Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay bizim şirketin interneti sapıttı yine ooff.... noldu burcucum yaa? deme öyle ben böyle hakediyorum falan diye, askerliğin etkileridir ya.. gelsin de bi öyle konuşun bence.. şu anda sağlıklı karar veremezsiniz

Tatlim

Niye hakedecekmisin boyle birseyi.. Lütfen ama.. kendine gel..
Sen mükemmel bir insansin.. böyle birseyi haketmiyosun!

canım 1 ay beklediğim insan ne bekliyorumki ondan yani
karşı tarafaki görmüyor canım benim kapatma konuşucaz dedi hayır ararım konuşuruz dedi bend ehayır demeye kalkmadan suratıma kapattı canım

şifreyide değiştirmişsin bana niye söylemedin dedim oda ee sen face,msnye mi giriyosun edi girmemi gerekiyor ewet girdim e öğrendim değiştirdiğini ama o kadar telefonda konuşuyoruz söleyebilirdin dedim yarın konuşuruz ondan sonrada kapadı suratıma

ah canım ya sakin ol lütfen eğer biri bişeyi haketmiyosa o seni sende üzülmeyi haketmiyosun :teselli:

Pfffff
Bakalim bugun ne diyecek..? cok sacma ama canim yaa..
Yatip kalkip dua etmesi lazim.. senin gibi bir kiz bulmus..

Burcum;
Eğer gerçekten farklı birşey varsa zaten üzülmeye değmicektir... Sonrasında insanın yüzünü güldüren biri çıkıyor yine hayatta..
3 sene önce 6 aylık bir ilişkim olmuştu.. Sevmiştimde.. Sonra ansızın hoşçakal demeden çıktı gitti.. Kayboldu birden.. Adı bile yalandır onun diyodum kendimi teselli ederken.. İçime doğmuş herhalde.. Öğrendim adı bile yalanmış..
Şimdii birtaneecik aşkım hayatım herşeyim var hayatımda.. Çok üzdü beni ama çok ta seviyor.. Sevgisinden diyorum hep..
Askerlik zor yansıtmıyorlar bize aslında ama gerçekten zor.. Sıkma canını herşey yoluna giricektir..

Pfffff
Bakalim bugun ne diyecek..? cok sacma ama canim yaa..
Yatip kalkip dua etmesi lazim.. senin gibi bir kiz bulmus..

saçma geldi banada olucak iş değiş face ye girmedim diye allahım sen aklıma mukayıt ol çıldırıyorum
el üstünde tutması gerekrken daha kötü yapıyor bu ya
ya bende m bir sorun var anlamıyorumki
of ya valla adam gibi bir insan çıkmadı
ararsa açmıcamki canım ölece gidicek

ben artık katlanamıyorum canım oluak şey mi ne askerliği canım ya artık inanmıyorum ben gayetde rahat oooo

Bugün bir konuşun bakalım tatlım.. Hemen kötü şeyler getirme aklına.Umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır

suratıma kapattığı için açmıcam anlasın gerçi beton o anlamaz hay allahım nasıl sinirlendirdi sinirden ağladım ya 4 tte yattım 6 da uyandım uyuyamadıki uyku ilacı aldım öle uyudum yani yoksa sanmıyorum yani

Tatlim
Aradigi zaman al telefonunu konus..
Bakalim ne diyecek.. telefonu almadigin zaman.. kendini yiyeceksin durmadan..
Konus bi onunla.. Sen bunlari haketmiyorsun canim benim.. kendinden supelenme

Hoşgeldin duygucuğum a.s.

günaydııınnnn.. hoşgeldiiin :hulya:

Hosgeldin canoooooooooo

hoşgeldin canımm

hepinize birden hoşbuldum dideyiiimm
ne güzel kalabalık burası yineeee mutluyum bugün ya
bu hafta da bitsin bebekiiimmmm mehtap sıkıştırıooooooooooooooooo :lepi:
buurcucum sabret 1.5 ay kaldı en fazla şurda
gelince hep birlikte göreceğiz işte üzerine gitme ne hali varsa görsün

Tatlim
Aradigi zaman al telefonunu konus..
Bakalim ne diyecek.. telefonu almadigin zaman.. kendini yiyeceksin durmadan..
Konus bi onunla.. Sen bunlari haketmiyorsun canim benim.. kendinden supelenme

hayır anlamıyorum niye böyle birşey yapıyor patlak vermesi ilişki durumundandı zaten sonrasıda şifre oldu zaten yalan söyledi bana yakaladım affetmicem onu

duygum 1,5 ay daha sabredemem canıam tak etti yan ne bu böyle ya çekilcek gibi değil
ee tabi askerliği bitiriyorm artık sivil hayata dönüyorum şimdi rahat rahat herşeyi yaparım düşüncesinde

çünkü arkadaşıma demişki beni beklicek birisiyle olmak istiyorum bunuda duydum artık gam yememmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…