- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.901
Off kızlar off bu gün kötüyüm ya ortada hiç birşey yok ama ağlamak istiyorum sürekli mafoldumben
bende öyleydim tatlım ama kendimi ferah tutmaya çalış zor biliyorum ama güzel şeyler düşün kendine meditasyon uygula hadi şimdi yoga zamanı
kkızlar olmuo ya poffffffffffff,ben neden yapamıom:1no2:
ohh oh ne guzel canımşafağımız 315
mehtabımız 18
2 gün aşkımın yanında olcam inşallah:Saruboceq:
neden tatlım ya hayırdırOff kızlar off bu gün kötüyüm ya ortada hiç birşey yok ama ağlamak istiyorum sürekli mafoldumben
ayy üzülmese bari sesin öyle diyeee. neyse yarınn hoppidi kuppidi konuşur toparlarsın hayatıımm :)) hmm yok ankaradan basıp gitcem kendim yakın zaten. evde giyinir giderim canım direk. gerçekten bende beyaz gömlek giymeyi düşünüyordum. en sevdiği renk benim kocişiminnnnn
Canım bişeyde yok ama fenayım ya :sinifsinif:
Dursan orada…
Gitmesen, kalsan bu gece…
Ses etmem inan, rahatsızlık vermem.
Çekilirim bir köşeye sessizce. Varlığını bilmek ve yakınımda görmek yeter bana. Zaman çoğalır, gece ömür olur içimde. Sen yeter ki gitme, kal bu gece.
Orada…
Ve öylece…
evet canım alışkın değil zaten benim sesimin bozuk olmasına..ama arada insanın sinirleri bozuluo tabi..işte çok yoruldum dedim umarım inanmıstır..
kastamonundaydı dimi eşin yakın tabii ama sen yinede bebişi düşünerek rahat giyin..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin şimdiden canım..
ayy niçin tatlım yaaa ? bilinçaltında vardır elbet bişi? konuşamadın mı askerinle? yada şafak seni karamsarlığa mı sürükledi? illaki vardır bi düşün çözmeye çalışalım canım yaaa.. hepimize oluyor, zor bi dönem bu geçicekkk.. Kendini üzmemeye çalış
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Off kızlar off bu gün kötüyüm ya ortada hiç birşey yok ama ağlamak istiyorum sürekli mafoldumben
Canım bişeyde yok ama fenayım ya :sinifsinif:
ohh oh ne guzel canım
kızlar birşey sorucam.şimdi 30 gunluk izin kullanma hakları varya bu 7gun dagıtıjm ıznıne geldıkten sonra ıstedıgı zman gelebılıyormu ızne,bir de 4 gun 5 gun kendımı karar werebılıyor yanı 3gunluk olsa o izni aylara dağıtma ımkanı olabılrmı nasıl oluyor kızlarrrrr
Mersi canımcım arada bir gelir döktürürüm.
bu gidişle ozan olacamkaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah :Saruboceq:Haklısın canım moral bozukluğu hepimizde oluyor zaman zaman. Mümkün olduğunca az hasarlı geçirmeye çalışmak önemli. Kastamonuda canım evet rahat giyinicem çok teşekkür ederimmm, inşallah sizede nasip etsin Allah bu yüce duyguyuu
kızlar birşey sorucam.şimdi 30 gunluk izin kullanma hakları varya bu 7gun dagıtıjm ıznıne geldıkten sonra ıstedıgı zman gelebılıyormu ızne,bir de 4 gun 5 gun kendımı karar werebılıyor yanı 3gunluk olsa o izni aylara dağıtma ımkanı olabılrmı nasıl oluyor kızlarrrrr
Şafakta çok canım ama sanırım sorun askerim olabilir bilmiyorum. Telefonda konuştuk ama ben çok ağladım çünkü beni biraz sinir etti ve o ben ne kadar sinirlenirsem okdr üstüme gelir eğlenir yani hoşuna gidiyor ama ben kötü oluyorum dün tlfnu kapatalım dediğinde kapatmayalım diye zorladm komutanı azarlamış kapatmayıncada kızdı biraz bu gün bana akşama kdar aramadım sinirlerim yatışsın diye dedi. bilmiyorum çok bozuldum aramamasına mafoldumben ben onu bekliyorum bişeymi oldu diye ama o aramıyor mafoldumben ilk kez oldu böyle birşeyde bende çok üzüldüm
canım yardımcı olmak isterdim ama malesef daha acemiyim ama öğrenirsem sana bildiririm muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?