- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.821
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanşafak 79 kilise selammmturkbayragi
herkese ii gecelerr
efendim melayım
herkese iyi geceler çıkıyorum artık sabah işe gidemeyeceğim daha bunun sahuru var
hiç belli olmuyor canım bizim acemilik Ispartaya düştü ama genellikle 1 leri yani şubat dönemlerini ıspartaya veriyorlarmışOna cok ıyı destek olmam gereklı fakat ben aglmaktan o bana destek cıkıyor.onun işi daha çok zor sonucta.Ama siiznde destegınızle gecıcek ,cuma gunu acemı bırlıgı bellı olsun bakalım neresı cıkacak bu bölge manısa kırkağac ve ısparta cok yoğun verıyorlar.acaba neye göre oluyor tatlım?
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
şafağını seviyim tatlım senin bi geldin kayboldun
şafak oldu 03:lepi:
aman boşverrklava:
aaa noldu beekafamçokkarıştı
hoşgeldin tertibimmmmopuyorumnanaktanşafak 79 kilise selammmturkbayragi
herkese ii gecelerr
iyi uykular caımm:1hug:herkese iyi geceler çıkıyorum artık sabah işe gidemeyeceğim daha bunun sahuru var
olabilir canım öle bazı dönemler belli bölgelere gönderiolarmış ama neye göre oluo bilmiorumm..:bbo:
doğru hiç kolay değil hemde ilk günler kafayı yicek gibi olmuştum
ama bak neredeyse yarıladım ha gitti hagidecek derken gitti ve yarıladık neredeyse çok şükür
seninde öyle olacak ilk günler biraz sancılı ama asker beklemeninin gururunu taşıyarak kabulleniyorsun herşeyi canım beenim şimdiden salma kendini
[/QUO
Ona cok ıyı destek olmam gereklı fakat ben aglmaktan o bana destek cıkıyor.onun işi daha çok zor sonucta.Ama siiznde destegınızle gecıcek ,cuma gunu acemı bırlıgı bellı olsun bakalım neresı cıkacak bu bölge manısa kırkağac ve ısparta cok yoğun verıyorlar.acaba neye göre oluyor tatlım?
arkadaşın sorusuna cevap yazayım dedim bu sefer gidiyorum tekrar iyi geceler hepinize :1hug:
teskerei son imparatorum melayım allah rahatlık versin sana da uyku tutarsa tabi:1hug:
canımı sıktı akşam akşam ne olcak boşver ya aman batsın şafağıda askerliğideklava:
öyle deme canım yaa sabır işte az daha gelince bişicek kalmaz
kızzlaarr ben kaçıorum hepinizee hayırlı sahurlarrrropuyorumnanaktan
aşkımla bizim şafağımızz sadece 78turkbayragiturkbayragi
hiç belli olmuyor canım bizim acemilik Ispartaya düştü ama genellikle 1 leri yani şubat dönemlerini ıspartaya veriyorlarmış
şuanda doğuda görev yapmakta benimki
hayırlısı canım benim nerenin olduğunun pek önemi yok sağ salim gelsinler de
bak geçenlerde istanbulda kaç şehit verdik allah korusun yani artık hiç belli değil neyin nerede olduğu doğusu baktısı kalmadı bu işin
allah hepsini korusun sevdiklerine bağışlasın inşallah
hoşgeldin tertibimmmmopuyorumnanaktan
iyi uykular caımm:1hug:
olabilir canım öle bazı dönemler belli bölgelere gönderiolarmış ama neye göre oluo bilmiorumm..:bbo:
evet cnm ,ama cok merak edıyorum neye göre oldugunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?