Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kesinlikle canım her yiğidin harcı değildir. neler duyuyor görüyoruz. Allah yanıltıp şaşırtmasın.

vayy anam vayyy efkar bastı bendende inleyen nameler gelsin ozaman

“Neden”lerime “hiç işte” deyip kaçışını,
O uzun ve soluksuz sessiz kalışını,
“Sen”li kentin akşamlarındaki “ay”ı,
gözlerinde sakladığın sayısız manayı,
elime dokunduğun an yanışını,
Geçmişimi geleceğimi yok sayışını,
Benimle aynı noktadan şehrin ışıklarına ıslak bakışını,
“Sen” gelirken hüzünlerin endişelerin benden gidişini,
Allah’a yakarışlarımızın aynı zamanlara denk gelişini,
En çok da o buğulu sesini özledim sevgilim

Askerimi uğurlayıp evimize geldiğimizde odamızda kocaman bu şiiri asmıştı kocam. hala okur okur ağlarım, o gitmişti ama bana hoşgeldin diyorduk. Ne kadar harika bir ironidir bu. Çok ince, bayılırım bu şiire...
Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin, yorulmuşsundur;
Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını,
Ne gül suyum, ne gümüş leğenim var, susamışsındır;
Buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim, acıkmışsındır;
Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam,
Memleket gibi yoksuldur odam.

Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin,
Ayağını basdın odama,
Kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi,
Güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde,
Ağladın, avuçlarıma döküldü inciler,
Gönlüm gibi zengin,
Hürriyet gibi aydınlık oldu odam.

Hoş geldin, kadınım benim, hoş geldin...

oyyy süper yaaa evindemi kalıyosun sen kuzucum

yapma kuşumm, mehtap 2... onu düşün...

orası öyle bebem mehtap 2 darısı şafağa umarım.ama zor be güzelim bide evli olunca daha bir zor ben göçebe gibiyim kah annemlerde kah kayınvalidemlerde evimdende uzağım yani geçen gittim onsuz ilkkez girdim o eve okadar kötü oldumki ev sanki üzerime üzerime geliyor odamıza gittim yastığı ve son giydiği tişörtünü kokladım kokladım ağladım..off yaaa offff:çok üzgünüm:

biz coştuk vallahi hele akşam olunca daha da bir çekilmez oluyor ahh ahh cennet kokulum benim o yaa ben ona çok aşığım çok çok çok

aksam çook kötüydüm yeni yeni düzeliorum sizin sayenizde tekrar bunalıma gircem..

yapmayın arkadaşlar böyle yaparsanız zaman hiç geçmez..zoru daha da zorlastırırsınız..

Dursan orada…
Gitmesen, kalsan bu gece…
Ses etmem inan, rahatsızlık vermem.
Çekilirim bir köşeye sessizce. Varlığını bilmek ve yakınımda görmek yeter bana. Zaman çoğalır, gece ömür olur içimde. Sen yeter ki gitme, kal bu gece.
Orada…
Ve öylece…

aksam çook kötüydüm yeni yeni düzeliorum sizin sayenizde tekrar bunalıma gircem..

yapmayın arkadaşlar böyle yaparsanız zaman hiç geçmez..zoru daha da zorlastırırsınız..

haklısın nefesim zoru daha da bir zorlaştırmayalım ama gece olunca çevrende herkes yatınca yalnız kalınca gercek daha bir üzerine üzerine geliyor daha bir yanıyor için on zoru geceler su kapkara gecmek bilmeyen geceler.GECELER SESSİZ GECELER SENSİZ
GECELER YAŞANMIYOR SENSİZ
GECELER HÜSRAN GECELER AYAZ

Ayyyy çatlicammmmmm :)))) Yeter KIZZZZZZZ hahahhahhha. ayy gece gece çatladım gülmekten wallahi sen çok tatlısın yaaa. geçecek bebişim geçecekkkkk, az sabret böyle yapıp kendini üzme daha fazlaaaa ay ilahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…