Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahhh ahhhhh o yanımda olsa ben onun bi sözüyle toparlardım kendimi olsun atlatırız bunuda demesi bana yeterdi onu cok özledim bu geceyle itibaren 7 günden beri tam olarak konusamuyo olacagız cok özledim be cicosummm cokkkkk fisfisfis:asigim:

kızlarrr burdakı fotoyu değiştirmeye calıştım pek anlamıyorum,erkek arkadaısmla fotomuzu koydum ama değiştımı anlamadım ?? bırı söylesınnnnnnopuyorumnanaktan

sabret duygucum sabret , ben 2 hafta önce en son sesini duydum bekliyorum iste boshayallersmile benim yerimde bi baskasi olsaydi acaba beklermiydi cok merak ediyorum acikcasi , hem bak son bi kac günün kaldi vedat yaninda olucak seni güzel güzel teselli eder kollarina alip :1hug:

kızlarrr burdakı fotoyu değiştirmeye calıştım pek anlamıyorum,erkek arkadaısmla fotomuzu koydum ama değiştımı anlamadım ?? bırı söylesınnnnnnopuyorumnanaktan

yok caglacim degismedi baktim da profil resmi yapmisin , ama yukarida kullanici paneli yaziyor ya , oraya gir sonra kenardan avatar resmi degistir , öyle oluyodu canim yerimseniben

Selam canlarrr
Sevgilimle facelerimizi kapattım ve buraya geldimm.. Nasılsınız bakalım ?

selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan ohh en iyisini yapmisin canim gözün aydin valla , kullanmayin face'yi gercekten cok gereksiz bi site , sevgililerin arasini aciyor hic sevmiyorum :umursamaz:

cicim zaten fazla takılmıyodum son zamanlarda ben kapattım aşkımada söyledim dün akşam..
bizim profilimizde birbirimizle nişanlı olduğumuz yazıyodu.. bu akşam konuşurken sadece nişanlı yazmasının onu rahatsız ettiğini ya açmamı yada kendi profilinide kapatmamı istedi.. İşime geldi vallaa :smiley-cool:

Selam canlarrr
Sevgilimle facelerimizi kapattım ve buraya geldimm.. Nasılsınız bakalım ?
hos geldin tatlım iiyiz deyelim ii olalaım sizin aranız düzelmiş anişte özür dilemiş aferim enişteye
değişmiş dadlum cok tatlı cıkmıssınız
slm kızlarrrrrrrrr ben geldim
hos geldin tatlım

ona teselli ediyorum ya tatlım ben sana daha öncede söledim beklemeyi hak ediyorsa bekle ve ona güveniyosan hiç kimse sen ve ailen dısında önemli olmamalı senin için simdilik üzme kimse icin kendini degmezse opuyorumnanaktan

tmm cnmm oldu yaptım tşkk :teytey:

saolasın tatlım opuyorumnanaktan
canim ben cevap verene kadar degi$tirmi$in sen zaten ma$allah canim cok tatlisinizyerimseniben

slm kızlarrrrrrrrr ben geldim
ho$geldin canim , nasilsin a.s.

oh valla en iyisi olmu$ şakkıdı hic sevmiyorum ya faceyi , tamam güzel arkada$larla felan resimler payla$iliyo yorum yapiliyo , ama bi sevgilin olunca gereksiz ya , benim etrafimda cok ki$i var bu yüzden kavga eden , benim dombilim de bana söylemi$ti üye ol diye ama olmadim şakkıdı sevmiyorum diye , kendi $ifresini vermi$ti canim sIkILdiginda video felan izlemek istersem girebilirim diye :asigim: hemde sevgilim olmadigi halde $ifresini verdii

evet duygum özür diledi ama hala ona olan kırgınlığımı ifade ediyorum üzülüyo üzülünce bende üzülüyorum ama bu kez beni gerçekten anlamasını istiyorum..
Bu akşam benim hakkımı ödeyemiceğini söyledi..İlerleme var :1closedeyes:
Seviyorum ben onu yaaopuyorumnanaktan

bizde kapattık tatlım bende takılmıyodum sıkıldım ben vedat kendi istegimle dedim kapatcam die oda kapatmamı istiyodu zaten canına minnet oldu ben ona bisey demedim kapa yada kapama die kendilinden benimkinide kapa ozaman askım dedi :asigim:

olsun gene fazla taviz verme üzer seni böle haksız yere üzmesin benim arkadasımı klava:
senin gibi haklıyla bekleyen birini bulmusta bunalıyor sen hiç sıkma canını dadlum :asigim:

En güzeli tatlım yaa biz daha önce kapatmıştık askere gitmeden önce askere gittikten 6-7 ay kadar sonra açtık.. ilkinde o istedi.. bunda hiç söylemedim bile sende kapat diye kendisi istedi.. iyi de oldu gelince ortak açarız artık :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…