Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayyyy çatlicammmmmm :)))) Yeter KIZZZZZZZ hahahhahhha. ayy gece gece çatladım gülmekten wallahi sen çok tatlısın yaaa. geçecek bebişim geçecekkkkk, az sabret böyle yapıp kendini üzme daha fazlaaaa ay ilahii

ayy napimmm yaa ösledim kuşumu ben yaa neysem bukadar bunalmak yeter beni durdurum kendimi bunalıma soktuğum gibi sizide sokarım bak haa.ayy canım vallahi sende çok tatlısın ısını verdim bir an.ayy burası çok iyiymiş tuttum yani her gece buaradayım

ay bılmıorum kı ne dıyeyım arkadasım sen kendın bunalıma gırmeye calısıosun resmen..

Allah kolaylık versin..

Tabi kuşum süper burası ilaç gibi vallahi ben burda dağıtıyorum kafamı gel sende her gece kaynatalım ama pozitif olalım cicişimmm, evli barklı kadınlarız bak elalem ne der kız coşarsakk hahahha benimde kanım kaynadı vallahi sana. üzme bak kendiniiii azcık kaldı atlicaz kocişlerimizn kollarınaaa.

ayy atlıyacaz dimi kıssskafamçokkarıştı söz hergece burdayım ama bunalım yok kafa dağıtcaz her gecen günün poposuna tekmeyi vuracaz ve adanayı(01) gördükmü şafakta burda parti yapacaz anlaştıkmı kk lı hatunlar

şafak doğan güneş demeyiiii istiorummmmm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…