- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.701
teşekkür ederim cnm, sabah uyandığımda gözüm hiç olmadığı gibi çapaklanmıştı.sonr aügn içerisindede kızarmaya ve küçülmeye başladı.gözüm küçük görünüyo ama etrafı şiş biraz.aynı zamanda sulu bulanık görünüyor gözüm.mikrop kaptı büyük ihtimalle cnm sabaha geçmezse gidicem.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne oldu :S
kapattım telefonu ulaşabiliyosa ulaşsın bakalım enbesil
kapattım telefonu ulaşabiliyosa ulaşsın bakalım enbesil
son 5 günnnnnnn sadece 5
ya kızlar sinirlerimi o kadar yıprattı ki artık öyle bi laf ettiki bana yok ya yediremiyorum kendime karım dediği insana nasıl der bunu yaa nasıl ya
ya kızlar sinirlerimi o kadar yıprattı ki artık öyle bi laf ettiki bana yok ya yediremiyorum kendime karım dediği insana nasıl der bunu yaa nasıl ya
Kızlar kusura bakmayın tam olarak anlatamıyorum gerçekten hoş şeyler değildi çünkü konuşulanlar ama şu kadarını söyliyeim başkası olsa saniye çekmezdi bu lafı bidaha yüzünede bakmaz lanet olsun ki seviyorum işte bu enbesili çok seviyorum bu kadar çok sevdiğim içinde çok kızıyorum kendime mafoldumbenmafoldumben
lanet okuma canım ama umarım üzüntün geçer biran önce
nasıl okumayayım tatlım ya yemin ederim söylediği şeyi size anlatsam ne duruyorsun daha dersiniz
saol tatlım benim ah bide hemen gelseOoo canım süpper yaaa =)) kaydirigubbakcemile2
nasıl okumayayım tatlım ya yemin ederim söylediği şeyi size anlatsam ne duruyorsun daha dersiniz
ya keşke bi suçum günahım olsa işte zoruma gidende o tatlım ya haketmediğim şeyleri söylemesi o kadar çok üzüyorki beniiOlsun okuma yinede.. Peki o lafı söyletcek , onu kızdırcak bir şey mi yaptın ki ??
saol tatlım benim ah bide hemen gelse
söle bakim ne dediklava: klava: klava: seni böle zmeye ne hakkı var
ya keşke bi suçum günahım olsa işte zoruma gidende o tatlım ya haketmediğim şeyleri söylemesi o kadar çok üzüyorki benii
öldürcek beni bigün o olucak onu istiyo herhalde yamafoldumben
keşke yapabilsem tatlım işteonu keşke yapabilsem ama dayanamıyorum ki onu üzgün görmeye dayanamıyorumya üzme kendini gercekten burnundan getir olmasa seviosun die kendinide ezdirme
Canım sıkma canını yaa, sakinleş biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?