- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.541
tamam canlarım sizi hiç merakta bırakmam ben merak etmeyinopuyorumnanaktan
ben ağlamadım maalum bizim ilişki binbir engel aştığı için bu bana o kadar güzel geldi ki hatta askere gitmesine inanılmaz sevinmiştim önce bir burukluk oldu daha sonra gerçekten iyiki gitmiş dedim eğer gitmeseydi biz yine sınırlı görüşecektik ve onun morali kötü olacaktı ama şimdi askerde diyebiliyorum bu yüzden görüşemiyoruz diyebiliyorum ve eskisinden çok daha fazla görüşebiliyoruz artık iyiki askere gitmiş iyiki diyorum a.s sen ağlama sadece tatlı tatlı planlar kur ve her aradığında onu güldür keyifli bir muhabbet yapın kavga etmeyin işte ozaman harika bir askerlik geçirmiş olacaksınız ikinizde çünkü askerlik her erkek için inanılmaz gizemli bir tecrübe aslında tadını çıkarsın sevgilin senin desteğinlee opuyorumnanaktan sakın belli etme üzüldüğünü hep neşeli ol onu asker sevgilim hayatımın askeri diye sev azıcık pohpohla ooooh daha ne olsun amaaa:icecream:
cnm erk arkdşm aradı k bkma gecıktım cvp yasmktaa..her zaman ona destek olucam eskıden ınanılmaz cok aglıyodum ama artık aglmyıp destek olmyı cok ıstıorum,herseyım o bnm yaopuyorumnanaktan:gitme: ama şehr belli olursa rahat,yakın bı yer olursa cok ama cok mutlu olurum cdden.tabi görevde önmli.
valla bizimki şırnak ta hemde komandosundan :hulya: Allah'a güven ona emanet et hayırlısıyla gelsin :Saruboceq: ağlama tabiki yaa destek ol gül eğlen sevgilinle ancak öyle tadı çıkar bu günlerin ve biter kaydirigubbakcemile benimki 2 gündür aramıyor acaba toplama merkezinden geçmişlermidir şırnak a bilemiyorum bekliyorum hala:uhm:
canım benim allah hepsine güç vuvvet versin hayırlısıyal haber alırsın biran önce
çağla sende üzülme elinde olmasada bazı şeyler gayret et :)
valla bizimki şırnak ta hemde komandosundan :hulya: Allah'a güven ona emanet et hayırlısıyla gelsin :Saruboceq: ağlama tabiki yaa destek ol gül eğlen sevgilinle ancak öyle tadı çıkar bu günlerin ve biter kaydirigubbakcemile benimki 2 gündür aramıyor acaba toplama merkezinden geçmişlermidir şırnak a bilemiyorum bekliyorum hala:uhm:
amin canım tek ümidim bu hepsine güç kuvvet versin hepsini korusun bir fırsatını bulursa mutlaka arar beni zaten biricik sevgilimm ben biliyorummm opuyorumnanaktan
selam kızlar.. şöyle bi son yazılara baktımda burda olanlarla tanışmadım sanırım:)
çağla 22 fotonuz çok tatlı :)
ben yenı sayılırım cnm nasılsın hg
allah kolylık versın sana da cnm .bnmkıne kesın komando olursun dıyorlr,acaba boya kıloya göremı senınkı nasıl cnm?
hmm evet tanışmamıştık,ben biraz eskidim ama yoğunluktan giremiyorum nete uzun zamandır:) tşkr ederim sende hoşgeldin.. şafak kaç? olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?