- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.521
hayır anlamıyorum niye böyle birşey yapıyor patlak vermesi ilişki durumundandı zaten sonrasıda şifre oldu zaten yalan söyledi bana yakaladım affetmicem onu
duygum 1,5 ay daha sabredemem canıam tak etti yan ne bu böyle ya çekilcek gibi değil
ee tabi askerliği bitiriyorm artık sivil hayata dönüyorum şimdi rahat rahat herşeyi yaparım düşüncesinde
çünkü arkadaşıma demişki beni beklicek birisiyle olmak istiyorum bunuda duydum artık gam yememmafoldumben
SIKISTIRIYO MEHTAP hemde ne bicim anowwww...hepinize birden hoşbuldum dideyiiimm
ne güzel kalabalık burası yineeee mutluyum bugün ya
bu hafta da bitsin bebekiiimmmm mehtap sıkıştırıooooooooooooooooo :lepi:
buurcucum sabret 1.5 ay kaldı en fazla şurda
gelince hep birlikte göreceğiz işte üzerine gitme ne hali varsa görsün
Sen daha iyilerine layiksin canim.. simdiye kadar hep problemler yaratti.. askerlik boyuncu..hayır anlamıyorum niye böyle birşey yapıyor patlak vermesi ilişki durumundandı zaten sonrasıda şifre oldu zaten yalan söyledi bana yakaladım affetmicem onu
duygum 1,5 ay daha sabredemem canıam tak etti yan ne bu böyle ya çekilcek gibi değil
ee tabi askerliği bitiriyorm artık sivil hayata dönüyorum şimdi rahat rahat herşeyi yaparım düşüncesinde
çünkü arkadaşıma demişki beni beklicek birisiyle olmak istiyorum bunuda duydum artık gam yememmafoldumben
aah burcucum ben birşey demek istemiyorum sana dost acı sölr derler ama seni üzmek istemiyorum kötü oluyorum sonrahayır anlamıyorum niye böyle birşey yapıyor patlak vermesi ilişki durumundandı zaten sonrasıda şifre oldu zaten yalan söyledi bana yakaladım affetmicem onu
SIKISTIRIYO MEHTAP hemde ne bicim anowwww...
son 20 günnnnnnnnnnnn :lepi:
Kızlarr
Demetin Arnavut Kaldırımı şarkısını bilenleriniz vardır aranızda.. Çocukluğumun şarkısı..
Ne zaman onu dinlesen elma şekeri gelirdi aklıma...
Şimdi canım istediii.. o şarkıyı dinliyorumda :1rolleyes:
o olaydan bende çok korkuyorum yani normal hayata döndüğnde kafasına göre yaşamak isterse faln ama biz izinde yaşadık bi kere bende kendimi hazırladım yaparsa şaşırmam ve hiçte üzülmücem yeterrr elimi sallasam ellisi yaniizemuszemusbayanssulusmile
SIKISTIRIYO MEHTAP hemde ne bicim anowwww...
son 20 günnnnnnnnnnnn :lepi:
Sen daha iyilerine layiksin canim.. simdiye kadar hep problemler yaratti.. askerlik boyuncu..
Bugun aradiginda konus guzelcene onunla.. korkut biraz yaa..
Hayirlisi neyse o olsun canim benim
Al iste bendende okadar... ooof oooooofffff :)ya kokusunu özledim babikim ya göğüsünde uyuyup kokusunu duyunca başımın dönmesini özledim :çok üzgünüm:
üff 15 gün dağ gibi büyüdü gözümde yaa
neyse ha gayret bitti bitecek
aah burcucum ben birşey demek istemiyorum sana dost acı sölr derler ama seni üzmek istemiyorum kötü oluyorum sonra
aylar önce de böleydi bu adam ama sen kabul etmedin ki
birazcık gözdağı ver dedim sana başında di mi
ya belkide adamın yapısı budur böyle kabul etmen gerekir
geldiğinde de böyle vurdum duymazsa yapısı budur değiştiremezsin
günaydın kızlar ben geldimm
duygum biliyorum sen söyledin ewet defalarca ama işte askerliktir dedim amakendimi kandırmışım canım
yapısı bu sanıırım nereye kadar dayanırız birbirmizwe bilmiyorum duygum
ya kokusunu özledim babikim ya göğüsünde uyuyup kokusunu duyunca başımın dönmesini özledim :çok üzgünüm:
üff 15 gün dağ gibi büyüdü gözümde yaa
neyse ha gayret bitti bitecek
gelene kadar bekle burcu
arama bırak o aradığında telefona çıkma 1-2 kere
sonra aç telefonu soğuk davran kaybetme korkusu ver ona
sen ona değil o sana muhtaç unutma bunu
orda yalnız o, sen burda elini sallasan ellisi
Ya kızlar bişey sorucam .. Ben saçimi boyatıcam bugun veya yarın ama regliyken boyanınca akıyormus ne kadar doğru bu ? Kuaförüm burda hafta sonu da boyatamam bugun yarın boyatmam lazim .. napsam bilemedim ??
Ya kızlar bişey sorucam .. Ben saçimi boyatıcam bugun veya yarın ama regliyken boyanınca akıyormus ne kadar doğru bu ? Kuaförüm burda hafta sonu da boyatamam bugun yarın boyatmam lazim .. napsam bilemedim ??
günaydın kızlar ben geldimm
nasıl yani akannehirYa kızlar bişey sorucam .. Ben saçimi boyatıcam bugun veya yarın ama regliyken boyanınca akıyormus ne kadar doğru bu ? Kuaförüm burda hafta sonu da boyatamam bugun yarın boyatmam lazim .. napsam bilemedim ??
:çok üzgünüm:ben de ... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?