Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm erk arkdşm aradı k bkma gecıktım cvp yasmktaa..her zaman ona destek olucam eskıden ınanılmaz cok aglıyodum ama artık aglmyıp destek olmyı cok ıstıorum,herseyım o bnm yaopuyorumnanaktan:gitme: ama şehr belli olursa rahat,yakın bı yer olursa cok ama cok mutlu olurum cdden.tabi görevde önmli.

valla bizimki şırnak ta hemde komandosundan :hulya: Allah'a güven ona emanet et hayırlısıyla gelsin :Saruboceq: ağlama tabiki yaa destek ol gül eğlen sevgilinle ancak öyle tadı çıkar bu günlerin ve biter kaydirigubbakcemile benimki 2 gündür aramıyor acaba toplama merkezinden geçmişlermidir şırnak a bilemiyorum bekliyorum hala:uhm:

canım benim allah hepsine güç kvuvvet versin hayırlısıyal haber alırsın biran önce
çağla sende üzülme elinde olmasada bazı şeyler gayret et :)

Son düzenleme:
canım benim allah hepsine güç vuvvet versin hayırlısıyal haber alırsın biran önce
çağla sende üzülme elinde olmasada bazı şeyler gayret et :)

amin canım tek ümidim bu hepsine güç kuvvet versin hepsini korusun bir fırsatını bulursa mutlaka arar beni zaten biricik sevgilimm ben biliyorummm opuyorumnanaktan

allah kolylık versın sana da cnm .bnmkıne kesın komando olursun dıyorlr,acaba boya kıloya göremı senınkı nasıl cnm?

allah kolylık versın sana da cnm .bnmkıne kesın komando olursun dıyorlr,acaba boya kıloya göremı senınkı nasıl cnm?

yapıya falan bakıyorlar boylu poslu yapılıysa komando olarak alıyorlar diye biliyorum ben çünkü ben sevgilime ilk girişte soruyorlar komando olmak istermisin diye ben istemiyorum diye hayır yazdırmıştım ama onu komando yapmışlar sağlık testinden sonra komando olduğunu söylemişler... 182 boyu var kilosuda 78 civarıydı askere gitmeden önce tabi şimdi 12 kg vermişti eğitimlerden sonra yine bikac kilo daha almış 70 civarı yeniden yapılı olması da önemli mesela kilo verdi ama çökmedi sevgilim onlara da bakıyorlardır heralde :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…