- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.861
Kızlaaarrr sevgilim aldı teskeresiniii!
İkimizde hala inanamıyoruz. Yarın sabah saat 6 da burda inşallah.
Sonunda atlattık bu zor dönemi. Dilerim ki Allah'tan siz de bugünleri görürsünüz:Saruboceq:
Kıyafetlerim asılı yatağımın başucunda, kalbim hazır zaten ağzımda, şimdi tek olması gereken onun sağ salim gelmesi:asigim::asigim:
Çook teşekkür ederimm. Yarında büyük bi sevinçle kavuşma sahnemizi anlatıcammgamyoncuiremsu
Bu arada beenimki intikale gidince dağda sabaha kadar oturuyordu. Gerçi o çok rahattı Adana'da. Sözde komandoyduu=)) Dağda bunları görüce köylüler evden börek, çay yapıp onlara götürüyorlamış. Bi de bunlar yemek istemeyince kendilleri zorla yedirirp 'yiyin yiyin siz güçlü olun ki bizde rahat uyuyalım yataklarda' diyorlarmışşguclubacismile
Geriye dönüp bakınca benimde çok anım varmış aslında askerlikle ilgili. Sanki beraber yaptık askerliği
selam kızlarr
merhaba mehabbet hoşgeldin :1hug:
sessiz bu gece burası.
kızlarrrrrr ben bu alıntı yapın yanında ki HQ yazan şeyı anlamıyorum yardım edınnnnn.dun susum anlatdı yıne yapamdım.tek tek alıntı yapmak ıstıom.ama olmuoooooo:bbo:
kaydirigubbakcemile3 bende yeni ögrendim daha hic öyle biseyin oldugunu bile bilmiyodum
canim alinti yapmak istedigin mesajlarda tek tek basiyosun ona , alinti yapmak istediklerin birikiyo yani sonra cevap yaz a basinca tüm alintilar alt alta geliyo hepsinin tek tek cevabini yazarsin insallah anlatabilmisimdira.s.
Kuzucuklarr bana yardım edinn. Cuma günü askerimin yemin töreni varr. Çok heyecanlıyım, askerinin yemin törenine gidenler ne giydiler giderken? Yani ben hiç bilmiyorum ne giyilir nasıl gidilir? Nasıl bi ortam acaba ?
canım benim bi arkdaşım da gitmişti arama falan yapılyormuş elinde çanta vs olmasın uzun sürüyomuş yani
Kuzucuklarr bana yardım edinn. Cuma günü askerimin yemin töreni varr. Çok heyecanlıyım, askerinin yemin törenine gidenler ne giydiler giderken? Yani ben hiç bilmiyorum ne giyilir nasıl gidilir? Nasıl bi ortam acaba ?
pufidik senin eşin nerdeydi?
CANIM benim eşimin cuma günü yemin töreni var kısada olsa 3 gün ona kavuşacam.vallahi ben elbise giyecem kısa olmamak kaydıyla ne de olsa bebişime güzel gözükeyim ayy çok özledim cennet kokulumuopuyorumnanaktan
rica ederim canım hayırlı kavuşmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?