atiyo ..
hepsi günah cikartmakmiş dmekki..

ah ah aklıma eskiler geliyor valla... sen alttan alma çok herşeyi açıkca söyle tamam mı inan erkekler içinde tutan kızlardan haz etmiyorlar yaptıkca yapıyorlar ozmaan. sen söyle böyle böyle de o alttan almazsa almasın ama en azından içinde tutup kendi kendini yeme . ben artık tutmuyorm önceden tutardım '' üzülmesin '' diye ama kendi söyledi bana artık sorduğumda söyle diye ben söyleyince kızınca bağırınca alttan alıyor belki hoşuna bile gidiyordur benim söylemem. eminim seninkide öyledir canım. sen açıkca konuş. bak gördün mü ilgiye alışmış her gün 10 mesaj atıyorsan da 1 gün 9 mesaj atsan ne oldu diye sorarlar onlar... alıştılar çünkü... ilişkide açık olmak en iyisiymiş oh ben rahatladım valla... sen de açık sözlü ol rahatlarsın... arada da çok şeker mesajlar at ama arada sebebsiz yere at ki tadı damağında kalsın yerimsenibensengözlerimebaksanab

ya ümitte askere gitmeden önce cok alttan almaya baslamişti , simdide telimi acmasam cevap yazmasan niye bana msj atmiyosun cevap vermiyorsun ilgisiz davraniyosun falan diyo.. Yani hic beklemiyodum faceye girmesini.

Aramicam ya .. ne yaparsa yapsin ..
zaten bi sorun cikarmasa olmaz.
Söylediklerini unutmucam canım teşekkür ederim desteğin için..

Burcucum sevgi tabiki var ama bi geleceğimiz olmadığı için ayrılmak hep kafamda .
aklım la kalbim arasında sıkıstım kaldim.

Neyse hersey için tşk ederim kiz
iyi ki varsınız :kedi:

daha 150 ya offf mafoldumben 5 gün bitti daha nasıl geçecek bu günlerrr

h.g aramıza tatlım

öyle böyle geçiyor günler ben 460 lardaydım ama çok şükürki şafak : 53 oldu canım sen kısa dönemsin uzun dönemleri düşün birde canım

üzülme desem olmaz insan kısa veya uzun dönem illaki üzülüyor burda hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz

ama emin olki burda konuşarak , dertlerimizi paylaşarak zamanı geçiyoruz bir müddet sonra alışıyorsun ve alışmak zorundasında üzülmekle elimize hiçbir şey geçmiyorki
sadece kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…