Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iiyi diyelim iyi olalaım işte üniv konusuna canım sıkıldı kazandım ama sorun cıktı gidemicem neyse saglık olsun

sIkma bunun icin canini tatlim :1hug: bu sene sinav sistemi , tercihler felan bence biraz sacma oldu , benim yakin cevremden o kadar cok kisi hayal kirikligi yasadiki , olmadi seneye bidaha denersin
hem bak son bi kac gün kaldi aklinialirimsmile sen o günleri düsün

mehabbet geldi askeriyle tartıştı saydı saydı
askeri yine hep alttan aldı:çok üzgünüm: deli edicek bu ya
siz naptınız canlar:kedi:
ne oldu bakim

tamam dadlum benim mucakkkkkk geldinde görüşürz opuyorumnanaktan

mehabbet geldi askeriyle tartıştı saydı saydı
askeri yine hep alttan aldı:çok üzgünüm: deli edicek bu ya
siz naptınız canlar:kedi:

ho$geldin balim da , noldu ya hayirdir :teselli:
ne yaptiki o kadar saymani gerektircek , hem cocuk ne güzel alttan aliyo , baskalari gibi karsilik vermiyo ki

( canim cevap veremezsem kusura bakma , annem cagiriyo arada yardima )

ya ben üniv i kazandım ankradan sonra istemedim bölüm oldu babamlarda saglık olsun dedi ama sonucta ne bilim içine oturuyo insanın balım :1no2:

ne istiyodun ne oldu ya yanlışlıkmamı oldu üzüldüm yaa

cicim bende biraz annemle takılıp geliyom merak etme:dilcikar:

aynen vedatta öle bana kıyamadından millete saldırıyo kac kere tel kırdı bu yüzden ama napalım huy seni kırmak istemiyor bende deliriyorum ama işte

ne oldu bakim

tamam dadlum benim mucakkkkkk geldinde görüşürz opuyorumnanaktan

buralardayim canim da i$te bazen annem cagirinca gidip geliyorum o kadar opuyorumnanaktan
evet bak canim her$eyde bi hayir vardi , a$kinla bi sene vakit gecirirsin
benim kuzenim de puani iyi gelmedi , seneye tekrar girecek , onunda bu ay geliyo sevgilisi askerden o da bi sene a$kimla vakit geciririm dedi zemuszemus

aa niye ya noldu balım

çabuk gel amazemuszemus

buralardayim kiz , arada bi gider gelirim ama opuyorumnanaktan

ne istiyodun ne oldu ya yanlışlıkmamı oldu üzüldüm yaa

cicim bende biraz annemle takılıp geliyom merak etme:dilcikar:

hay senin trip yapmana kurbaaan olurum ben kaydirigubbakcemile3 , kiz yok i$ görüyo da arada bi cagiriyo i$tee ondan yani , yoksa sizi birakip gitmem bn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…