- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.381
ayyy iyi ki varsınız kızlar yaaaa seviyorum hepiniziiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
megom aslında cuma bitiyor şafak cumatresi doğan güneş dyor ama biz pazar kavuşcaz tatlım cumartesi akşamı partimizzzz megooomŞenizdelikafaduldenhihoyyyt
nereye gidiyosun baliiimhadi kızlar size ii sohbetler iyi geceler
onlar ayın 21 de ben 22 de megim benim
cok haklısın tatlım benim bencede taviz verme sonucta eviililik bu ciddi bisey yani hep sen hep sen oooooooooooooooooooo sen kendinle bi ilişki yasıosun gibi olur sankın bu konuda taviz verme vedatta hep öleydi benim konusmamı bekler ben ne dersem o olurdu onda ben buna trip attıkca bu düzeldi megersem cocuk bi sey dicekte ben kzıar ayrılırmısım die korkuyormus simdide cenesini kapatamıyorz ama o ayrı sen tavrını hiç bozma suclu oldunu anlasın kendi hatasının farkına varsın sekerim benim opuyorumnanaktan
kizlar vallaha yetisemedim ya :bbo::bbo: masallah iyi kaynatiyosunuz hiziniza yetisemedim , kacirdim cogu seyi affola :kedi:
nereye gidiyosun baliiim
amannn sekerim benim bak sanada sölüyorum pazar gübü tepük gecemde mutlaka ol tmm mı cicosum benimmm opuyorumnanaktankizlar vallaha yetisemedim ya :bbo::bbo: masallah iyi kaynatiyosunuz hiziniza yetisemedim , kacirdim cogu seyi affola :kedi:
]
doğan güneşde parti başlasııııınndelikafadulden:teytey::dance::lepi:
duygum melayım kızalar siz hazırlıklara başladınzmı mesela saçtır kaştır ne bileyim işte binimum güzellik olayları felan mesela ben bugün saçlarıma bakım yaptım yarında diğer işler sonrada hazır hazır günü bekliyeyim dyorum son rütüşleri yapıp çıkarım ayyy biraz fazla abartıpa adamı bayıltmayayım mıdelikafadulden
ben geldiiiiiiiiiiiimmmm zemuszemus
duygum melayım kızalar siz hazırlıklara başladınzmı mesela saçtır kaştır ne bileyim işte binimum güzellik olayları felan mesela ben bugün saçlarıma bakım yaptım yarında diğer işler sonrada hazır hazır günü bekliyeyim dyorum son rütüşleri yapıp çıkarım ayyy biraz fazla abartıpa adamı bayıltmayayım mıdelikafadulden
ben yarından itibaren kas bıyık operasyonuna girişeceğim balım ayhhh bi giyinelimde bayılsınlar ayolll sahsen askım bana sarıyı cok yakıstırıoy die bi tane sarı elbise var onu giyeceğimm Allah Allah sonrada tutamıyomusum ben bunu aklinialirimsmile
bencede cok haklısın tatlım kendini geriye cekmenin zamanu gelmiş coktannninşallah canım bekliorum işte anlarsa kapğım açık tabiii:asigim:4.senemiz buu ilk sene o çok güzel öğretti bana aşkta gurur olmayacağını gerektiği zaman taviz verilceğinii..3 yıldır ben uyguluorum o seyrediooo..sorun olduğunda kılını kıpırdatmıo çünkü benim hallediceğimi bilioo..ama bi yere kadar ben de patlarsam fena olucak farkında dağil...sonuçta sevgil olsam biraz daha farklı olurr..nişanlı olursan birazdaha farklı olurr..sen eğer ki diosan sen benim evlenceğim kadınsın/adamsın sorunları çözmek yoluna gitmen gerekir die düşünüorum benn..anlatıorum he dio sorunları ben çözüom nasıl olsaaalsanaalsanasmile.
ayyhhh öle deme kız benim elim ayam ice dolasıo delikafaduldenayyyy çok heyecanladım kıııııııız:teytey::sm_cool:
bende daha alışveriş işlerine ağırlık verdim ebuşumm
yarından itibaren kişisel bakımlarıma başlıyorummm:lepi:
hoşgeldin canımma.s.
boş ver tutma canım sendeeesempatiksalakcinni
hatunların işi ne kadar zor ya erkekler napıooo:1rolleyes:
hoşbulduk canım kaydirigubbakcemile5 susu yok mu yaa listemiz yapılmıyor uzun zamandır bilmiyorumkismile :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?