Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benimkiyle seninki aynı yerdeydi bi süre Şırnak merkezde. bizde ankesörlüden değil daha çok bi arkadaşı telefon sokmuş nasıl yaptıysa telefonuda faturalıymış ondan konuştuk. aşkım dediki burda izmirdeki gibi çok deil ankesörlü telefonlar çok az ve binlerce kişiyiz şu an dedi seninkide mutlaka telefon bulamamıştır.. bu günde sabahtan hepsi ilçelerine gidiyolar bi gitsinler ortamı ayarlasınlar arıcaklar mutlaka görürsün..

beni tanımadığım 2 numara aramıştı biri vodafone biri avea vodafone sadece çaldırdı avea aradı efendim dedim kapattı o mu acaba diyorum ama eren baskasının telefonundan sadece çaldırmaz beni arar mutlaka zaten tanımadığı birinin telefonunu da almaz ben de bekliyorum bakalım. nereye gidicek ilçe olarak acaba merak ediyorum. hepsi gelsin biran önce yaa sağ salimm :gitme:

evet canım ya şimdilik arasınlarda rahatlayalım.. benimkide tim arkadaşının telefonundan aradı. şimdi o numarayı aradım kapalı. ufh ufh

kızlar uygun olunca mutlaka arar merak etmeyin, benim askerim de esas yerine geçti biraz önce, maşallah arayabiliyo yine çok beğenmiş yerini mahalledeymiş askeriye ıssız bi yerde değilmiş erzuruma çok yakınmış:lepi:

alırlar canım merak etme. doğuda telefon kullanımı daha kolaymış diye duydum.sen o numaraları tekrar bi arasaydın kontorun varsa aslında
inşallah kamerasız ucuz bişey alır alabilirse bakalım ya bi sesini duyayım soracaklarımı sorayımda sonra rahatlasam :kedi: yok canım birini arattım kapatmış telefonu diğeride beni aradı efendim dedim 2 kere ama o kapattı eren olsa mutlaka arardı beni sadece çaldırmazdı offf bakalım arasın askım yaaa Şeniz

tatlım siz iletişimi nasıl hallediyosunuz? biz şöyle yapıyoruz cebi arayınca çok kontör gittiği için o beni arıyo mesgule alıyorum evi arıyo. saat akşam 7den sonrada o numarayı ben geri arıyorum faturada bi değişiklikte olmuyo

canım akşam 7 sabah 7 bedava tarifesi bayrama kadar mı yoksa yılbaşına kadar mı geçerli bi bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…