- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.641
evet kırkağaça gittiği gibi beni aramıştı askım bilir benim telefon beklediğimi demek ki zamanı olmadı yoksa arardı hem de özledim onu deli gibi bakalım ne zaman telefon gelecek. of zaten Şırnak diye sinirlendim şimdi arayamıyorda :gitme:
canım benimkiyle seninki aynı yerdeydi bi süre Şırnak merkezde. bizde ankesörlüden değil daha çok bi arkadaşı telefon sokmuş nasıl yaptıysa telefonuda faturalıymış ondan konuştuk. aşkım dediki burda izmirdeki gibi çok deil ankesörlü telefonlar çok az ve binlerce kişiyiz şu an dedi seninkide mutlaka telefon bulamamıştır.. bu günde sabahtan hepsi ilçelerine gidiyolar bi gitsinler ortamı ayarlasınlar arıcaklar mutlaka görürsün..
beni tanımadığım 2 numara aramıştı biri vodafone biri avea vodafone sadece çaldırdı avea aradı efendim dedim kapattı o mu acaba diyorum ama eren baskasının telefonundan sadece çaldırmaz beni arar mutlaka zaten tanımadığı birinin telefonunu da almaz ben de bekliyorum bakalım. nereye gidicek ilçe olarak acaba merak ediyorum. hepsi gelsin biran önce yaa sağ salimm :gitme:
Kızlarrr mrb bişey sorcm ,15 ay da toplam izin kaç gun oluyorrrr?kafamçokkarıştı
niye kız ne ooldu:)
evet canım ya şimdilik arasınlarda rahatlayalım.. benimkide tim arkadaşının telefonundan aradı. şimdi o numarayı aradım kapalı. ufh ufh
ararlar inşallah biz de rahat ederiz. acaba eren de telefon alabilir mi orada eyvahedigeldismile
dagıtım izniyle 30 tatlım
İstanbul için iftar vaktiine 1 saat 58 dk... kafamçokkarıştı
inşallah kamerasız ucuz bişey alır alabilirse bakalım ya bi sesini duyayım soracaklarımı sorayımda sonra rahatlasam :kedi: yok canım birini arattım kapatmış telefonu diğeride beni aradı efendim dedim 2 kere ama o kapattı eren olsa mutlaka arardı beni sadece çaldırmazdı offf bakalım arasın askım yaaa Şeniz
alırlar canım merak etme. doğuda telefon kullanımı daha kolaymış diye duydum.sen o numaraları tekrar bi arasaydın kontorun varsa aslında
Kızlar hepinize iyi akşamlar iftarı bekleyen beklemeyen tüm canlar şimdidenafiyet olsun öpüorum muahh
inşallah kamerasız ucuz bişey alır alabilirse bakalım ya bi sesini duyayım soracaklarımı sorayımda sonra rahatlasam :kedi: yok canım birini arattım kapatmış telefonu diğeride beni aradı efendim dedim 2 kere ama o kapattı eren olsa mutlaka arardı beni sadece çaldırmazdı offf bakalım arasın askım yaaa Şeniz
allah kabul etsın cnm..
tatlım siz iletişimi nasıl hallediyosunuz? biz şöyle yapıyoruz cebi arayınca çok kontör gittiği için o beni arıyo mesgule alıyorum evi arıyo. saat akşam 7den sonrada o numarayı ben geri arıyorum faturada bi değişiklikte olmuyo
dagıtım izniyle 30 tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?