Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok üzülmüyorum aman kızlar boşverin kapatak konuyu içm sıkılıyor konuştukça

duyguuuuuuu konu bul hade:)))))))

tatlıkızımolumunekankayizsmile dağıt kafanı azcıkk olumunekankayizsmile
nolsun bende iyi diyeyim halsizim :2:
nerdesin sen nuliiiiişşşşşşşşş
hoş geldiiiiiiiin
kaydirigubbakcemile2
nerde olcam ofisdeyim :2:
eşek gibin çalışıyorum:2:
sen napin yeni çeyizlik bişiler aldınmı:jeyyar:

konu bulucu olduk yav
ne bilim bbi düşüniim

konu bulucu kaydirigubbakcemile3

al tatlım senin olsun yaaa..kaydirigubbakcemile5

Kızlarr önümde sevgilimin gelmesine 3 ay gibi bir süre var..
Bakıma başladım saç, kirpik ve cilt bakımına tavsiyesi olanlar varmı..
Birde spora başlasam tam olcak ama zor geliyo yaa

aynen kızz bizim şafaklar aynı zatenkaydirigubbakcemile5
canım ya bende sey sorcam saçlarımın uzması lazım kısa diil ama belime gelsin istiyorum hızlı uzatan bişey biliyomusunuzz??

ay yok almıyorum daha benimki gelsin öyle deam edicem yalnız başıma almaktan sıkıldım nulişim ya zaten çoğunu aldım

Kızlarr önümde sevgilimin gelmesine 3 ay gibi bir süre var..
Bakıma başladım saç, kirpik ve cilt bakımına tavsiyesi olanlar varmı..
Birde spora başlasam tam olcak ama zor geliyo yaa

ayrıca spor banada lazım 2 kilo vermeliyim aşkım gelmeden bak napalım biliyomusun her sabah ve akşam inceltici hareketler yapalım birbirimizn yapıp yapmadığımızı kontrol edelimmkaydirigubbakcemile5

aynen kızz bizim şafaklar aynı zatenkaydirigubbakcemile5
canım ya bende sey sorcam saçlarımın uzması lazım kısa diil ama belime gelsin istiyorum hızlı uzatan bişey biliyomusunuzz??

tatlım bende yeni başladım bi küre..
daha pazar günü ilk olarak yaptım..
sinameki badem yağı ve bemiks bu aralar ünü arttı bakalım sonuç ne olcak? saçımı kestirdim bi ay önce çok yıpranmıştı omuz hizamda kesitrdmgöğüs altımdaydı saçlarım şimdi uzatmaya çalışıyorumm

ayrıca spor banada lazım 2 kilo vermeliyim aşkım gelmeden bak napalım biliyomusun her sabah ve akşam inceltici hareketler yapalım birbirimizn yapıp yapmadığımızı kontrol edelimmkaydirigubbakcemile5

ayy tatlım valla süper olur birinin beni ittirmesi lazım çünküüü benimde yan bölge sorunum var takip ederiz birbirimizi

daha detaylı anlatırmısın canım yaa hani ne nekadar napıcam falan onu bende duymuştum ünlü bi yağ oosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…