- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.661
tatlım siz iletişimi nasıl hallediyosunuz? biz şöyle yapıyoruz cebi arayınca çok kontör gittiği için o beni arıyo mesgule alıyorum evi arıyo. saat akşam 7den sonrada o numarayı ben geri arıyorum faturada bi değişiklikte olmuyo
canım akşam 7 sabah 7 bedava tarifesi bayrama kadar mı yoksa yılbaşına kadar mı geçerli bi bilgin varmı?
yıl sonuna kadar geçerli canım ben yinede her ay netten bakıyorum bu ayda varmı diye. bizim hep fatura 20 tl gelirdi halada aynı
canım bu dağıtım izni toplam 7 gün dimi? bu yedi güne yol iznini de dahil ediyorlarmı?
yani 7 gün izinden düşülüyor ama niye yol izni vermiyorlar ayrı olarak?
anlatabildim mi derdimi ?-tatlicadiarzu-
Kızlar madem konu daha hesaplı görmüşmek bence sizde EvTurkcell yapın. 8 tl, 6 saat oluyor. Bayağı iyi geldi bize. Hep öyle konuşuyorduk. Paketim bi kaç gün önce bitti düşündüm yenilesem mi yenilemesem mi diye. Sonra dedim amaaaannn zaten altı üstü 7 gün kalmışşş=)))
ev turkcell, turkcell hattı kullanlar için dimi cnm? 8TL baya iyimiş.
hafta içi hafta sonu dahil mi?
maşallah şafak azmış sizin.
Evet turkcell hattı olanlar için. Hafta içi, hafta sonu asla farketmiyor. Önceden dakikasını 1 liraya konuştuğumuz olurdu. Ama paketi alınca çok rahatladık. Fakat şöyle bi durum var paketten ayda bi defa alabiliyorsun. Yine de çok çok iyi.
Sizin şafakta gün gelince böyle olucak canım. İnan geriye bakınca zaman çok çabuk geçmiş diyorsun
selam canlarim ben geldim opuyorumnanaktan cok özlemi$iiiiiim sizleri de sohbetlerinizide
son 2-3 sayfaya anca göz atabildim , telefon bekleyen arkada$lar sabirli olun , benim askerimde gecen cuma teslim oldu usta birligine, o gün sag saglim geldigini haber edebilmi$ ailesine daha da aramami$ ki artik sali oldu, normal yani uzun süre beklemek gerekiyo firsatlari olmuyo demekki in$allah en kisa zamanda haber aliriz hepimizde :Saruboceq:
aşkımla yarım yamalak konuşabildim tezkere tarihimizde yanlışlık olmuş gerçektenhihoyyyt
bizim dediğimiz tarihte çıkıcak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım sana çok şükür yarabbim,:Saruboceq: üstümden kocaman yük kalktı çok mutlu oldum.:lepi:
sizlerde bu konuda dikkatli olun yanlışlık olabiliyo bazen.a.s
inşallah canım ya belki ailesini aramıştır ama ne biliyim acemilikte ilk beni aradı annesinden önce bilmiyorumkismile yarın annesini ararım bakalım napıyo hal hatır sorarım arada çıtlatırım eren aradımı diye :kedi:
bu kampanyayı düşenyim canım ben. İnşallah Allah bizlerede gösterir cnm sizin gibi şafakları :1hug:
senin askerin nerede ?
valla canim benimki 2 dakikacik firsat bulup , ben geldim meraklanmayin demi$ kapatmi$ , bidaha da aramami$ zaten, belki Erenin henüz firsati olmadi , veya hemen bi annesine haber vermi$ olabilir , bak yine annesini arama firsatin var , ara bence sor, ben benimkinin karde$inin agzini aradim da anca ögrendim boshayallersmile
ayy çok sevindim canım senin adına ya hadi gözünaydın ohhh yaaahihoyyyt:lepi:
[ı]aşkımla yarım yamalak konuşabildim tezkere tarihimizde yanlışlık olmuş gerçektenhihoyyyt
bizim dediğimiz tarihte çıkıcak inşallah:saruboceq::saruboceq:
Allahım sana çok şükür yarabbim,:saruboceq: üstümden kocaman yük kalktı çok mutlu oldum.:lepi:
Sizlerde bu konuda dikkatli olun yanlışlık olabiliyo bazen.[/ı]a.s
yarın annesini arayacağım canım bakalım Eren aramazsa arayacağım annesini :kedi:
çok sağol tatlım yaa opuyorumnanaktanbende çok çok sevindim valla rahatça bi ohh dedimhihoyyyt
neydiki tarih bebeğim geçemi atmışstın sen tarihicadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?