Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topic hızlandı yetişemiyorum
hehehe sayfayı yenile sürekli bebusum benim
itinaynan depükleycem sizi canlarımmmolumunekankayizsmiledelikafadulden

depümüzü hepimizin özene bözene yapmazsan bosuruz bak heee ŞenizŞeniz
ayyy megim benim bak benimki 3 gün sonra ebusla melayın 2 gün sonra unutma heee bida hatırlatıyım gecemde senin mutlaka olmanı istioyurum ebus mel_ay hele siz olmayın bak ne oluyor askerlerinizi bulup beni unutmayın klava:

atıştık yine bizimkiyle deli edioo beni iyice sinirlerim hopladııı saymıcam artık şafak mafak yokkalsanaalsanasmile..yarın da havuza gidicem eğlencem oohh sefam olsunnn

kız yazıktır ona kızıpta safagından olma bari git gez onun inadına bak saymayı bırakma sonra karıstırırsın ne olduki anlat bakam enişte bey seni nie üzdü

anaaaammm inşallah be duyguummmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

selam cicişleeeeeeeeerrrrrr yeni şafaklarımız hayırlı uğurlu olsunnn, diğerleride hemencecik bitsiinnn. ay bazılarının 3 4 günü kaldı nasıl heyecanlanıyorum onları görünceeeee!!!

kız duygu sen dellenimi bacı allahtan bişey olmazsa mutlaka burdayım ben burasından başka bi takıldığım yerde yok ki zaten öle face felan yok yani tek burası ve tatlı arkadaşlarım var unuturmuyum kıs an be an anlatcaz dur heleaklinialirimsmile:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…