- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.941
geldim yahuanlatamadım ya içimde kaldı delikafadulden
ayy yavru kuşum benim uzun dönemmi gidecek annem
evetttttttttmafoldumben eskıden daha kotuydum hıc destek olmuyodum sarılıp sarılıp ağlıyordum artık burda arkadaslarında desteğiyle daha destek ve moral vermeye basladım aşkımda da stres basladıcok zor olucak ayrılık ama ailemden ızın aldım 15 ay boyunca 4 kez gıtme iznım var:) o en azından cok ıyı destek oldu benım ııcn,en azından o da ızne gelıcek ama bakalım hangı şehıre düşücek hağla acıklanmadı.
evetttttttttmafoldumben eskıden daha kotuydum hıc destek olmuyodum sarılıp sarılıp ağlıyordum artık burda arkadaslarında desteğiyle daha destek ve moral vermeye basladım aşkımda da stres basladıcok zor olucak ayrılık ama ailemden ızın aldım 15 ay boyunca 4 kez gıtme iznım var:) o en azından cok ıyı destek oldu benım ııcn,en azından o da ızne gelıcek ama bakalım hangı şehıre düşücek hağla acıklanmadı.
garakda gördüm onu dolmustan iner inmez karsıma dikildi onu görünce elim ayam titredi bosluga düştüm resmen ya görük sarıldık birbirimize bi sarılısı var kokumu içine cekti kalbi güm gümdür öle kaldık zaman durdu gibi bida onu bırakmak istemedim yol boyunca konustuk rüyda gibiydim sanki uyanacaktım o gene askeriye olcaktı ama değildi işte simdi msnde onla konusuyorum onunlaydım bugün inanamıyorum ablası gildieydik bütün gün gözlerimin içine bakıyodu bütün gün ayhhhhh ona baktımca yüreğim cıkcak gibiydi yaaaaaaa anlatamam nasl hissettimi garajdaki sarılısını unutmıcam hiç
Duyguuuşş anlat kızzzzzzzz çatladıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım en azından gitme sansın var çok sanslısın :)
ayyyyy canım benim yaaaaaaamaşallah maşalllahhhhhhh !!! çok hoş yaa... mükemmel bir duygudur eminim. beraber olmadığınız günlerin acısını çıkarın bitanemmmm artık hayat sizinnn !!!
ayh bana bi hediye almıs kolye boynumda simdi cok güzel anlattıkca camda karsımda Allah ım rüyada gibiyim
garakda gördüm onu dolmustan iner inmez karsıma dikildi onu görünce elim ayam titredi bosluga düştüm resmen ya görük sarıldık birbirimize bi sarılısı var kokumu içine cekti kalbi güm gümdür öle kaldık zaman durdu gibi bida onu bırakmak istemedim yol boyunca konustuk rüyda gibiydim sanki uyanacaktım o gene askeriye olcaktı ama değildi işte simdi msnde onla konusuyorum onunlaydım bugün inanamıyorum ablası gildieydik bütün gün gözlerimin içine bakıyodu bütün gün ayhhhhh ona baktımca yüreğim cıkcak gibiydi yaaaaaaa anlatamam nasl hissettimi garajdaki sarılısını unutmıcam hiç
duygu ya ne güzel anlatmışsın o gunlerı hayal ettım resmen..kalbim gümgüm atmaya başladı..Allah başka ayrılık vermesin canım..
darısı bizlerin basına..
kaydirigubbakcemile3 öle hepiniz yasıcanız Allah ın izniyleanummmmmm ne guzel ya ALLAHIM harıka bır duygudurrrrrrrr kesın cnm benım ya.
kız niye alıyuosun bak seninde az kalmıs tatlım ben aglayasın diye demedim ama aaaaaa sil bakim üzülürüm bende yapma böleayy gece gece beni ağlattın yaa bunlar çok güzel duygular canım yaa Allah bir daha sizi ömür boyu ayırmasın ay yaa pis ağlattın beni:çok üzgünüm:
oyy oyy süper bi kavuşma canım benim tebrikler asker yolu gözlemek çok zor başardınız bunu allah baska ayrılık vermesin birbirinizin kıymetini bilin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?