- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.601
bak yaa yaptığına.Canım geçiştirmesine izin verme sakın.bugün söylemedi aradan zaman geçsin unuttuğunu sandığı anda yine sor. ama iyisin dimi bugün, boşvermeye çalış canım ya sana senden daha çok değer verecek insan mı yok. hem bak ailenlede ileride problem olabileceğini söylüyorsun. herşey askerlik bittiğinde daha netleşir inşallah :1hug:
benimkide öyle diyodu bugüne kadar ama bi süredir 53 ol diyo yaa kafayı yicem :1no2:
bende bendeeee :asigim: yıkadım ütüledim askıda duruyor öyle onlar bana bakıyor ben onlara :çok üzgünüm:
aynen ya geçen bana ne oldu biliyor musun
otobüste gidiyorum kitap okuyordum birden burnuma o teninin mis kokusu geldi inanırmısın döndüm yan koltuğuma baktım o derece yani ama boştu koltuk tabi sonra düşün halimi :çok üzgünüm:
ah canım beniim.. geçecek geçecek, bu günler de bitecek, sonra hep yanımızda olucaklar inşallaaah.. bana da öyle bi sabah olmuştu, bi uyandım yanımda aradım, sanki ordaymış da bana haber vermeden gitmiş gii berbat bi ruh haliyle uyanmıştım, çok fenaydı... :çok üzgünüm:
saol canım benim izin vermicem ama takmıyorum artık anı yaşıcam gerçekten iyiyim iyiyim merak etme uzun zamanın ardından makyaj aptım bir güzel süslenip geldim yaşıcağımdan eminim evet inşallah canım gelmesini bekliyorum
arkadaşlr konumu okurmusunzkimsem yok konuşcak yardımcı olun bana
ah canım beniim.. geçecek geçecek, bu günler de bitecek, sonra hep yanımızda olucaklar inşallaaah.. bana da öyle bi sabah olmuştu, bi uyandım yanımda aradım, sanki ordaymış da bana haber vermeden gitmiş gii berbat bi ruh haliyle uyanmıştım, çok fenaydı... :çok üzgünüm:
arkadaşlr konumu okurmusunzkimsem yok konuşcak yardımcı olun bana
53 oldum de sendegötürüp seni tartıracak değildir herhalde
şimdi kaçsın ki canım?
Ben geldimmmm :)
Kızlar simitler için hareketler belli aslında ama yapmak zor geliyo..
Özlemim destekleyelim birbirimizi rapor verelim hergün burdayız zaten yapalım hareketleri atalım yağlarıı hihoyyyt
55 56 arası ..ya canım demekki şişko geldim gözüne zayıf gelmeliyimmkaydirigubbakcemile
2-3 kilonun lafımı olurmuş hiç olumunekankayizsmile
şafak 148:)
kaçtan düşüyosun sen bakiim?
155ten düşüyorum..henüz sülüs tarihini öğrenemdim ama olsun
ne fena oluyor insan di mi ne büyük bir boşluğa düşüyorsun
geçicek mutlulukla hatırlayacağız daha sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?