- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.261
oh yarınmış sevindim bende pazar diye üzülüyodum çünkü pazar yokum
size uğurlamak istiyorum canı gönüldenaklinialirimsmilezemuszemus
yok dadlum benimkide yarın bitiyor gel heanouuuum tatlim delikafadulden ne kalmi$ $unun $urasinda
bu gece 12 de ebu$+mel_ay in oluyodu dimi kacirmayim da :sm_cool: seninki de pazar gecesiyse tamamdir
tüh olamıcam ovakit özür dilerim tatlım ya nasıl olsa ertesi günü anlatmaya geliceksn benim için asıl kavuşma anınızkaydirigubbakcemile3
yok dadlum benimkide yarın bitiyor gel heklava:
yok cumartesi gecesi saaten pzar günü sayılıyor ya tatlım gene olucaksın
ay heyecan yaptim $imdi he hadi bakalim in$allah benimkinde de öyle olur , ama acemilikte aradigimda bile agzindan $ükür kelimesini hic dü$ürmedi :1rolleyes: oy yerim onu ya aaaaaa$iiiiik oluyoruum ben :asigim::sm_cool:
bitiyo sahidende cok heyecanlıyım kızlar cokkkduygucum ebrucum ve meleyım şimdiden gözünüz aydın yaaa sizde btrdnz ha sonnda.. burda bırlkte basladık ve gercekten bırlktede btrcez ve bıtıo grcekten yaaD
yok tatlım cumartesiyi pazara baglayan geceha tamam kiz pazar lafi gecince pazari pazartesine baglayan gece sandim kaydirigubbakcemile3 variiim o zaman :sm_cool: darisi bizlerin ba$inaa :1rolleyes:
en azından ne hissetiğinden eminsin :çok üzgünüm:
bitiyo sahidende cok heyecanlıyım kızlar cokkk
yok tatlım cumartesiyi pazara baglayan gece
kız sana diom cumartesş gecesi mutlaka burda ol
$$ yapma böyle bitanem :1hug: benim ne hissettigim belli , ama kar$I taraf olmadan da olmuyo bu i$ler , yinede canimi sIkmamaya cali$iyorum , sende öyle yap dedigimiz gibi gelince bakarsin duruma , ona göre bi karar verirsin hakkinda hayirlisi olur in$allah :Saruboceq:en azından ne hissetiğinden eminsin :çok üzgünüm:
tamam canim ALLAHin izniyle burdayim ben :sm_cool: cok heyecanlandim ya bana noluyosa sankibitiyo sahidende cok heyecanlıyım kızlar cokkk
yok tatlım cumartesiyi pazara baglayan gece
kız sana diom cumartesş gecesi mutlaka burda ol
öyle deme güzelim 2 bucuk ay nedir ki , gelir gecer hemen opuyorumnanaktanbeni bile heycan bastı noluyosa daha 74 gün var bitermi ya herkesinki biterde bnmkı btmezzz
beni bile heycan bastı noluyosa daha 74 gün var bitermi ya herkesinki biterde bnmkı btmezzz
hayde kızlar ben iftara gidiyorum herkese hayırlı iftarla
öpüldün cicim opuyorumnanaktan
teşekkürler çağlacım darısı başınaopuyorumnanaktanebuşcum cnm senınde gözune aydınnnopuyorumnanaktan:teytey:
kzılar kaan beni aldatıyor
teşekkürler çağlacım darısı başınaopuyorumnanaktan
ne diyorsun burcum ya kafamçokkarıştı
Eski konu$malarimizi okudum , cok güzeller ...
Rabbim tekrar o günlere dönmeyi nasip eder in$allah :Saruboceq:
Aşığım sana bitanem :asigim: 417 gün sabirla , dualarla beklicem her$eyin eski güzel günlerine dönmesi ümidiyle ...
hayirdir ebu$um noldu bilmiyorumkismile aman 12 den az önce gel de yeterki , dert etme gerisiniAKŞAMA ANCA GELEBİLCEM OLAN ÜSTÜ DURUMLAR ÇIKTI :umursamaz:
amin canim amin in$allah hepimizde sag saglim kavu$uruz :Saruboceq:cnm benım ne kadar guzel bunları söylemen,ümit dolu olmanopuyorumnanaktan allah sağ salim kavuştursun tum askerlerımızı..:Saruboceq:
hayirdir ebu$um noldu bilmiyorumkismile aman 12 den az önce gel de yeterki , dert etme gerisini
amin canim amin in$allah hepimizde sag saglim kavu$uruz :Saruboceq:
te$ekkürler güzelim :1rolleyes: sen yenisin bilmiyosundur belki, askerde olan 1-2 sene önce ayrildigim sevgilim o yüzden bu yazdiklarim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?