Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyimm tatlım ohh ne güzel tarihte belli bizde daha belli diil kuzum ya şafakta daha kaç gün geri atar bilmiyorum bilmiyorumkismile

yok kız aslında o da bilmiyor ben 10 ekim diye biliyordum dün zorla söyledi ama 11 ekimde olabilir dedi
inşallah 11 ekim olur heyecanımı herşeyimi burda yaşamak istiyorum açıkcası:dance:

yok kız aslında o da bilmiyor ben 10 ekim diye biliyordum dün zorla söyledi ama 11 ekimde olabilir dedi
inşallah 11 ekim olur heyecanımı herşeyimi burda yaşamak istiyorum açıkcası:dance:

Mutluluğa ortak oluruzzzz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bizede kısmet olcak inşallahhh :Saruboceq:

Mutluluğa ortak oluruzzzz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bizede kısmet olcak inşallahhh :Saruboceq:

inşallah canım hepimize nasip olucak kavuşmak
pazartesi istiyorum gelmesini öbür türlü benim hesaplamam göre pazar günü oluyor ben deli olurum ede laptopda bozuk gerçi o zamana kadar notbook almayı düşünüyorum ama bakalım

ne demek ki o normal geliş tarihi başka bir tarih mi söylediniz kadına

ne demek ki o normal geliş tarihi başka bir tarih mi söylediniz kadına

ya biz annesine süpriz yapıcaktık dedimki vedat 10 ceza aldı sen 20 gün de cagıralım gelsin hani süpriz yapalım falan dedik öle kararlastırdık sonra bi sekilde bu örendi biz hala 20 gün diyoruz ama bize inanmıyor ben arıyorum yok olmuo ama pek süprizde pek umrumda değil artık olursa olur olmazsa olmaz yani napim üniv konusuna gelince bilkent yarı burslu arkeoloji bölümünü cıktı bende istemiyordum sonra gitmedim hem o meslegin geleceği yok hemde cok pahalı olucak bosna sonucta yarı burslu olsada özel üniv acıktan edebiyat bölümünü okucam desem ne bilim ya adam hersey okadar karısık okadar mutusuzumki artık vedat ın 5 günü kalmasına bile sevinemiyorum psikolojim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Tepkiselmi canım senin askerin aradımı? Benimki sabah 7 buçukta aradı sonra komutan hazırlanın gidiyosunuz dedi kapadık kendi yerine geçicekti daha aramadı bekliyorum bakalım ankesörlü mutlaka vardır dimi orda kızlar bilmiyorumkismile

burcuu nerdein kız yerinde değilmişsin

selam millet ben geldiim

ne zaman aradın canım yerimde pek olmuyorum duygum ya dosyaları felan kaldırıyorum yerine tam ben kalkmışım sen aramışsın kimsede bana bişe demedi ki normalde mail atarlardı aradı diye ama unutuldu sanırımklava:

h.g tatlım

dağıtımı oldu ya canım önce Şırnak merkeze geçti ordanda ilçelere dağılıyolar ya oraya geçicekti. heryerde mutlaka ankesörlü vardır dimi bilmiyorumkismile

vardır tatlım hic merak etme ama yeni gitti için hemen seni arayamabilir sonucta yeni gitti meraklanma hemen benim arkadasımı bi hafta arayamamıstı sevgilisi düşün :teselli:

yok tatlım 2 gündür aramadı beni aramasını bekliyorum bakalım yaa hiçbişeyden haberim yok şuan tek bildiğim 2 gün önce saat 4-5 civarı giriş yapması gerektiği okadar of merak ediyorum ama yaa aramadı hala bekliyorum :gitme:

vardır tatlım hic merak etme ama yeni gitti için hemen seni arayamabilir sonucta yeni gitti meraklanma hemen benim arkadasımı bi hafta arayamamıstı sevgilisi düşün :teselli:

hii o kadar sürmesin yaa inşallah akşama arar :Saruboceq:

çok kötü bi durum canım ya böyle merak etmek beklemek arasalarda rahatlasak.. :sinifsinif:

hii o kadar sürmesin yaa inşallah akşama arar :Saruboceq:

çok kötü bi durum canım ya böyle merak etmek beklemek arasalarda rahatlasak.. :sinifsinif:

evet kırkağaça gittiği gibi beni aramıştı askım bilir benim telefon beklediğimi demek ki zamanı olmadı yoksa arardı hem de özledim onu deli gibi bakalım ne zaman telefon gelecek. of zaten Şırnak diye sinirlendim şimdi arayamıyorda :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…