Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy yavru kuşum benim uzun dönemmi gidecek annem

evetttttttttmafoldumben eskıden daha kotuydum hıc destek olmuyodum sarılıp sarılıp ağlıyordum artık burda arkadaslarında desteğiyle daha destek ve moral vermeye basladım aşkımda da stres basladı cok zor olucak ayrılık ama ailemden ızın aldım 15 ay boyunca 4 kez gıtme iznım var:) o en azından cok ıyı destek oldu benım ııcn,en azından o da ızne gelıcek ama bakalım hangı şehıre düşücek hağla acıklanmadı.

garakda gördüm onu dolmustan iner inmez karsıma dikildi onu görünce elim ayam titredi bosluga düştüm resmen ya görük sarıldık birbirimize bi sarılısı var kokumu içine cekti kalbi güm gümdür öle kaldık zaman durdu gibi bida onu bırakmak istemedim yol boyunca konustuk rüyda gibiydim sanki uyanacaktım o gene askeriye olcaktı ama değildi işte simdi msnde onla konusuyorum onunlaydım bugün inanamıyorum ablası gildieydik bütün gün gözlerimin içine bakıyodu bütün gün ayhhhhh ona baktımca yüreğim cıkcak gibiydi yaaaaaaa anlatamam nasl hissettimi garajdaki sarılısını unutmıcam hiç

canım en azından gitme sansın var çok sanslısın :)

geciyor canım yaa öyle yada böyle geciyor ilk hafta biraz sancılı bir dönem sudan çıkmış balık gibi hissediyorsun,dışarda yürürken elini koyacak yer bulamıyosun,2 gün falan iştahsız avare gibi dolaşıyosun ama inan bana rabbim öyle bir sabrını veriyorki sen bile şaşırıp kalıyosun bir anda o ambiyana alışmışsın..yani uzun lafın kısası sayılı gün değilmi elbette geçecekkkkkkk

ayyyyy canım benim yaaaaaaa maşallah maşalllahhhhhhh !!! çok hoş yaa... mükemmel bir duygudur eminim. beraber olmadığınız günlerin acısını çıkarın bitanemmmm artık hayat sizinnn !!!

duygu ya ne güzel anlatmışsın o gunlerı hayal ettım resmen..kalbim gümgüm atmaya başladı..Allah başka ayrılık vermesin canım..

darısı bizlerin basına..

ayy gece gece beni ağlattın yaa bunlar çok güzel duygular canım yaa Allah bir daha sizi ömür boyu ayırmasın ay yaa pis ağlattın beni:çok üzgünüm:

oyy oyy süper bi kavuşma canım benim tebrikler asker yolu gözlemek çok zor başardınız bunu allah baska ayrılık vermesin birbirinizin kıymetini bilin canım

Kapim her çalindiginda sensin sanirim
Icimde hep bir umut sana kosarim
Bitmedi hasretin ona yanarim
Günü güne ekledim geçti yillarim

Özleyecegim
Hep sevecegim
Söz verdim sana canim
Bekleyecegim

Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Günler sensiz ne zor geçiyor
Ümidim yarini bekliyor
Kollarim seni sarmak istiyor
Gözlerim seni arzuluyor
Ümidim yarini bekliyor.

kesınlıkle herkes asker yolu bekleyemez..

neler gordum ya da duydum..sevgılısı kısa donem askere gidio 2 ay sonra baskasına gonlu kaymıs..ondan bahseden onun evlenme teklıfıyla kafası karısmıs tıpler..

Allah doğru yoldan ayırmasın bizleri ve sevdiklerimizi..

Allah sağsalim hayırlısıyla kavusmayı nasip etsin..:Saruboceq:

çok duygulandım vlla yamafoldumben ALLAH hepimize nasip eylesın..cıkıyorum kızlar yarım saate gelcem hepinizi öpuyorum duygucum tekrar gözunaydın guzelım. :a015:

anummmmmm ne guzel ya ALLAHIM harıka bır duygudurrrrrrrr kesın cnm benım ya.
kaydirigubbakcemile3 öle hepiniz yasıcanız Allah ın izniyle
ayy gece gece beni ağlattın yaa bunlar çok güzel duygular canım yaa Allah bir daha sizi ömür boyu ayırmasın ay yaa pis ağlattın beni:çok üzgünüm:
kız niye alıyuosun bak seninde az kalmıs tatlım ben aglayasın diye demedim ama aaaaaa sil bakim üzülürüm bende yapma böle klava:

oyy oyy süper bi kavuşma canım benim tebrikler asker yolu gözlemek çok zor başardınız bunu allah baska ayrılık vermesin birbirinizin kıymetini bilin canım

bilcez inş ebusum benimmmmmmmmmmmmmm hepiniz yasarsınız inş car cabuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…