Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba cagla'cim a.s. sagol canim hsb
sende yenilerdensin galiba hosgeldin aramiza , son gelenlerdenim bende $afak 400lerde turkbayragi

iyilik cicim sen nasılsın? sahuru bekliyorum işte annemleri kaldırmama daha 1 saat var
maşallah benim şafağıma son 3 canım ya
:lepi:

iyim bende mel_ayim opuyorumnanaktan, nasil olayim iste aynii , tombi$im artik usta birliginde turkbayragi
evet canim cidden masallah meg den sonra ikinci yolladigimsin :dance: darisi sira bekleyen herkese

hadi gözünüzaydın canım benim şimdi artık rahatlama dönemi başlamış oluyo.
cuma yı cumartesiye bağlayan gece depük partimiz var kk'da yaşasınn :lepi:
gel sende emiii
:1hug:
darısı hepinizin başına inşallahhh:Saruboceq:

sagol canim , insallah öyle olur :Saruboceq: cok fena özledim ben ya 1-2 aydir konusamiyoruz dogru düzgün , birde tekrar ate$ bacayi sarinca , her$ey daha yeni yeni olunca dayanamiyorum :asigim:
gelirim balim tabikide :1hug: seni depüklemeden olurmu hic :teytey: amin canim insallah bizde cabucak görürüz o gnleri

özlenmez mi canım yaa o konuyu hiç değinmek bile istemiyorum valla ben dayanamıyorum inan ki bazen.:asigim: hepimiz öyleyiz biliyorum. napalım sabır işte başka çaremiz yok ki:1no2:
amin canım aminnn çabucak görün inşallahh
:Saruboceq:

evet canim aynen öyle , zaten bu yüzden hep güclü olmaya calisiyorum , sonucta burda hepimiz öyleyiz aramizda özlemeyen yok , ama iste birlikte olmadigimizdan öyle canim istediginde arayip konusamiyorum o biraz zorluyor , ama sabirla ve dualarimla beklicem , insallah askerlikten sonra hersey gönlümce olur :Saruboceq:
in$allah canim hemen gelir o günler

evet cnm yenılerdenım.daha göndermedm ben 25 gun varmafoldumben allah tez zamanda kavuştursun cnmopuyorumnanaktan

o zaman ho$geldin canim a.s. burda hep beraber $afaklari bitiricez insallah
ooo senin daha baya varmi$ canim göndermene tadini cikar bu günlerin yerimseniben
sakin kendini fazla üzme insan bi sekilde alisiyor zamanla , amin canim hepimizide:Saruboceq:

iyi geceler kızlarkaydirigubbakcemile5

iyi geceler ebu$um opuyorumnanaktan

umarım bende güçlü olblrım kızlarmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…