Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm anldım benımkı de boy ve kılo cok orantılı vücut kas ıyıı baya sanırım komando ,tabı yınede belli olmaz :s

hımm anldım benımkı de boy ve kılo cok orantılı vücut kas ıyıı baya sanırım komando ,tabı yınede belli olmaz :s

ozaman sana da sevgilin '' HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ KOMANDO OLAMAZ '' yazılı bir tişört alır kaydirigubbakcemile3 bana aldı çünkü sevgilimmmmm :asigim: olsun sana da mavi beresini getirir ben askımdan berelerini fularlarını hep aldım heppp kaydirigubbakcemile3:teytey:

süper bi yazıymış bayıldımturkbayragi

:) anummm ne guzel.senınkının acemı bırlık nereydı tatlım?genelde manısa ısparta foça şırnak verıyor dıyorlrda

Melay ım geç kaldım sanırım ....hayırlı olsun cnm doğan güneşin.... Allah ım bida ayrlık göstermesin inş opuyorumnanaktan
sağol papatyam çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
darısı başına inşallah

mel ay şimdi gördüm yaaaaa hadi gözün aydınnnnnnn mevlam hepimize nasip eder o günleri görmeyi inşh:)
sağol canım Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
şafak erzurum 25::)
kızlar sahur sofrası beni bekler hazırlık için görüşürüz iyi sahurlar iyi geceler
melaycığım sanada bol şans :)olumunekankayizsmile

teşekkür ederim betüşümopuyorumnanaktan
seninde depüğe çok az kaldı
:lepi:

süper bi yazıymış bayıldımturkbayragi
ilk bana aldığını gösterdiğinde aman komando demiştim bana sen benim komutanımsın sana subay beresi getirdim demişti :asigim: onun komandoluğu sökmez bana kaydirigubbakcemile3
:) anummm ne guzel.senınkının acemı bırlık nereydı tatlım?genelde manısa ısparta foça şırnak verıyor dıyorlrda

Manisa - Kırkağaç 6. jand. er eğitim alayı tatlım yok ya bazı timleri siirte bağzılarını sivas a 1 tim i bursaya falan veriyorlar ama şöyle timleri yollarken tim başarısına göre yolluyorlar yani bizimkiler atışta ve sporda iyi olduğu için sevgilimin timi siirt ve şırnak a gitti diğerlerini dağıtıyorlar başarı sırasına göre

ahhh o timler yok muu ahhh
benim aşkımda timdeydi ve de siirtte
ama artık siirt falan yoooookk
:lepi:

hımm anladım canım cok soru sordummmm:) k bakma tatlım ya hadı iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…