Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaaaammm inşallah be duyguummmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar varya cok darılırız size küserim valla bak o gün benim yanımda olmanızı istom ama klava:senağlama
Merhabalar kızlar nasılsınız? Burası bende alışkanlık yapmış bakmadan duramıyorum artık şafak saymasamda arada bir uğrayasım geliyor

ugra ugra saymasanda alla alla beklemiyosun die bizleri unutma a.s.

selam cicişleeeeeeeeerrrrrr yeni şafaklarımız hayırlı uğurlu olsunnn, diğerleride hemencecik bitsiinnn. ay bazılarının 3 4 günü kaldı nasıl heyecanlanıyorum onları görünceeeee!!!
kız benim 3 gün kaldı ama nasıl heyecanımı anlatsam kelimeler yetmez kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı inş senin hemencecik biter böle senide tepüklemeye biz hecanlarınız

mutlaka bekliyorum bak ŞenizŞeniz

kız yazıktır ona kızıpta safagından olma bari git gez onun inadına bak saymayı bırakma sonra karıstırırsın ne olduki anlat bakam enişte bey seni nie üzdü
ya ne bilim duygum ya ben mi çok üstüne gittim anlamadım umursamaazz çokk yani sanki ilişkinin kaderi benim elimde gibii ben bitsin dersem biticekk ..ya var ya iki dakka güzel konuşmiim hemen o da konuşmuo..taviz veren taraf hep benim..kim haklı olursa olsun..bende konuşuoduk dedim artık evlenicezz yani bazı şeleri senin de yapman lazım fln sonuçta tek taraflı olmuo ben çok yıprandım seninde bazı şelerden taviz vermen lazım..hiç bişey demio susuoo..ben bitsin desem şu an hoşçakal der kapatır yanii..çok large takılıo anlıcağınn sinir oldum bende bildiğin gibi yap dedim..hiç bişey demeden kapattı..napiim ben şimdi daha anlamadımm..hep ben konuşuorum susuoo..kapatıcam telefonumu valla açmıcamm madem susuosun sen alsanaalsanasmile

Merhabalar kızlar nasılsınız? Burası bende alışkanlık yapmış bakmadan duramıyorum artık şafak saymasamda arada bir uğrayasım geliyor

hoşgeldin canım uğra tabiii var mı bi gelişme?

Yok canım bitmedi artık kimle sayıp bitiriri bilemem kaydirigubbakcemile3
Duygucum unuturmuyum işte nete girdiğimde ilk yaptığım şey kk şafak köşesi :)
he söle biz burda artık bi bütün olduk kopmak zor olur
o zaman bende burdan sölüyorum yarın gece değil ondan sonraki gece tüm arkadaşlarım yanımızda olsun. ebuşumun ve benimmmkaydirigubbakcemile3
mutlaka yanınzda olucaz seker parem güllü recelim benimmmmm

ayy heyecanlanmazmısın kuzum yaaa dile kolay onca zaman bekledinnn bu günüüü. benimde içim pır pır oluyor wallahi size baktıkçaaa. çok tatlı müthiş bir heyecan buuu. canım benimmm inşallah seni bi depükleyelim geliyoruz arkadannn. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

he söle üzme beni can dostum güzel insan ŞenizŞeniz
oyy üzermiyim hiiçç:1hug:
melayım ve ebuşum hangi gece ddepüklenceksiniz bakiim siz?
duygum sen de 1 gün sora?

tatlım yarın gece değil ondan sonra işte cumayı cumartesiye bağlayan gece şafak doğan güneş dicez inşallahhhh
:lepi::Saruboceq:

melayım ve ebuşum hangi gece ddepüklenceksiniz bakiim siz?
duygum sen de 1 gün sora?
onlar ayın 21 de ben 22 de megim benim

cok haklısın tatlım benim bencede taviz verme sonucta eviililik bu ciddi bisey yani hep sen hep sen oooooooooooooooooooo sen kendinle bi ilişki yasıosun gibi olur sankın bu konuda taviz verme vedatta hep öleydi benim konusmamı bekler ben ne dersem o olurdu onda ben buna trip attıkca bu düzeldi megersem cocuk bi sey dicekte ben kzıar ayrılırmısım die korkuyormus simdide cenesini kapatamıyorz ama o ayrı sen tavrını hiç bozma suclu oldunu anlasın kendi hatasının farkına varsın sekerim benim opuyorumnanaktan

beni o gece yalnız bırakanı bende sopamla tepüklerim vallaha gelin mutlaka bak hepinizi bekliyorum canlarım benim Şeniz:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…