- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.261
hos geldin kuzumm
hos geldin tatlım iiyiz deyelim ii olalaım sizin aranız düzelmiş anişte özür dilemiş aferim enişteye
değişmiş dadlum cok tatlı cıkmıssınız
hos geldin tatlım
ona teselli ediyorum ya tatlım ben sana daha öncede söledim beklemeyi hak ediyorsa bekle ve ona güveniyosan hiç kimse sen ve ailen dısında önemli olmamalı senin için simdilik üzme kimse icin kendini degmezse opuyorumnanaktan
tmm cnmm oldu yaptım tşkk :teytey:
hos geldin tatlım iiyiz deyelim ii olalaım sizin aranız düzelmiş anişte özür dilemiş aferim enişteye
değişmiş dadlum cok tatlı cıkmıssınız
hos geldin tatlım
ona teselli ediyorum ya tatlım ben sana daha öncede söledim beklemeyi hak ediyorsa bekle ve ona güveniyosan hiç kimse sen ve ailen dısında önemli olmamalı senin için simdilik üzme kimse icin kendini degmezse opuyorumnanaktan
olsun gene fazla taviz verme üzer seni böle haksız yere üzmesin benim arkadasımıklava:
senin gibi haklıyla bekleyen birini bulmusta bunalıyor sen hiç sıkma canını dadlum :asigim:
cagla22, duygu.91+, kardelen44+, Lady_cici, mehabbet, sarilale0308, siyah_inci
selamlarrr
şafakları attırmaya son 24 dk:teytey:
selamlarrr
selamlarrr
selamlarrr
sağol tatlımopuyorumnanaktanslm canım şafağına maşalahh
darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:
biticek tatlım biticek sabır biraz daha:1hug:Selam tatlım sengözlerimebaksanab
Bitsin artık bitsin yaaaa
hoşbuldum canımopuyorumnanaktanhg tatlıma.s.
hoşgelgin evt şafaklar atıcak birazdan turkbayragi
sen napıyosun nasıl gidiyo hazırlıklar
aman ya face cogu ilişkinin sanırım bitme veya kavga sebebleri olmustur bana cok msj yolluyolar tanısalımmı falan die bende gereken cevabı veriyodum ama vedat a sölemiyordum kıskanc die sonra bu benim face girmiş accık kızdı bana nie sölemedin die ama sonra aferim kız cok güzel terslmişn die işte benim sevgulum demişti ahhh ahhhEn güzeli tatlım yaa biz daha önce kapatmıştık askere gitmeden önce askere gittikten 6-7 ay kadar sonra açtık.. ilkinde o istedi.. bunda hiç söylemedim bile sende kapat diye kendisi istedi.. iyi de oldu gelince ortak açarız artık :asigim:
evet canim söyledin Şeniz ya aslinda kendisi de sormu$tu bana beklermiyim diye , kisa bi süre degil bu dedi , ben o zamanlar hayir demistim :dilcikar: ama simdi iste bekliyorum , ya bende bi tuhafim kiz , cocuk istedi beni o kadar , yok felan dedim tersledim , simdi de ben istiyorum :bbo:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantşk duygucummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitiyoo dadlum bitiyooooooooo hihoyyythihoyyythihoyyytcagla22, duygu.91+, kardelen44+, Lady_cici, mehabbet, sarilale0308, siyah_inci
selamlarrr
Saol kuzum yaa anlıcak anlıcak işte de keşke bizleri üzmeden anlasalar... Bu sıkıntıların sonunda hayırlı bir gelecekle mükafatlandırılır inşallah ömrümüz kızlar.. :Saruboceq:
biticek sabr sekerim benim biticek opuyorumnanaktanSelam tatlım sengözlerimebaksanab
Bitsin artık bitsin yaaaa
onun anormal oldunu artık karar verdik onayladık tastikledik cicoşumun kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıee sen farklısın laydcimm
sağol tatlımopuyorumnanaktan
amin canım amin darısı hepinizin başına inşallahh:Saruboceq:
biticek tatlım biticek sabır biraz daha:1hug:
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
hazırlıklar çok heyecanlı vede süper gidiyo:teytey:
inşallah Allahım izin veririse herşey çok güzel olucak inşalllaaahhh:Saruboceq:
aman ya face cogu ilişkinin sanırım bitme veya kavga sebebleri olmustur bana cok msj yolluyolar tanısalımmı falan die bende gereken cevabı veriyodum ama vedat a sölemiyordum kıskanc die sonra bu benim face girmiş accık kızdı bana nie sölemedin die ama sonra aferim kız cok güzel terslmişn die işte benim sevgulum demişti ahhh ahhh
yaa her zaman kacan kovalanır hesabı budoru ama erkeklere ne kadar itersen okadar geliyolar basına cıkardınmıda canavara dönüyolar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitiyoo dadlum bitiyooooooooo hihoyyythihoyyythihoyyyt
biticek sabr sekerim benim biticek opuyorumnanaktan
onun anormal oldunu artık karar verdik onayladık tastikledik cicoşumun kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anaam herkese de verecek bi cevap bulmuş kafam döndükafamçokkarıştı
ayy sekerim hepinizi sevomda ondan yazıommm mehabbetim balım lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hoşbulduk hatunlar
selamlarrr
nasi farkli kiz CADIARZUee sen farklısın laydcimm
aman ya face cogu ilişkinin sanırım bitme veya kavga sebebleri olmustur bana cok msj yolluyolar tanısalımmı falan die bende gereken cevabı veriyodum ama vedat a sölemiyordum kıskanc die sonra bu benim face girmiş accık kızdı bana nie sölemedin die ama sonra aferim kız cok güzel terslmişn die işte benim sevgulum demişti ahhh ahhh
yaa her zaman kacan kovalanır hesabı budoru ama erkeklere ne kadar itersen okadar geliyolar basına cıkardınmıda canavara dönüyolar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bitiyoo dadlum bitiyooooooooo hihoyyythihoyyythihoyyyt
biticek sabr sekerim benim biticek opuyorumnanaktan
onun anormal oldunu artık karar verdik onayladık tastikledik cicoşumun kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Canlarımm hepinize iyi geceler.. Öpüorum çokkk :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?