Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o olaydan bende çok korkuyorum yani normal hayata döndüğnde kafasına göre yaşamak isterse faln ama biz izinde yaşadık bi kere bende kendimi hazırladım yaparsa şaşırmam ve hiçte üzülmücem yeterrr elimi sallasam ellisi yaniizemuszemusbayanssulusmile

SIKISTIRIYO MEHTAP hemde ne bicim anowwww...
son 20 günnnnnnnnnnnn :lepi:

Sen daha iyilerine layiksin canim.. simdiye kadar hep problemler yaratti.. askerlik boyuncu..
Bugun aradiginda konus guzelcene onunla.. korkut biraz yaa..
Hayirlisi neyse o olsun canim benim

aah burcucum ben birşey demek istemiyorum sana dost acı sölr derler ama seni üzmek istemiyorum kötü oluyorum sonra
aylar önce de böleydi bu adam ama sen kabul etmedin ki
birazcık gözdağı ver dedim sana başında di mi

ya belkide adamın yapısı budur böyle kabul etmen gerekir
geldiğinde de böyle vurdum duymazsa yapısı budur değiştiremezsin

ah bilmez miyim
klibi de ne güzeldi ya bak gözümde canlandı şimdi
bende çok severim dur dinleyeyim bende opuyorumnanaktan

yani hepimiizin korkusu o ama ben önceden çok takıyordum ama şimdi takmıyorum artık tatlım boşver erkekler için değmez

ben hep alttan aldım aman askerliktr diye artık almıcam taviz vermicem madem öle dyosun aradığında konuşucam bundan sonra bemim aramıcağımı,ne halin varsa gör dicem bu arada özlemin lafını çalıcam ben bittiğim an bu ilişkide biter dicem:)özlemcim iizn veriyormusun ilk defa bunu söücem bitirme kelimesini ya ne kadar soğuk geliyor baanamafoldumben
daha başka ne söylesem

duygum biliyorum sen söyledin ewet defalarca ama işte askerliktir dedim amakendimi kandırmışım canım

yapısı bu sanıırım nereye kadar dayanırız birbirmizwe bilmiyorum duygum

duygum biliyorum sen söyledin ewet defalarca ama işte askerliktir dedim amakendimi kandırmışım canım

yapısı bu sanıırım nereye kadar dayanırız birbirmizwe bilmiyorum duygum

gelene kadar bekle burcu
arama bırak o aradığında telefona çıkma 1-2 kere
sonra aç telefonu soğuk davran kaybetme korkusu ver ona
sen ona değil o sana muhtaç unutma bunu
orda yalnız o, sen burda elini sallasan ellisi

Ya kızlar bişey sorucam .. Ben saçimi boyatıcam bugun veya yarın ama regliyken boyanınca akıyormus ne kadar doğru bu ? Kuaförüm burda hafta sonu da boyatamam bugun yarın boyatmam lazim .. napsam bilemedim ??

yok aramıcam bundan sonra o suratıma telefonu kapattıktan sonra bende senin burnundan fıtıl fıtıl getirmez myim yemin ettim aramıcağıma
kesinlikle haklıısn canım

ben burda bikaç gün önce aman aşkım geldiğinde süprizler yapıcam felan diyordum hiçbir şey yapmıyorum pazar günü mektup hazırlaım bir güzel tişort aldıydım son eksikleri yapıyordum pazar gününe göre bugün yollucaktım anca haftasonuna gider pttden alır diye yırttım mektubu tişortuda bugün akşam değiştirip kendime bişey alıcam

Ya kızlar bişey sorucam .. Ben saçimi boyatıcam bugun veya yarın ama regliyken boyanınca akıyormus ne kadar doğru bu ? Kuaförüm burda hafta sonu da boyatamam bugun yarın boyatmam lazim .. napsam bilemedim ??

tatlım ilk defa senden duyuyorum bu konuyla ilgili topik açmışlar şimdi baktımda bi göz at istersen

doğru canım bu bence boyatma tatlım bikaç gün sonra boyatursun reglden sonra

nasıl yani akannehir
o ne ya bende ilk defa duydum yok canım sanmıyorum ben bir araştır ama istersen

ben de ... senağlama
:çok üzgünüm:

offf yaaa hafta sonu bir daha buraya gelmem gerekecek desenizee ...
Neyse teşekkür ederim birazcik bakim renklere ..

Burcucum bak aynı şeyleri bende yasadim , rahatlat kendini bosuna üzme ..
Aynı senin gibi olmustum ama geciyor inan ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…