- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.861
melayım cicim sıcaktan uyunmuyor yaasempatiksalakcinni
iyi geceler cicimo zaman ho$geldin canim a.s. burda hep beraber $afaklari bitiricez insallah
ooo senin daha baya varmi$ canim göndermene tadini cikar bu günlerin yerimseniben
sakin kendini fazla üzme insan bi sekilde alisiyor zamanla , amin canim hepimizide:Saruboceq:
iyi geceler ebu$um opuyorumnanaktan
burasi serin valla tatlim , rahat rahat da uyunuyor sengözlerimebaksanab ama tabi bazen fazla serin oluyo , ALLAH yardimciniz olsun türkiyenin bu sicakliklarinda
umarım bende güçlü olblrım kızlarmafoldumben
hb ladycım.ınş cnm allah sabrını verir..
iyi geceler cicim
oh ne güzel tatlım burda kavruluyoruz resmen sempatiksalakcinni
Günaydınn kızlar
Günaydin canim,
Nasilsin?
Gecmisi okudum.. bazi sorunlarin vardi? ne durumda canim?
görüstünüzmü? bilmiyorumkismile
Anladim canim... iyisin ama demi? Insallah özür diler senden..İyiyim canım saol.. Görüşmedik henüz.. Aramayı düşünmüyorum ararsa görüşürüz.. Sen nasılsın ?
günaydın kızlarrrrr
şafak:53
şu 50 lerden kurtulmak istiyorum artık
nasılsınız bakalım
siyah_inci ne oldu canım?
günaydın tatlım.. Ne olsun benimkiyle kavga yine..günaydın kızlarrrrr
şafak:53
şu 50 lerden kurtulmak istiyorum artık
nasılsınız bakalım
siyah_inci ne oldu canım?
İyiyim gibiyim bilmiyorum ya o kadar yorgun hissediyorumki kendimi düşünmekten çok yoruldum artık..Özüre gelince... Hiç umudum yok.. Yaptığı şeyin farkında bile dğeildir oAnladim canim... iyisin ama demi? Insallah özür diler senden..
Günaydin tatlim..
Nasilsin? az kaldi canim 50lerden degil komple safak saymaktan kurtulacaksin :lepi:
günaydın tatlım.. Ne olsun benimkiyle kavga yine..
İyiyim gibiyim bilmiyorum ya o kadar yorgun hissediyorumki kendimi düşünmekten çok yoruldum artık..Özüre gelince... Hiç umudum yok.. Yaptığı şeyin farkında bile dğeildir o
Anladim canim... iyisin ama demi? Insallah özür diler senden..
Günaydin tatlim..
Nasilsin? az kaldi canim 50lerden degil komple safak saymaktan kurtulacaksin :lepi:
Hayirlisi canim..kendini uzmemeye calis..
iyi gibiyim kendimi pek mutlu hissetmiyorum birde çokda sıcak zor geldim işyerine yani
ayy inşallah kurtulim artık normalde bugübn 52 ydide benimki 1 gün geç gittiğinden takabilirler dedi ama normal hesapalamama göre 10 da çıkıyor ordan bakalım
siyahincim yne ne yaptı yaklava:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?