- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.841
Kızlar bende çıkıyorum, iftara kadar yatayım barii.. =)
Kendinize iyi bakınn..
aynen yoksa bayılcam bugun cok acıktım.son 1 satt.hadı hayırlı ıftarlar cnm
Bu gün aramadı ya neden acaba :sinifsinif:
asker bu tatlım hemde daha yeni asker işi vardır kesin hemen aklına kötü bişey getirme
O bana burası çok rahat oturuyoruz satranç filan oynuyoruz tv izliyoruz demiştide ondan merak ettim duygum ya gerçi orda 3. günü daha bi işimi vardır acaba
Ee duygum siz neler yaptınız peki opuyorumnanaktan
Hareketleri filan nasıl adaptasyon sorunu yaşıyormu
Kızlaaarrr sevgilim aldı teskeresiniii!
İkimizde hala inanamıyoruz. Yarın sabah saat 6 da burda inşallah.
Sonunda atlattık bu zor dönemi. Dilerim ki Allah'tan siz de bugünleri görürsünüz:Saruboceq:
Kıyafetlerim asılı yatağımın başucunda, kalbim hazır zaten ağzımda, şimdi tek olması gereken onun sağ salim gelmesi:asigim::asigim:
Selam kızlar hayırlı haftalar hepinize bu haftada su gibi geçsin inşallah
Şafak 425 400 ler bitsin artık
Heyy gidi günlerrr
400ler bitsin diye kederleniyormuşum bir zamanlar..
Şimdi şafak olmuş 171 vay be zaman geçiyormuş gerçektenn..
evet bugün mesela acayiptine bilim yaa bittine inanamıyo oda sabah kalkar kalkmaz beni arar o kesin
hayırlı olsun canım son ayrılığınız olsun inşallah rabbim bi daha hiç ayırmasın kazasız gelsin yolundan sende yedin şafağı haa helal olsun kaydirigubbakcemile5:içelim:
Ah canım bu güzel dualar için ne kadar teşekkür etsem az kalırropuyorumnanaktan
Kızlaaarrr sevgilim aldı teskeresiniii!
İkimizde hala inanamıyoruz. Yarın sabah saat 6 da burda inşallah.
Sonunda atlattık bu zor dönemi. Dilerim ki Allah'tan siz de bugünleri görürsünüz:Saruboceq:
Kıyafetlerim asılı yatağımın başucunda, kalbim hazır zaten ağzımda, şimdi tek olması gereken onun sağ salim gelmesi:asigim::asigim:
Ohh konuştum enerji doldum birden. Ya kapattıkça tekrar o numarayı arayasım geliyor kızlar sizde böyle oluyorsunuz değilmi kapatınca kötü oluyorum
banada aynı şey oluyor, bu akşam yemekteyken aradı biraz konuşabildik. hemen intikale gidiceklermiş bilmiyorumkismile sabaha karşı dönceklermiş askeriyeye. telefonu kapatmamak için habire bişeyler söylüyoruz birbirimize zorla kapatabildik :kedi:
yazdıklarına çok duygulandım boshayallersmile Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?