- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.821
normlde agustos 20ydı bayram dıye eylul 13 oldu poff gıdıp gelsın bı an önce ,bencede cnm kesın bayrama kalır öğrenmesı.
yok canım ya özel günüm geçti..önerin için sağol güzelim kafamı dagıtmak için nette dolanıyorum ama yok bana mısın demiyor..cıldırcak gibiyim
sabah hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim bi anda tuhaflaştım..ağlamakla ağlamamak arasındayım resmen..böyle etrafta ne varsa kırıp dökmek istiyorum..
Hoşbuldukk cnmm.. İyim çok şükür,sen nasılsın ? İşten geldim direk pc başına geçtim
yoksa zaman geçmiyo valla yerimseniben
Sevindim canim zemuszemus bende iyiym canim ayni iste degisen birsey yokBayram'a kadar uzatırlar bence, arada kalıncada zor yaa benmkininde gidişi
uzamıştı böle, gitmiyomusun hala diyodum
in$allah öyledir canim , cok sagol cok güzel moral veriyosun:1rolleyes:ladyim sen hıc kafana takma bak numarasınıda vermıs bu kocamannnnn bir adım demektır emın olyerimsenibenŞeniz
yok canım ya özel günüm geçti..önerin için sağol güzelim kafamı dagıtmak için nette dolanıyorum ama yok bana mısın demiyor..cıldırcak gibiyim
sabah hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim bi anda tuhaflaştım..ağlamakla ağlamamak arasındayım resmen..böyle etrafta ne varsa kırıp dökmek istiyorum..
kızlarrrrrr ben bu alıntı yapın yanında ki HQ yazan şeyı anlamıyorum yardım edınnnnn.dun susum anlatdı yıne yapamdım.tek tek alıntı yapmak ıstıom.ama olmuoooooo:bbo:
Sevindim canim zemuszemus bende iyiym canim ayni iste degisen birsey yok
bende KK siz yapamaz oldum ya
aynen canim artik o kadar ertelendi ki git artik diye tutturdum :1closedeyes:
Bekliceksiniz canım, sabırla :teselli:
Ufff kızlar gebeyken asker beklemek çok zor ya. Şimdiki aklım olsa gebe kalmazdım... Olmuyor insanın erkeği yanında olmadann. Kime naz yapıcam ben şimdii ? Aşerince kimden mevsimi olmayan meyveleri isticem((((
:teselli: Ayy canım yaa onun içinde çok zordurr kesin, seni böle
bırakıp gitmek istemezdi şu askerlik resmen engel yaa herşeye
izine falan gelirse tatlım toptan bi Naz yaparsın askerinee
dengele durumu hamilelik naz olmadan aş ermeden geçirilirmi hiç delikafadulden
Gündüz işten fırsatım olsa giricem bende ama giremiyorumm..
Akşamları işte =))) Yoksa hiç çıkmıcam KK'dan :lepi:
Sevindim canim zemuszemus bende iyiym canim ayni iste degisen birsey yok
bende KK siz yapamaz oldum ya
aynen canim artik o kadar ertelendi ki git artik diye tutturdum :1closedeyes:
in$allah öyledir canim , cok sagol cok güzel moral veriyosun:1rolleyes:
:1hug: canim ya kiyamam , insallah cabucak gecer bu durumun
bazen bana da öyle oluyo birden bire icime bisey oturuyo sanki boshayallersmile
yaa geçmez geçmiyor işteeekıyamıyorumki onada 3 gün sonra yemin töreni var 1 gün beraber olucaz. Bilmediğimiz bi şehirde o kadar zorluk yaşamışken nası naz yaparım.. ühüüü kocamı istiyorummm
:lepi: aynen firsatim oldukca burdayim
ama $imdi gitmem lazim öpüyoruuuum hepinizi opuyorumnanaktan hayirli iftarlar kizlar ALLAH kabul etsin
yaa geçmez geçmiyor işteeekıyamıyorumki onada 3 gün sonra yemin töreni var 1 gün beraber olucaz. Bilmediğimiz bi şehirde o kadar zorluk yaşamışken nası naz yaparım.. ühüüü kocamı istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?