- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.621
iyiyimm tatlım ohh ne güzel tarihte belli bizde daha belli diil kuzum ya şafakta daha kaç gün geri atar bilmiyorum bilmiyorumkismile
yok kız aslında o da bilmiyor ben 10 ekim diye biliyordum dün zorla söyledi ama 11 ekimde olabilir dedi
inşallah 11 ekim olur heyecanımı herşeyimi burda yaşamak istiyorum açıkcası:dance:
Mutluluğa ortak oluruzzzz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bizede kısmet olcak inşallahhh :Saruboceq:
slm kızlar morelim cok bozuk
hayırdır adaş noldu
ya üniv durumu kazandım ama istediğim yer olmadı ona gitmicem vedat ın annesi vedat ın normal geliş tarihini örenmiş kadın gelmio sinir oldum her sey bi kerede düzgün gitmiyor morelim cok bozuk okul hayatım ask hayatım hersey bom boş geliyor sanki bana
ne demek ki o normal geliş tarihi başka bir tarih mi söylediniz kadına
burcuu nerdein kız yerinde değilmişsin
selam millet ben geldiim
Tepkiselmi canım senin askerin aradımı? Benimki sabah 7 buçukta aradı sonra komutan hazırlanın gidiyosunuz dedi kapadık kendi yerine geçicekti daha aramadı bekliyorum bakalım ankesörlü mutlaka vardır dimi orda kızlar bilmiyorumkismile
kendi yeri derken :S
dağıtımı oldu ya canım önce Şırnak merkeze geçti ordanda ilçelere dağılıyolar ya oraya geçicekti. heryerde mutlaka ankesörlü vardır dimi bilmiyorumkismile
Tepkiselmi canım senin askerin aradımı? Benimki sabah 7 buçukta aradı sonra komutan hazırlanın gidiyosunuz dedi kapadık kendi yerine geçicekti daha aramadı bekliyorum bakalım ankesörlü mutlaka vardır dimi orda kızlar bilmiyorumkismile
vardır tatlım hic merak etme ama yeni gitti için hemen seni arayamabilir sonucta yeni gitti meraklanma hemen benim arkadasımı bi hafta arayamamıstı sevgilisi düşün :teselli:
yok tatlım 2 gündür aramadı beni aramasını bekliyorum bakalım yaa hiçbişeyden haberim yok şuan tek bildiğim 2 gün önce saat 4-5 civarı giriş yapması gerektiği okadar of merak ediyorum ama yaa aramadı hala bekliyorum :gitme:
hii o kadar sürmesin yaa inşallah akşama arar :Saruboceq:
inş ama hani olurda arayamazda hemen telasa kapılma ondan dedim tabi gönül isterki hep arasın konusun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hii o kadar sürmesin yaa inşallah akşama arar :Saruboceq:
çok kötü bi durum canım ya böyle merak etmek beklemek arasalarda rahatlasak.. :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?