- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.581
bizim de safaaaaaaak 324 maglesef yaaaaaaa offfffffffff offffffffffff sıkılıyorum ki çok özledim çokkkkkkkkk
ben napayım kısss şafak felan daha gözükmiyi 457 günmafoldumben
Hoşgeldin cnmmm
ne güzell yakında plakalardasın desene yerimseniben
Pervin hoşgeldiin canım,bebek müjdeni gamze verdi.
Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah
balparem hoşbulduk canım evet gamze sağolsun topik bile açmış çok şaşırdım görünce amin inşallah sağlıkla kucağıma alırım bende.
ALLAH sanada özlemden başka dert vermesin
evet tatlım burdayım inşallah.siz teyze olunca bizim yeğenimizde yolda olur inşallah:CüvCüv:Yaşasın ozaman artık burdaysan zemuszemus inşallah canım benim önce Rabbim seni kurtarsın bi teyze olalım hihoyyyt
cancuuuu geçer kıııız sıkma canını:teselli:
sende yakında gelirsin 400 ler biter 300 ler biter 200 ler ve 100 lere başlarsın bacım üzülme bak ben şu anda 400 leri bitiriyorum oyüzden çok mutluyum yaa:teytey: 400 leri bitir gerisi gelir kardeşimturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ooda dogru cnm benimde sanki bana durdu gibi geliyo :gitme:
yorgunum :sinifsinif:
2 hafta sonra bugün aşgumla el ele kol kola olucazzzz:kedi: Allahımmm nolurr 2 hafta çabuk geçsinn :Saruboceq:
BİTEN=323
ŞAFAK=107mafoldumben:gitme:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
mafoldumbenÇOK ÖZLEDİM AŞKIM KURBAN OLDUĞUM ARA ARTIK NOLURmafoldumben
:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:
MUHAMMEDİM
kizlar bende geldim araniza senağlama bugun teslim oldu tam 450 gunumuz varnasil bitcek bugunler bilmiyorum. dun aksam izmirden gecirdim askimi. bugun bu saatlerde cooktan teslim oldu birligine. sivasta yapiyor askerligini. bu gunlerde gececek insallah
hos bulduk canim insallh cabuk gecerbu gunler ...az once konustum bnde daha kayitlari bile yapilmamis bu saate kadar sivil oturuyorlarmis. daha yeni ayrildigimiz icin kendime gelemedim bu surece alismam zaman alicak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?