Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam kızlar hayırlı haftalar hepinize bu haftada su gibi geçsin inşallah
Şafak 425 400 ler bitsin artık

Heyy gidi günlerrr
400ler bitsin diye kederleniyormuşum bir zamanlar..
Şimdi şafak olmuş 171 vay be zaman geçiyormuş gerçektenn..

Kızlaaarrr sevgilim aldı teskeresiniii!
İkimizde hala inanamıyoruz. Yarın sabah saat 6 da burda inşallah.
Sonunda atlattık bu zor dönemi. Dilerim ki Allah'tan siz de bugünleri görürsünüz:Saruboceq:
Kıyafetlerim asılı yatağımın başucunda, kalbim hazır zaten ağzımda, şimdi tek olması gereken onun sağ salim gelmesi:asigim::asigim:

hayırlı olsun canım son ayrılığınız olsun inşallah rabbim bi daha hiç ayırmasın kazasız gelsin yolundan sende yedin şafağı haa helal olsun kaydirigubbakcemile5:içelim:

bitiyor canım haklısın ama sanırım şafak biterken bizde bitiyoruz şafak bitiiğinde bi bakmışız son bi gücümüz kalmış o zaman da sevdiğimiz gelmiş oluyor tüm gücümüz geri geliyor .allah doğan güneş demeyi ve evine temellli geldiği günleri göstersin inşallah:Saruboceq:

evet bugün mesela acayipti ne bilim yaa bittine inanamıyo oda sabah kalkar kalkmaz beni arar o kesin

geldimi canım askerin hayırlı olsun

yazdıklarına çok duygulandım boshayallersmile Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.

Ohh konuştum enerji doldum birden. Ya kapattıkça tekrar o numarayı arayasım geliyor kızlar sizde böyle oluyorsunuz değilmi kapatınca kötü oluyorum

banada aynı şey oluyor, bu akşam yemekteyken aradı biraz konuşabildik. hemen intikale gidiceklermiş bilmiyorumkismile sabaha karşı dönceklermiş askeriyeye. telefonu kapatmamak için habire bişeyler söylüyoruz birbirimize zorla kapatabildik :kedi:

canım benim çok zor ama dayanıcaz artık napalım :1hug:

yazdıklarına çok duygulandım boshayallersmile Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.

Çook teşekkür ederimm. Yarında büyük bi sevinçle kavuşma sahnemizi anlatıcammgamyoncuiremsu

Bu arada beenimki intikale gidince dağda sabaha kadar oturuyordu. Gerçi o çok rahattı Adana'da. Sözde komandoyduu=)) Dağda bunları görüce köylüler evden börek, çay yapıp onlara götürüyorlamış. Bi de bunlar yemek istemeyince kendilleri zorla yedirirp 'yiyin yiyin siz güçlü olun ki bizde rahat uyuyalım yataklarda' diyorlarmışşguclubacismile

Geriye dönüp bakınca benimde çok anım varmış aslında askerlikle ilgili. Sanki beraber yaptık askerliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…