- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.561
ben henuz şafak sayanlardan değilm cnm ıkı bucuk hafta sonra allaha emanet..
yapıya falan bakıyorlar boylu poslu yapılıysa komando olarak alıyorlar diye biliyorum ben çünkü ben sevgilime ilk girişte soruyorlar komando olmak istermisin diye ben istemiyorum diye hayır yazdırmıştım ama onu komando yapmışlarsağlık testinden sonra komando olduğunu söylemişler... 182 boyu var kilosuda 78 civarıydı askere gitmeden önce tabi şimdi 12 kg vermişti eğitimlerden sonra yine bikac kilo daha almış 70 civarı yeniden yapılı olması da önemli mesela kilo verdi ama çökmedi sevgilim onlara da bakıyorlardır heralde :uhm:
iiyilik güzellik attırdık işte şafakları ne olsun
şafak kaç?:)
hımm anldım benımkı de boy ve kılo cok orantılı vücut kas ıyıı bayasanırım komando ,tabı yınede belli olmaz :s
ozaman sana da sevgilin '' HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ KOMANDO OLAMAZ '' yazılı bir tişört alır kaydirigubbakcemile3 bana aldı çünkü sevgilimmmmm :asigim: olsun sana da mavi beresini getirir ben askımdan berelerini fularlarını hep aldım heppp kaydirigubbakcemile3:teytey:
ozaman sana da sevgilin '' HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA HER KIZIN SEVDİĞİ KOMANDO OLAMAZ '' yazılı bir tişört alır kaydirigubbakcemile3 bana aldı çünkü sevgilimmmmm :asigim: olsun sana da mavi beresini getirir ben askımdan berelerini fularlarını hep aldım heppp kaydirigubbakcemile3:teytey:
sağol papatyam çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanMelay ım geç kaldım sanırım ....hayırlı olsun cnm doğan güneşin.... Allah ım bida ayrlık göstermesin inş opuyorumnanaktan
sağol canım Allahım hepinize tez zamanda nasip etsin inşallahopuyorumnanaktanmel ay şimdi gördüm yaaaaa hadi gözün aydınnnnnnn mevlam hepimize nasip eder o günleri görmeyi inşh:)
şafak erzurum 25::)
kızlar sahur sofrası beni bekler hazırlık için görüşürüz iyi sahurlar iyi geceler
melaycığım sanada bol şans :)olumunekankayizsmile
ilk bana aldığını gösterdiğinde aman komando demiştim bana sen benim komutanımsın sana subay beresi getirdim demişti :asigim: onun komandoluğu sökmez bana kaydirigubbakcemile3süper bi yazıymış bayıldımturkbayragi
:) anummm ne guzel.senınkının acemı bırlık nereydı tatlım?genelde manısa ısparta foça şırnak verıyor dıyorlrda
saat 00.00 itibari ile şafak 146
oy oy oyoyy akannehir
hmm az bişey kalmış,hayırlısıyla gidip gelir inşh..
kızlar hepinize hayırlı sahurlar davulcu çıktı bizim burda
ilk bana aldığını gösterdiğinde aman komando demiştim bana sen benim komutanımsın sana subay beresi getirdim demişti :asigim: onun komandoluğu sökmez bana kaydirigubbakcemile3
Manisa - Kırkağaç 6. jand. er eğitim alayı tatlımyok ya bazı timleri siirte bağzılarını sivas a 1 tim i bursaya falan veriyorlar ama şöyle timleri yollarken tim başarısına göre yolluyorlar yani bizimkiler atışta ve sporda iyi olduğu için sevgilimin timi siirt ve şırnak a gitti diğerlerini dağıtıyorlar başarı sırasına göre
ilk bana aldığını gösterdiğinde aman komando demiştim bana sen benim komutanımsın sana subay beresi getirdim demişti :asigim: onun komandoluğu sökmez bana kaydirigubbakcemile3
Manisa - Kırkağaç 6. jand. er eğitim alayı tatlımyok ya bazı timleri siirte bağzılarını sivas a 1 tim i bursaya falan veriyorlar ama şöyle timleri yollarken tim başarısına göre yolluyorlar yani bizimkiler atışta ve sporda iyi olduğu için sevgilimin timi siirt ve şırnak a gitti diğerlerini dağıtıyorlar başarı sırasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?