- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.241
buralardayim canim da i$te bazen annem cagirinca gidip geliyorum o kadar opuyorumnanaktan
evet bak canim her$eyde bi hayir vardi , a$kinla bi sene vakit gecirirsin
benim kuzenim de puani iyi gelmedi , seneye tekrar girecek , onunda bu ay geliyo sevgilisi askerden o da bi sene a$kimla vakit geciririm dedi zemuszemus
kızlarrr burdakı fotoyu değiştirmeye calıştım pek anlamıyorum,erkek arkadaısmla fotomuzu koydum ama değiştımı anlamadım ?? bırı söylesınnnnnnopuyorumnanaktan
değişti kuzum çok tatlı gözüküyosunuz maşallahh
ahhh ahhhhh o yanımda olsa ben onun bi sözüyle toparlardım kendimi olsun atlatırız bunuda demesi bana yeterdi onu cok özledim bu geceyle itibaren 7 günden beri tam olarak konusamuyo olacagız cok özledim be cicosummm cokkkkk fisfisfis:asigim:
kızlarrr burdakı fotoyu değiştirmeye calıştım pek anlamıyorum,erkek arkadaısmla fotomuzu koydum ama değiştımı anlamadım ?? bırı söylesınnnnnnopuyorumnanaktan
Selam canlarrr
Sevgilimle facelerimizi kapattım ve buraya geldimm.. Nasılsınız bakalım ?
slm kızlarrrrrrrrr ben geldim
hos geldin tatlım iiyiz deyelim ii olalaım sizin aranız düzelmiş anişte özür dilemiş aferim enişteyeSelam canlarrr
Sevgilimle facelerimizi kapattım ve buraya geldimm.. Nasılsınız bakalım ?
değişmiş dadlum cok tatlı cıkmıssınızkızlarrr burdakı fotoyu değiştirmeye calıştım pek anlamıyorum,erkek arkadaısmla fotomuzu koydum ama değiştımı anlamadım ?? bırı söylesınnnnnnopuyorumnanaktan
hos geldin tatlımslm kızlarrrrrrrrr ben geldim
sabret duygucum sabret , ben 2 hafta önce en son sesini duydum bekliyorum iste boshayallersmile benim yerimde bi baskasi olsaydi acaba beklermiydi cok merak ediyorum acikcasi , hem bak son bi kac günün kaldi vedat yaninda olucak seni güzel güzel teselli eder kollarina alip :1hug:
]
sabret duygucum sabret , ben 2 hafta önce en son sesini duydum bekliyorum iste boshayallersmile benim yerimde bi baskasi olsaydi acaba beklermiydi cok merak ediyorum acikcasi , hem bak son bi kac günün kaldi vedat yaninda olucak seni güzel güzel teselli eder kollarina alip :1hug:
yok caglacim degismedi baktim da profil resmi yapmisin , ama yukarida kullanici paneli yaziyor ya , oraya gir sonra kenardan avatar resmi degistir , öyle oluyodu canim yerimseniben
selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan ohh en iyisini yapmisin canim gözün aydin valla , kullanmayin face'yi gercekten cok gereksiz bi site , sevgililerin arasini aciyor hic sevmiyorum :umursamaz:
canim ben cevap verene kadar degi$tirmi$in sen zaten ma$allah canim cok tatlisinizsaolasın tatlım opuyorumnanaktan
ho$geldin canim , nasilsin a.s.slm kızlarrrrrrrrr ben geldim
cicim zaten fazla takılmıyodum son zamanlarda ben kapattım aşkımada söyledim dün akşam..
bizim profilimizde birbirimizle nişanlı olduğumuz yazıyodu.. bu akşam konuşurken sadece nişanlı yazmasının onu rahatsız ettiğini ya açmamı yada kendi profilinide kapatmamı istedi.. İşime geldi vallaa :smiley-cool:
cicim zaten fazla takılmıyodum son zamanlarda ben kapattım aşkımada söyledim dün akşam..
bizim profilimizde birbirimizle nişanlı olduğumuz yazıyodu.. bu akşam konuşurken sadece nişanlı yazmasının onu rahatsız ettiğini ya açmamı yada kendi profilinide kapatmamı istedi.. İşime geldi vallaa :smiley-cool:
evet duygum özür diledi ama hala ona olan kırgınlığımı ifade ediyorum üzülüyo üzülünce bende üzülüyorum ama bu kez beni gerçekten anlamasını istiyorum..
Bu akşam benim hakkımı ödeyemiceğini söyledi..İlerleme var :1closedeyes:
Seviyorum ben onu yaaopuyorumnanaktan
canim ben cevap verene kadar degi$tirmi$in sen zaten ma$allah canim cok tatlisinizyerimseniben
ho$geldin canim , nasilsin a.s.
oh valla en iyisi olmu$ şakkıdı hic sevmiyorum ya faceyi , tamam güzel arkada$larla felan resimler payla$iliyo yorum yapiliyo , ama bi sevgilin olunca gereksiz ya , benim etrafimda cok ki$i var bu yüzden kavga eden , benim dombilim de bana söylemi$ti üye ol diye ama olmadim şakkıdı sevmiyorum diye , kendi $ifresini vermi$ti canim sIkILdiginda video felan izlemek istersem girebilirim diye :asigim: hemde sevgilim olmadigi halde $ifresini verdii
[/QUOT
cnm benım tşk opuyorumnanaktan
evt geldim hatunlar bi sicilinize bakalım zemuszemus
bizde kapattık tatlım bende takılmıyodum sıkıldım ben vedat kendi istegimle dedim kapatcam die oda kapatmamı istiyodu zaten canına minnet oldu ben ona bisey demedim kapa yada kapama die kendilinden benimkinide kapa ozaman askım dedi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?