Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canim söyledin Şeniz ya aslinda kendisi de sormu$tu bana beklermiyim diye , kisa bi süre degil bu dedi , ben o zamanlar hayir demistim :dilcikar: ama simdi iste bekliyorum , ya bende bi tuhafim kiz , cocuk istedi beni o kadar , yok felan dedim tersledim , simdi de ben istiyorum :bbo:

tmm cnmm oldu yaptım tşkk :teytey:

tamam canim rica ederim Şeniz

tşk duygucummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olsun gene fazla taviz verme üzer seni böle haksız yere üzmesin benim arkadasımı klava:
senin gibi haklıyla bekleyen birini bulmusta bunalıyor sen hiç sıkma canını dadlum :asigim:

Saol kuzum yaa anlıcak anlıcak işte de keşke bizleri üzmeden anlasalar... Bu sıkıntıların sonunda hayırlı bir gelecekle mükafatlandırılır inşallah ömrümüz kızlar.. :Saruboceq:

slm canım şafağına maşalahh

darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:
sağol tatlımopuyorumnanaktan
amin canım amin darısı hepinizin başına inşallahh
:Saruboceq:
Selam tatlım sengözlerimebaksanab

Bitsin artık bitsin yaaaa
biticek tatlım biticek sabır biraz daha:1hug:
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hoşgelgin evt şafaklar atıcak birazdan turkbayragi

sen napıyosun nasıl gidiyo hazırlıklar

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hazırlıklar çok heyecanlı vede süper gidiyo:teytey:
inşallah Allahım izin veririse herşey çok güzel olucak inşalllaaahhh
:Saruboceq:

aman ya face cogu ilişkinin sanırım bitme veya kavga sebebleri olmustur bana cok msj yolluyolar tanısalımmı falan die bende gereken cevabı veriyodum ama vedat a sölemiyordum kıskanc die sonra bu benim face girmiş accık kızdı bana nie sölemedin die ama sonra aferim kız cok güzel terslmişn die işte benim sevgulum demişti ahhh ahhh

yaa her zaman kacan kovalanır hesabı bu doru ama erkeklere ne kadar itersen okadar geliyolar basına cıkardınmıda canavara dönüyolar
tşk duygucummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cagla22, duygu.91+, kardelen44+, Lady_cici, mehabbet, sarilale0308, siyah_inci

selamlarrr

şafakları attırmaya son 24 dk
:teytey:
bitiyoo dadlum bitiyooooooooo hihoyyythihoyyythihoyyyt
Saol kuzum yaa anlıcak anlıcak işte de keşke bizleri üzmeden anlasalar... Bu sıkıntıların sonunda hayırlı bir gelecekle mükafatlandırılır inşallah ömrümüz kızlar.. :Saruboceq:

Selam tatlım sengözlerimebaksanab

Bitsin artık bitsin yaaaa
biticek sabr sekerim benim biticek opuyorumnanaktan
ee sen farklısın laydcimm
onun anormal oldunu artık karar verdik onayladık tastikledik cicoşumun kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

o akşam pc başında olucaz kavuşma hikayenizi okumak içinkaydirigubbakcemile5

anaam herkese de verecek bi cevap bulmuş kafam döndükafamçokkarıştı

hoşbulduk hatunlar
cagla22, duygu.91+, kardelen44+, Lady_cici, mehabbet, sarilale0308, siyah_inci

selamlarrr

şafakları attırmaya son 24 dk
:teytey:

kizlar ho$geldiniiiiiiz ŞenizŞeniz

ee sen farklısın laydcimm
nasi farkli kiz CADIARZU

aynen öyle canim bi güzel kactim , ama sonradan nazimla inadimla cocugu da kacirdim sırnaşık şeysırnaşık şey artik bakalim bundan sonra nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…