Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kastamonuda tatlımm.. diyarbakıra gidicek ama 3 hafta sonraa. .seninki nerdeydi canım ?

benimki kırklareli vize ilçesinde ve orada kalacak daha teslim eder etmez öğrendik.ben çok heyecanlıyım sanki kocamla ilk kez buluşacakmışım gibi sende durumlar nasıl.evci çıkartabilecekmisin?geri sayım başladı 3....

Kesinlikle iç göstermeyen ancak her zaman önyargılara sebebiyet veren beyaz pantolon çok mu dikkat çeker acaba. Ben gebe olduğum için düşük belli pantolonlarla daha rahat ediyorum çünkü. Leblebi yutmuş solucan gibiyim zaten şuan Minicik göbeğim varrr

Bizde kastamonuda kalır diye düşünüyorduk ancak gittiği gün diyarbakıra çıkacağı belli oldu. Ahhh nası heyecanlıyım anlatamammm sanki bi daha hiç gitmicekmiş gibi hissediyorum. Evci çıkarıcam hayatım 1 gün beraber kalabilicezz. Of çok zor ya bide bizim bebeğimiz olucakk.. Onsuz bu günler çok üzüyor beni. Çok heyecanlıyım bende. Kocama çok aşığımmm. Son 3 canımm bu 3 gün hemen geçsin ama siz kavuşunca o 3 gün geçmek bilmesin inşallah. Doya doya dolu dolu bi 3 gün geçirmenizi diliyorumm

canım bence beyaz pantolon giyme her ihtimale karsı..biz gittiğimizde her yer dolmustu ve bazen ayakta durduk bazen duvar kenarlarına oturduk..koyu renk pantolon giymen daha iyi olabilir

ayy hayırlı olsun bebişin canım bu ay bende çok umutluydum ama olmadı malesef napalım kısmet.neyse beyaz pantolana gelince bence giyme neden dersen orada yerlere falan oturursun çok çabuk kirlenir ve rahatsız olursun.tabi sen daha iyi bilirsin.elbisen falan varsa oda rahat olur hem sen hem bebiş rahat eder.bilmiyorum ama ben hamilelere şöyle cicili bicili elbiseleri çok yakıştırıyorum

ayyy canımsın ağzından bal akıyor adeta burda gecmek bilmeyen zaman umarım ordada gecmez ve ben böcüğüme azda olsa doyarıımm.ona öyle bir sarılacamki koccamannnnnnnn.tatlı böcüğüm benim azkaldı geliyommmmmmkaydirigubbakcemile3

Haklısın canım giymicem teşekkür ederim önerilern için. Haklısınızz. Kuzum kızma bana ama her işte bir hayır vardır. Askerin dönünce olsun hayatım bak ben çok sıkıntı çekiyorum onsuz gerçekten. Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Bu günlerde ona öyle çok ihtiyacım varkii... Onun bi parçası hep benimle bunu bilmek mükemmel ama bi yandan ikimizde muhtacız ona.. İnşallah dönünce een dombişinden en şekerinden bi yavrunuz olur tatlışımm. Ayyy cicili elbiselerimiz olmazmıı yaa herşeyimiz böcüklü kelebekli ama dikkat çekmemek gerekk. Sonra seninde ne kokoş karın varmış derler kocacıma fena olur valla :)

Haklısın tatlım yolda felan kirlenebilir bide. Doğru söylüyorsun. Sen nasıl oldun bu arada daha iyi misin canım ?

sağol tatlım..akşama göre biraz daha iyiyim sanki..iftara yakın uyandım..nişanlımla konustum ses tonumdan moralimin biraz bozuk oldugunu anladı ama yorgunum dedim umarım kafasına takmaz..şimdi de onu düşünüyorum..

ne durumdayım anlıyosundur zaten güzelim..

bu arada ankradan ulaşımı nasıl sağlıcaksın..orda kıyafet değiştirme sansın olmayabilir herşeyi düşün derim..

cunku ben giderken koyu renk giymiştim orda beyaz gömlek giyerim diye düşünmüştüm ama fırsat olmamıştı..

ayy üzülmese bari sesin öyle diyeee. neyse yarınn hoppidi kuppidi konuşur toparlarsın hayatıımm :)) hmm yok ankaradan basıp gitcem kendim yakın zaten. evde giyinir giderim canım direk. gerçekten bende beyaz gömlek giymeyi düşünüyordum. en sevdiği renk benim kocişiminnnnn

haklısın canımcım yaa daha 3. denememizdi bir gelsin Allahın izniyle sürüyle çocuk yaparım artıkkaydirigubbakcemile3 şaka bir yanada doğru yaa çok dikkat çekmemek gerek yoksa benim delikanlım erim yiğidim sinirlenirlmaz: en iyisi bir jean bir badi ideal olan bu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…