- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.281
Eski konu$malarimizi okudum , cok güzeller ...
Rabbim tekrar o günlere dönmeyi nasip eder in$allah :Saruboceq:
Aşığım sana bitanem :asigim: 417 gün sabirla , dualarla beklicem her$eyin eski güzel günlerine dönmesi ümidiyle ...
balum şekerüm yapmadınmı daha sen iftarcokacimcoook
hayirdir ebu$um noldu bilmiyorumkismile aman 12 den az önce gel de yeterki , dert etme gerisini
amin canim amin in$allah hepimizde sag saglim kavu$uruz :Saruboceq:
te$ekkürler güzelim :1rolleyes: sen yenisin bilmiyosundur belki, askerde olan 1-2 sene önce ayrildigim sevgilim o yüzden bu yazdiklarim Şeniz
yok balim daha benim 1 saatim var cokacimcoook , sizinkileri de ALLAH kabul etsin :Saruboceq: afiyet bal $eker olsun
kiyamam sana canim ya :1hug: ALLAH bagi$lasinayyy tatlışım yaaa çok duygulandım yazını okuyuncaa :) bebişten dolayı duygularım tavan yapıyor zaten şu ara. off Allahım tüm sevenleri kavuştursunn kimseyi ayırmasın. Bitanem inan bana 417 gün bekledikten sonra herşey eskisinden çok daha güzel olucakkk. opuyorumnanaktan
Amin cnm..bılmıodum valla ladyım..:gitme: cok gzel ynede tbiki..
selamlaaarr fıstık şeyler opuyorumnanaktan
mehabbet canım senin şafağın kaçtı??
kiyamam sana canim ya :1hug: ALLAH bagi$lasin
amin canim amin :Saruboceq: tesekkür ederim Şenizrabbim bizimde hakkimizda en hayirlisini versin , askerimle beraber degiliz biz maalesef , ama in$allah en kisa zamanda oluruz hayirlisiyla :Saruboceq: böyle beklemek cok zor geliyo haber alamadan felan , tekrar bir araya geldigimizde her$eyin eskisinden de güzel olacagina bende inaniyorum güzelim , eski hatalarimizi ikimiz de görmü$ olduk tekrarlanmaz birdaha
Amin ... :Saruboceq:
Tahmin edebiliyorum canim daha yenisin yerimseniben
bak i$te bu yüzden de cok $anslisiniz , her istediginizde askerinizi arayabilirsiniz , herzaman haber alirsiniz , bende maalesef böyle degil boshayallersmile , ama in$allah en kisa zamanda degi$ir :Saruboceq:
Canim benim,babyke cnm harika bir şafak tablosu yapmışsın bende yapmak istiyorum hangi programla yaptın canım ???
selamlaaarr fıstık şeyler opuyorumnanaktan
mehabbet canım senin şafağın kaçtı??
yine geldim iyi akşamalr herkese
bilmiyorumkismile
yine geldim iyi akşamalr herkese
biliyorum canim okumu$tum , ama yani örnek olarak söyledim üzülmeni gerektircek bisey yok , ALLAH korusun benim durumumda olsaydiniz , ne istediginiz zaman arayabilirdiniz ne de haber alirdiniz boshayallersmilecnm ya daha gtmedı benımkı 2bucuk haftası var bılıyosundur belkı.haklısın ama bölgesınede baglı olur tel konusu. bugun beraberdık çok stres basladı hasret cok yakıcak.eyvahedigeldismile
selam üstadzemuszemus
benim şafak atarsa 76 canım
canımmŞeniz
acabaaaa,sen melaydan devralmak ister misin depük listesini mehabbetim?
her gece saat 12 de bu topikte olmalısın çok önemli bi engelin olmassa eğer..
ne dersin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?