- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.981
Ayyyy çatlicammmmmm :)))) Yeter KIZZZZZZZ hahahhahhha. ayy gece gece çatladım gülmekten wallahi sen çok tatlısın yaaa. geçecek bebişim geçecekkkkk, az sabret böyle yapıp kendini üzme daha fazlaaaaay ilahii
seninle yer değişelimmi kocişime birazdaha yakın olmuş olurum mesafe olarak lüfennnn
haklısın nefesim zoru daha da bir zorlaştırmayalım ama gece olunca çevrende herkes yatınca yalnız kalınca gercek daha bir üzerine üzerine geliyor daha bir yanıyor için on zoru geceler su kapkara gecmek bilmeyen geceler.GECELER SESSİZ GECELER SENSİZ
GECELER YAŞANMIYOR SENSİZ
GECELER HÜSRAN GECELER AYAZ
kocişin nerdeki seninn hem bana uyar bende daha yakın olurum benimkineeboshayallersmile
ay bılmıorum kı ne dıyeyım arkadasım sen kendın bunalıma gırmeye calısıosun resmen..
Allah kolaylık versin..
ayy napimmm yaa ösledim kuşumu ben yaa neysem bukadar bunalmak yeter beni durdurum kendimi bunalıma soktuğum gibi sizide sokarım bak haa.ayy canım vallahi sende çok tatlısın ısını verdim bir an.ayy burası çok iyiymiş tuttum yani her gece buaradayım
Tabi kuşum süper burası ilaç gibi vallahi ben burda dağıtıyorum kafamı gel sende her gece kaynatalım ama pozitif olalım cicişimmm, evli barklı kadınlarız bak elalem ne der kız coşarsakkhahahha benimde kanım kaynadı vallahi sana. üzme bak kendiniiii azcık kaldı atlicaz kocişlerimizn kollarınaaa.
ayy atlıyacaz dimi kıssskafamçokkarıştı söz hergece burdayım ama bunalım yok kafa dağıtcaz her gecen günün poposuna tekmeyi vuracaz ve adanayı(01) gördükmü şafakta burda parti yapacaz anlaştıkmı kk lı hatunlar
tamam geldım =) ama hafiften uyku bastırıo..
ahh ben bu gidişle ankaraya yerleşcem
gel annem gel evimizde boş kocişte yok gerçi ben evde kalamıyorum ama olsun beraber kalıveririz.
pijama partisi yapalım olumunekankayizsmile
burda şafak tablosunu kim yapıyor bilen varmı hatunlar..
kırklarelinde canım seninki nerde ankaraya yakınsa gel değişelimdelikafadulden
ayy atlıyacaz dimi kıssskafamçokkarıştı söz hergece burdayım ama bunalım yok kafa dağıtcaz her gecen günün poposuna tekmeyi vuracaz ve adanayı(01) gördükmü şafakta burda parti yapacaz anlaştıkmı kk lı hatunlar
uyar yaparız pufidik kıss sende gel emi dağıtırız üç kafadarolumunekankayizsmile
pijama partisi yapalım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?