Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

acemilikteyken kontör alıyordu cebimi arıyordu askım musaitsen evi arıyım diyordu evi aradığında daha az kontör gidiyordu cebimi aradığında 50 kontör 10 dk yetiyodu evi aradığında 20 dakika civarı falan bolbol kontör alıyordu o da orda öyle arıyordu beni ben hiç aramadım her gün bikaç kez o aradı ama şimdi usta birliğine 2 gün önce gitti hala aramadı bekliyorum ben de işte öyle hallediyorduk

Kızlar madem konu daha hesaplı görmüşmek bence sizde EvTurkcell yapın. 8 tl, 6 saat oluyor. Bayağı iyi geldi bize. Hep öyle konuşuyorduk. Paketim bi kaç gün önce bitti düşündüm yenilesem mi yenilemesem mi diye. Sonra dedim amaaaannn zaten altı üstü 7 gün kalmışşş=)))

ev turkcell, turkcell hattı kullanlar için dimi cnm? 8TL baya iyimiş.
hafta içi hafta sonu dahil mi?

maşallah şafak azmış sizin.

ev turkcell, turkcell hattı kullanlar için dimi cnm? 8TL baya iyimiş.
hafta içi hafta sonu dahil mi?

maşallah şafak azmış sizin.

Evet turkcell hattı olanlar için. Hafta içi, hafta sonu asla farketmiyor. Önceden dakikasını 1 liraya konuştuğumuz olurdu. Ama paketi alınca çok rahatladık. Fakat şöyle bi durum var paketten ayda bi defa alabiliyorsun. Yine de çok çok iyi.

Sizin şafakta gün gelince böyle olucak canım. İnan geriye bakınca zaman çok çabuk geçmiş diyorsun

bu kampanyayı düşenyim canım ben. İnşallah Allah bizlerede gösterir cnm sizin gibi şafakları :1hug:
senin askerin nerede ?

aşkımla yarım yamalak konuşabildim tezkere tarihimizde yanlışlık olmuş gerçektenhihoyyyt
bizim dediğimiz tarihte çıkıcak inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım sana çok şükür yarabbim,:Saruboceq: üstümden kocaman yük kalktı çok mutlu oldum.:lepi:
sizlerde bu konuda dikkatli olun yanlışlık olabiliyo bazen.
a.s

selam canlarim ben geldim opuyorumnanaktan cok özlemi$iiiiiim sizleri de sohbetlerinizide
son 2-3 sayfaya anca göz atabildim , telefon bekleyen arkada$lar sabirli olun , benim askerimde gecen cuma teslim oldu usta birligine, o gün sag saglim geldigini haber edebilmi$ ailesine daha da aramami$ ki artik sali oldu, normal yani uzun süre beklemek gerekiyo firsatlari olmuyo demekki in$allah en kisa zamanda haber aliriz hepimizde :Saruboceq:

inşallah canım ya belki ailesini aramıştır ama ne biliyim acemilikte ilk beni aradı annesinden önce bilmiyorumkismile yarın annesini ararım bakalım napıyo hal hatır sorarım arada çıtlatırım eren aradımı diye :kedi:

ayy çok sevindim canım senin adına ya hadi gözünaydın ohhh yaaahihoyyyt:lepi:

valla canim benimki 2 dakikacik firsat bulup , ben geldim meraklanmayin demi$ kapatmi$ , bidaha da aramami$ zaten, belki Erenin henüz firsati olmadi , veya hemen bi annesine haber vermi$ olabilir , bak yine annesini arama firsatin var , ara bence sor, ben benimkinin karde$inin agzini aradim da anca ögrendim boshayallersmile

yarın annesini arayacağım canım bakalım Eren aramazsa arayacağım annesini :kedi:

neydiki tarih bebeğim geçemi atmışstın sen tarihicadıarzu

yarın annesini arayacağım canım bakalım Eren aramazsa arayacağım annesini :kedi:

ara canim ara , belki haber vermi$tir , zaten dedigim gibi ilk zamanlar ilcelere dagitim felan oluyo , yerle$me felan firsat bulamiyorlardir , baksana benimki 5 gün icinde annesine 1 kez haber verebilmi$ ancak, :Saruboceq:hadi hayirli haberlerini bekliyoruz yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…