- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.281
Canlarımm hepinize iyi geceler.. Öpüorum çokkk :1hug:
inan size olucakları anlatmak için çok sabırsızlanıyorumhihoyyyto akşam pc başında olucaz kavuşma hikayenizi okumak içinkaydirigubbakcemile5
hos geldin melim ay ım opuyorumnanaktan
anladın sen onu laydicimaklinialirimsmile
kizlar ho$geldiniiiiiiz ŞenizŞeniz
nasi farkli kiz CADIARZU
aynen öyle canim bi güzel kactim , ama sonradan nazimla inadimla cocugu da kacirdim sırnaşık şeysırnaşık şey artik bakalim bundan sonra nasil olucak
ayyy barıştık çok şükür yadelikafadulden:asigim:
hadi gözün aydiiiiin tatlim :sm_cool:ayyy barıştık çok şükür yadelikafadulden:asigim:
hoşbuldum cicimopuyorumnanaktan
ayyy barıştık çok şükür yadelikafadulden:asigim:
sen bide bizim koklasmamızı düşün bu sefer utanmıcam atlıcam boynuna kocaman asarılcam cok özledim ben kara kuzumu cokkkkkkne güzel sizin çizelgedeki çiftler sarılmış koklaşıyo bileaklinialirimsmile:1hug:
aynen öyle canim bi güzel kactim , ama sonradan nazimla inadimla cocugu da kacirdim sırnaşık şeysırnaşık şey artik bakalim bundan sonra nasil olucak
oh oh masallahhhhhh barısın barısın üzmeyin birbiriniziiayyy barıştık çok şükür yadelikafadulden:asigim:
hadi gözün aydiiiiin tatlim :sm_cool:
ŞenizŞeniz
sonundaaaa ohh beeedelikafadulden
sooonnn 3 dk:dance:
Allah bi heyecan bastı be :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:kafamçokkarıştısooonnn 3 dk:dance:
slm kızlar
sadece bana mı yavrum hepimize helal olsuunn:lepi:dadlummm 2 gün kaldı 2 dak sonra minnacık 2 gün helal olsun kız size turkbayragiturkbayragi
heycan yaptırdın yaaasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?