Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ya çok sevindim inşallah bizlerede nasip etsin

komando değil benim nişanlım.ustaya geçeli bir hafta oldu. herkesi götürmüşler anlamadım bendebilmiyorumkismile
bu gece uyumayacakları için yarında izinli olacaklarmış.Allah korusun hepsini.

ben listeyi hazırlıyorum heralde 12yi bekleyemicem

duygumda güya askeriyle kavuşmasını anlatıcaktı ben ona sorarımklava:
bi gün bizde kavuşuruzda inş askerlerimize bizde kaçamak yaparız kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrr ben bu alıntı yapın yanında ki HQ yazan şeyı anlamıyorum yardım edınnnnn.dun susum anlatdı yıne yapamdım.tek tek alıntı yapmak ıstıom.ama olmuoooooo:bbo:

ay iyiki sormuşsun canım bend eöğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3

sağol cicim bende bi türlü beceremiyodum artık bende tam bir kk'lıyım:roflol:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=36 KARS SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=45 MANİSA SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=61 TRABZON SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=68 AKSARAY SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=68 AKSARAY SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=72 BATMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:
Kuzucuklarr bana yardım edinn. Cuma günü askerimin yemin töreni varr. Çok heyecanlıyım, askerinin yemin törenine gidenler ne giydiler giderken? Yani ben hiç bilmiyorum ne giyilir nasıl gidilir? Nasıl bi ortam acaba ?

Askerim bugünki süprizin beni ne kadar mutlu etti bilemezsin
seni çok seviyorum
bugün nerdemiyiz?

turkbayragiŞAFAK 72 BATMANA SELAMLARR turkbayragi

:dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Kuzucuklarr bana yardım edinn. Cuma günü askerimin yemin töreni varr. Çok heyecanlıyım, askerinin yemin törenine gidenler ne giydiler giderken? Yani ben hiç bilmiyorum ne giyilir nasıl gidilir? Nasıl bi ortam acaba ?

canım benim bi arkdaşım da gitmişti arama falan yapılyormuş elinde çanta vs olmasın uzun sürüyomuş yani

CANIM benim eşimin cuma günü yemin töreni var kısada olsa 3 gün ona kavuşacam.vallahi ben elbise giyecem kısa olmamak kaydıyla ne de olsa bebişime güzel gözükeyim ayy çok özledim cennet kokulumuopuyorumnanaktan

ayy benimkininde cuma günüüü :) ben 1 gün görebilicem ama olsunnn.. sanada hayırlı kavuşmalar tatlımm mehtabımıza çok az kaldııı :) darısı şafağımıza olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…