Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy tatlışım yaaa çok duygulandım yazını okuyuncaa :) bebişten dolayı duygularım tavan yapıyor zaten şu ara. off Allahım tüm sevenleri kavuştursunn kimseyi ayırmasın. Bitanem inan bana 417 gün bekledikten sonra herşey eskisinden çok daha güzel olucakkk. opuyorumnanaktan

Amin cnm..bılmıodum valla ladyım..:gitme: cok gzel ynede tbiki..

♥ ♥85 SIYAH_INCI ♥ ♥

♥ ♥89 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥92 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥112 SEHT ♥ ♥

♥ ♥119 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥166 03062008 ♥ ♥

♥ ♥175 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥177 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥179 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥184 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥186 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥191 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 195 FIDES ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥206 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥215 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥220 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

kiyamam sana canim ya :1hug: ALLAH bagi$lasin
amin canim amin :Saruboceq: tesekkür ederim Şenizrabbim bizimde hakkimizda en hayirlisini versin , askerimle beraber degiliz biz maalesef , ama in$allah en kisa zamanda oluruz hayirlisiyla :Saruboceq: böyle beklemek cok zor geliyo haber alamadan felan , tekrar bir araya geldigimizde her$eyin eskisinden de güzel olacagina bende inaniyorum güzelim , eski hatalarimizi ikimiz de görmü$ olduk tekrarlanmaz birdaha

Amin cnm..bılmıodum valla ladyım..:gitme: cok gzel ynede tbiki..

Amin ... :Saruboceq:
Tahmin edebiliyorum canim daha yenisin yerimseniben
bak i$te bu yüzden de cok $anslisiniz , her istediginizde askerinizi arayabilirsiniz , herzaman haber alirsiniz , bende maalesef böyle degil boshayallersmile , ama in$allah en kisa zamanda degi$ir :Saruboceq:

cnm ya daha gtmedı benımkı 2bucuk haftası var bılıyosundur belkı.haklısın ama bölgesınede baglı olur tel konusu. bugun beraberdık çok stres basladı hasret cok yakıcak.eyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile

yine geldim iyi akşamalr herkese

ho$geldiniz kizlar opuyorumnanaktan

cnm ya daha gtmedı benımkı 2bucuk haftası var bılıyosundur belkı.haklısın ama bölgesınede baglı olur tel konusu. bugun beraberdık çok stres basladı hasret cok yakıcak.eyvahedigeldismile
biliyorum canim okumu$tum , ama yani örnek olarak söyledim üzülmeni gerektircek bisey yok , ALLAH korusun benim durumumda olsaydiniz , ne istediginiz zaman arayabilirdiniz ne de haber alirdiniz boshayallersmile
tel konusunu da hic takinti etme , her yerde ankesörlü var , ki bazi askerler gizli de cep telefonu kullaniyolar , o yönden dert etme bence yerimseniben ALLAH kavustursun canim :Saruboceq:

canımmŞeniz

acabaaaa,sen melaydan devralmak ister misin depük listesini mehabbetim?
her gece saat 12 de bu topikte olmalısın çok önemli bi engelin olmassa eğer..
ne dersin canım?

ah canım ya her akşam oniki bilmiyorumki gelebilirmiyim
malum çok önemli bi görevaklinialirimsmile benim diğer devrelerimden herakşam düzenli giren varsa onlara bi söyleyelim derim normald ehep girerim ama onikiye kadar duramıyorum bazen eğer kimse olmazsa seve seve alırım bu görevia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…