Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım bekliorum işte anlarsa kapğım açık tabiii:asigim:4.senemiz buu ilk sene o çok güzel öğretti bana aşkta gurur olmayacağını gerektiği zaman taviz verilceğinii..3 yıldır ben uyguluorum o seyrediooo..sorun olduğunda kılını kıpırdatmıo çünkü benim hallediceğimi bilioo..ama bi yere kadar ben de patlarsam fena olucak farkında dağil...sonuçta sevgil olsam biraz daha farklı olurr..nişanlı olursan birazdaha farklı olurr..sen eğer ki diosan sen benim evlenceğim kadınsın/adamsın sorunları çözmek yoluna gitmen gerekir die düşünüorum benn..anlatıorum he dio sorunları ben çözüom nasıl olsaaalsanaalsanasmile.

duygum melayım kızalar siz hazırlıklara başladınzmı mesela saçtır kaştır ne bileyim işte binimum güzellik olayları felan mesela ben bugün saçlarıma bakım yaptım yarında diğer işler sonrada hazır hazır günü bekliyeyim dyorum son rütüşleri yapıp çıkarım ayyy biraz fazla abartıpa adamı bayıltmayayım mıdelikafadulden

ben yarından itibaren kas bıyık operasyonuna girişeceğim balım ayhhh bi giyinelimde bayılsınlar ayolll sahsen askım bana sarıyı cok yakıstırıoy die bi tane sarı elbise var onu giyeceğimm Allah Allah sonrada tutamıyomusum ben bunu aklinialirimsmile

bende daha alışveriş işlerine ağırlık verdim ebuşumm
yarından itibaren kişisel bakımlarıma başlıyorummm
:lepi:

boş ver tutma canım sendeeesempatiksalakcinni

bencede cok haklısın tatlım kendini geriye cekmenin zamanu gelmiş coktannn
ayyyy çok heyecanladım kıııııııız:teytey::sm_cool:
ayyhhh öle deme kız benim elim ayam ice dolasıo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…