- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.681
yani bi degi$iklik yok cok $ükür , hadi gözün aydin canim opuyorumnanaktan
verilen iznin içinde yol da var tatlımcanım bu dağıtım izni toplam 7 gün dimi? bu yedi güne yol iznini de dahil ediyorlarmı?
yani 7 gün izinden düşülüyor ama niye yol izni vermiyorlar ayrı olarak?
anlatabildim mi derdimi ?-tatlicadiarzu-
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam canlarim ben geldim opuyorumnanaktan cok özlemi$iiiiiim sizleri de sohbetlerinizide
son 2-3 sayfaya anca göz atabildim , telefon bekleyen arkada$lar sabirli olun , benim askerimde gecen cuma teslim oldu usta birligine, o gün sag saglim geldigini haber edebilmi$ ailesine daha da aramami$ ki artik sali oldu, normal yani uzun süre beklemek gerekiyo firsatlari olmuyo demekki in$allah en kisa zamanda haber aliriz hepimizde :Saruboceq:
sağol cicim yok şükür. :Saruboceq:sabah sabah yüreğimi ağzıma getirdi tabi çıkış bi gün geç diye.:kedi:
uyuz insan
sağol cicim yok şükür. :Saruboceq:sabah sabah yüreğimi ağzıma getirdi tabi çıkış bi gün geç diye.:kedi:
uyuz insan
verilen iznin içinde yol da var tatlım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
masallah kız hemen kavuscan
uyuz insan
duygum gelmiiiii$ Şeniz
Ne güzel sizin sevgilileriniz 22'sinde çıkıyor. Ama benim eşek kafalı sevgilim 2 gün geç teslim olduğu için biz 24'ünde anca kavuşuyoruzz=((
inşallah canım:Saruboceq:verilen iznin içinde yol da var tatlım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
masallah kız hemen kavuscan
özlenmez mi cicim ya burnumuzda tütüyolar valla:asigim::asigim:
sen sagol mel_ay'imopuyorumnanaktan olsun cok $ükür düzeltmi$ler $imdi :Saruboceq:
bende sevdigimiiii cok özledim:asigim:
ya senn bi gün uzadı die kalp krizi geciriosun ozaman ben ölim melim ayım benim ya kafamçokkarıştı:1shok:
duygum zaten 19u diye hesaplıyoduk 22sine uzadı e bide bugüne kadar hep 22si diye hazırlamışım ben kendimi ben üzülmeyeyimde kim üzülsün.:bbo:
neyse ki sorun falan kalmadı çok şükür.:lepi::Saruboceq:
yok canım ya çıkış 22si ama tezkere kağıdında 23 yazıyomuş tabi aşkım hemen farketti ve el attı olaya yanlışlık yapmışlar gerçektende.
Allahım nasip ederse pazar günü görücem bitanemi.:Saruboceq::Saruboceq:
benim uyuzda ceza yedi bizde 24 de kavuscaz ama olsun sag saglim gelsinde turkbayragiturkbayragi
ayyyyyy balım benim sendemi burdaydın kız cimcicimem ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz nasıl oldu bakim gözlerin
inşallah canım:Saruboceq:
özlenmez mi cicim ya burnumuzda tütüyolar valla:asigim::asigim:duygum zaten 19u diye hesaplıyoduk 22sine uzadı e bide bugüne kadar hep 22si diye hazırlamışım ben kendimi ben üzülmeyeyimde kim üzülsün.:bbo:
neyse ki sorun falan kalmadı çok şükür.:lepi::Saruboceq:
Ayhh hadi arasın artıkk
layd_cici canım senin gözün rahatıszdı dimi?
ne gibi rahatsızlığın vardı? bu sabahta benim gözüme bişeyler oldu.İstanbulda göz salgını varmış bugün hurriyet'te okudum acaba mikrop felan mı kaptım bende.
gecmiş olsun tatlım kızarmı sisme yanma ve kasınma varsa bence kimseye yakın durma ve hemen bi doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?