- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.501
Günaydın kızlarrr , Nasılsınız ? opuyorumnanaktan
Şafak 5.
Tatlim
Niye hakedecekmisin boyle birseyi.. Lütfen ama.. kendine gel..
Sen mükemmel bir insansin.. böyle birseyi haketmiyosun!
canım ya hiç anlam veremedim ama sıkma canını nolur biz hep yanındayızzz:1hug:
canım 1 ay beklediğim insan ne bekliyorumki ondan yani
karşı tarafaki görmüyor canım benim kapatma konuşucaz dedi hayır ararım konuşuruz dedi bend ehayır demeye kalkmadan suratıma kapattı canım
şifreyide değiştirmişsin bana niye söylemedin dedim oda ee sen face,msnye mi giriyosun edi girmemi gerekiyor ewet girdim e öğrendim değiştirdiğini ama o kadar telefonda konuşuyoruz söleyebilirdin dedim yarın konuşuruz ondan sonrada kapadı suratıma
canım 1 ay beklediğim insan ne bekliyorumki ondan yani
karşı tarafaki görmüyor canım benim kapatma konuşucaz dedi hayır ararım konuşuruz dedi bend ehayır demeye kalkmadan suratıma kapattı canım
şifreyide değiştirmişsin bana niye söylemedin dedim oda ee sen face,msnye mi giriyosun edi girmemi gerekiyor ewet girdim e öğrendim değiştirdiğini ama o kadar telefonda konuşuyoruz söleyebilirdin dedim yarın konuşuruz ondan sonrada kapadı suratıma
günaydın güzel bayanlar ben geldiim
Hosgeldin canoooooooooogünaydın güzel bayanlar ben geldiim
Pfffff
Bakalim bugun ne diyecek..? cok sacma ama canim yaa..
Yatip kalkip dua etmesi lazim.. senin gibi bir kiz bulmus..
Burcum;
Eğer gerçekten farklı birşey varsa zaten üzülmeye değmicektir... Sonrasında insanın yüzünü güldüren biri çıkıyor yine hayatta..
3 sene önce 6 aylık bir ilişkim olmuştu.. Sevmiştimde.. Sonra ansızın hoşçakal demeden çıktı gitti.. Kayboldu birden.. Adı bile yalandır onun diyodum kendimi teselli ederken.. İçime doğmuş herhalde.. Öğrendim adı bile yalanmış..
Şimdii birtaneecik aşkım hayatım herşeyim var hayatımda.. Çok üzdü beni ama çok ta seviyor.. Sevgisinden diyorum hep..
Askerlik zor yansıtmıyorlar bize aslında ama gerçekten zor.. Sıkma canını herşey yoluna giricektir..
ben artık katlanamıyorum canım oluak şey mi ne askerliği canım ya artık inanmıyorum ben gayetde rahat oooo
Bugün bir konuşun bakalım tatlım.. Hemen kötü şeyler getirme aklına.Umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır
Günaydın canııım saol :)Günaydın tatlım hoşgeldinn
Maşallah şafağına
günaydın canım hoşgeldinn...
Hoşgeldin duygucuğum a.s.
günaydııınnnn.. hoşgeldiiin :hulya:
Hosgeldin canoooooooooo
hoşgeldin canımm
Tatlim
Aradigi zaman al telefonunu konus..
Bakalim ne diyecek.. telefonu almadigin zaman.. kendini yiyeceksin durmadan..
Konus bi onunla.. Sen bunlari haketmiyorsun canim benim.. kendinden supelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?