Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaz kızlar hepinize iyi geceler
sormayın yahu son 2 gün evet ama işte oluyo böle aksilkler ama biz birbirimizi çok seviyoruz sanırım o herşeyden önemli ve artık sorun olmiyacak çinki yan yana olcak allah ın izniyle :Saruboceq:

evet balim zaten dualarim o yönde oluyo ikimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum :Saruboceq:

oh yakinda kizlarin dügün $afaklarini da sayicaz :sm_cool:
kizlar iceri cay servisi yapiyorum arada kacamak yapip anca yaziyorum kusuruma bakmayinyerimseniben

inş tatlım benim son gün insan sinirden stres heyecandan bazen böle agresif tatsızlıklar cırabiliyor sizin bunu asmanız zaten önemli olan sekerim benim sen onu bırakta son 2 gün kaldı kız ona sevinn

olsun tatlım senin onca işin arasında bizide ihmal etmemen bizi düşünmen bile yeter balım benim opuyorumnanaktan
oh oh güzel haberleri bekliyoruz

duygucum sanada bebek gibim bakarız merak etme
oyy kuzum benim saha yapıoyurum tabiki sözlencemiz gün kendi aramızda kacmak yokkk yüzüklerimi herseyimi göstercem size sizsiz bi tadı kalırmı kız
selamm kızlaarr...şafaklar atmışş umrumda değilllalsanaalsanasmile

hos geldin tatlım hayırdı bi sorunmu var bilmiyorumkismile

hamarat cicim benim
bayanssulusmile

turkbayragiturkbayragi
asıl senin safana masallah kız Şeniz
miyabalay kıslaropuyorumnanaktan

melayım duygum ebuşum depüklenmeye hazır oluuunnnn:lepi:

megim bitanem dadlum balım mi gelmiş benimmm kız benim safak bi gün uzadı haberin olsun 2ve 3 gün sonra bekliyorum bana tepük atmana unutma sakın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…