Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bu dağıtım izni toplam 7 gün dimi? bu yedi güne yol iznini de dahil ediyorlarmı?
yani 7 gün izinden düşülüyor ama niye yol izni vermiyorlar ayrı olarak?

anlatabildim mi derdimi ?-tatlicadiarzu-
verilen iznin içinde yol da var tatlım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol cicim yok şükür. :Saruboceq:sabah sabah yüreğimi ağzıma getirdi tabi çıkış bi gün geç diye.:kedi:
uyuz insan

masallah kız hemen kavuscan

verilen iznin içinde yol da var tatlım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

masallah kız hemen kavuscan
inşallah canım:Saruboceq:

sen sagol mel_ay'imopuyorumnanaktan olsun cok $ükür düzeltmi$ler $imdi :Saruboceq:
bende sevdigimiiii cok özledim:asigim:
özlenmez mi cicim ya burnumuzda tütüyolar valla:asigim::asigim:
ya senn bi gün uzadı die kalp krizi geciriosun ozaman ben ölim melim ayım benim ya kafamçokkarıştı:1shok:

duygum zaten 19u diye hesaplıyoduk 22sine uzadı e bide bugüne kadar hep 22si diye hazırlamışım ben kendimi ben üzülmeyeyimde kim üzülsün.:bbo:
neyse ki sorun falan kalmadı çok şükür.
:lepi::Saruboceq:

kızlar Ankara da askeri olan varmıı ???*
benım askerım yenı gıttı ustabırlıgı Ankara
barış gücüymüş yurtdışına gidilebiliyormuşş bılgısı olan yazabılır mi???

YUPPPİİİİ BENDE TATLIM BENDE AKŞAMA AMA OLSUN GİNENDE DİMİ Şeniz

ayyyyyy balım benim sendemi burdaydın kız cimcicimem ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz nasıl oldu bakim gözlerin

tatlim acil cikmam gerekiyodu , gitmisin ama olsun sonra da görüsürüz
Şeniz zaten yazdigimi alinti ettin de öyle gördüm seni
sagol balim cok iyi masallahlari var :1shok:

kiz ben bide sizler gibi sevdigimle beraber olmadigimdan :kedi: daha cok özlüyorum , her istedigimde öyle telefonda konu$ma olayi felan olmuyo haliyle

Ayhh hadi arasın artıkk

arar canim daha in$allah en kisa zamanda :Saruboceq: , benimki gecen cuma teslim oldu , annesine o gün haber vermi$ geldim giris yapcam diye , bidaha da 5 gün oluyo hic arayamadi , ilk zamanlar böyle oluyo ya

layd_cici canım senin gözün rahatıszdı dimi?
ne gibi rahatsızlığın vardı? bu sabahta benim gözüme bişeyler oldu.İstanbulda göz salgını varmış bugün hurriyet'te okudum acaba mikrop felan mı kaptım bende.

gecmiş olsun tatlım kızarmı sisme yanma ve kasınma varsa bence kimseye yakın durma ve hemen bi doktora git

gecmiş olsun tatlım kızarmı sisme yanma ve kasınma varsa bence kimseye yakın durma ve hemen bi doktora git

teşekkür ederim cnm, sabah uyandığımda gözüm hiç olmadığı gibi çapaklanmıştı.sonr aügn içerisindede kızarmaya ve küçülmeye başladı.gözüm küçük görünüyo ama etrafı şiş biraz.aynı zamanda sulu bulanık görünüyor gözüm.mikrop kaptı büyük ihtimalle cnm sabaha geçmezse gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…