Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Off kızlar off bu gün kötüyüm ya ortada hiç birşey yok ama ağlamak istiyorum sürekli mafoldumben

ayy niçin tatlım yaaa ? bilinçaltında vardır elbet bişi? konuşamadın mı askerinle? yada şafak seni karamsarlığa mı sürükledi? illaki vardır bi düşün çözmeye çalışalım canım yaaa.. hepimize oluyor, zor bi dönem bu geçicekkk.. Kendini üzmemeye çalış

evet canım alışkın değil zaten benim sesimin bozuk olmasına..ama arada insanın sinirleri bozuluo tabi..işte çok yoruldum dedim umarım inanmıstır..

kastamonundaydı dimi eşin yakın tabii ama sen yinede bebişi düşünerek rahat giyin..

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin şimdiden canım..

Dursan orada…
Gitmesen, kalsan bu gece…
Ses etmem inan, rahatsızlık vermem.
Çekilirim bir köşeye sessizce. Varlığını bilmek ve yakınımda görmek yeter bana. Zaman çoğalır, gece ömür olur içimde. Sen yeter ki gitme, kal bu gece.
Orada…
Ve öylece…

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Haklısın canım moral bozukluğu hepimizde oluyor zaman zaman. Mümkün olduğunca az hasarlı geçirmeye çalışmak önemli. Kastamonuda canım evet rahat giyinicem çok teşekkür ederimmm, inşallah sizede nasip etsin Allah bu yüce duyguyuu

Şafakta çok canım ama sanırım sorun askerim olabilir bilmiyorum. Telefonda konuştuk ama ben çok ağladım çünkü beni biraz sinir etti ve o ben ne kadar sinirlenirsem okdr üstüme gelir eğlenir yani hoşuna gidiyor ama ben kötü oluyorum dün tlfnu kapatalım dediğinde kapatmayalım diye zorladm komutanı azarlamış kapatmayıncada kızdı biraz bu gün bana akşama kdar aramadım sinirlerim yatışsın diye dedi. bilmiyorum çok bozuldum aramamasına mafoldumben ben onu bekliyorum bişeymi oldu diye ama o aramıyor mafoldumben ilk kez oldu böyle birşeyde bende çok üzüldüm

Off kızlar off bu gün kötüyüm ya ortada hiç birşey yok ama ağlamak istiyorum sürekli mafoldumben

Canım bişeyde yok ama fenayım ya :sinifsinif:

canım akşam bende kendımı kotu hıssedıyordum uyumaya calıs sabaha bişeyin kalmaz inşallah..artık havalar mı karamsarlıga sokuo şafak mı bunalıma sokuo bilemiyorum ama bende bugun çok kötüydüm..Allah sabır versin bizlere ve askerlerimize.. :Saruboceq:

ohh oh ne guzel canım

sağol canım

kızlar birşey sorucam.şimdi 30 gunluk izin kullanma hakları varya bu 7gun dagıtıjm ıznıne geldıkten sonra ıstedıgı zman gelebılıyormu ızne,bir de 4 gun 5 gun kendımı karar werebılıyor yanı 3gunluk olsa o izni aylara dağıtma ımkanı olabılrmı nasıl oluyor kızlarrrrr

canım yardımcı olmak isterdim ama malesef daha acemiyim ama öğrenirsem sana bildiririm muhakkak

Amin canım inşallah :Saruboceq:

canım bildiğim kadarıyla o askerlik yaptıgı yere goredegısıyor..bazı yerler 3 gunde verıyor ama benım nısanlımın oldugu yerde 3 gun vermıyorlar..bı hafta verıyorlar mınımum..askerın sana daha kesın bılgı verebılır..

Cankuşum anlaşıldı bak sorunun. Sen kendine göre haklısın o da kendine göre haklı. Tartışmamanız için sinirlerinin yatışmasını beklemiş kendince doğru olanı yapmış lütfen üzme kendini. İnsan sevdiğiyle uğraşır unutma, sen keyiflen ağlama diye eğlenir görünüyordur tatlım inan bana. Çünkü onlar ordayken burda onları bekleyen bizlerin ağlamasını üzülmesini reddediyor beyinleri, dolayısıyla ters etki yaparak eğleniyor maskesi takıyor seninle konuşurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…