- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.221
komiğizz bence:roflol:
karma canım t bölgem yağlı bıraz.ama eskıden bukadar degıldı stres ve sıcak olblr.fakat fondotende olblr :S
$afak güzelleri opuyorumnanaktan $ükür bizimde iftar oldu yedik doyduk , ALLAHIm olmayanlara versin :Saruboceq: , mutfagi da toplayip damlicam araniza yerimseniben
aminnn dadlum benim hos gelmiş cicim
ho$bulduum tatliim opuyorumnanaktan cicin yer seni yer
nasilsin iyimisin
iiyi diyelim iyi olalaım işte üniv konusuna canım sıkıldı kazandım ama sorun cıktı gidemicem neyse saglık olsun
ne oldu bakimmehabbet geldi askeriyle tartıştı saydı saydı
askeri yine hep alttan aldı:çok üzgünüm: deli edicek bu ya
siz naptınız canlar:kedi:
sIkma bunun icin canini tatlim :1hug: bu sene sinav sistemi , tercihler felan bence biraz sacma oldu , benim yakin cevremden o kadar cok kisi hayal kirikligi yasadiki , olmadi seneye bidaha denersin
hem bak son bi kac gün kaldi aklinialirimsmile sen o günleri düsün
iiyi diyelim iyi olalaım işte üniv konusuna canım sıkıldı kazandım ama sorun cıktı gidemicem neyse saglık olsun
Ladyniz geri gitmek zorunda ama :1no2: veya ara ara gelir bakarim anneme yardim etmem gerekiyo da
ho$geldin balim sende napiyosun
mehabbet geldi askeriyle tartıştı saydı saydı
askeri yine hep alttan aldı:çok üzgünüm: deli edicek bu ya
siz naptınız canlar:kedi:
ya ben üniv i kazandım ankradan sonra istemedim bölüm oldu babamlarda saglık olsun dedi ama sonucta ne bilim içine oturuyo insanın balım :1no2:aa niye ya noldu balım
ne oldu bakim
cnm bu sıcakta niye sürüyosun fondoten sendeklava:
ya ben üniv i kazandım ankradan sonra istemedim bölüm oldu babamlarda saglık olsun dedi ama sonucta ne bilim içine oturuyo insanın balım :1no2:
hiç sıradan şeyler işte bana bi türlü kızamıyomuyo bağıramıyo arkadaşlarından çıkarıyo hırsını buna kızdım dedim bana kızıyosun niye onlara bağırıyosun öle hala diyo sana kızmadım deli etti:sinifsinif:
ne istiyodun ne oldu ya yanlışlıkmamı oldu üzüldüm yaa
cicim bende biraz annemle takılıp geliyom merak etme:dilcikar:
ne oldu bakim
tamam dadlum benim mucakkkkkk geldinde görüşürz opuyorumnanaktan
aa niye ya noldu balım
çabuk gel amazemuszemus
ne istiyodun ne oldu ya yanlışlıkmamı oldu üzüldüm yaa
cicim bende biraz annemle takılıp geliyom merak etme:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?